Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Persoonlijk verhaal / hulp gezocht
Ingezonden:  21 Sep 2013 22:49
Hoi Iedereen,

Na enige tijd zoeken heb ik een forum gevonden waar ik mijn verhaal kwijt kan, deels omdat ik hier niemand ken (dus zijn er geen vooroordelen) en natuurlijk omdat hier mensen met ervaring spreken. Ik zal met het verhaal vanaf het eerste moment beginnen.

Ik heb sinds augustus een aantal dingen meegemaakt die mij voor een raadsel zetten. Ik zit met een puzzel die ik niet alleen in elkaar moet zetten, ik mis ook meer dan 1 stukje. De afgelopen tijd heb ik een aantal stukjes verzamelt, het eerste stukje kwam eigenlijk ongeveer na mijn 16e verjaardag. dit kan 1 dag tot ongeveer een week na mijn verjaardag geleden zijn geweest. (ik weet niet of dit toeval is, of bewust)

Ik heb namelijk een gevoel van beslotenheid en dat ik ben buitengesloten. Voor mijn gevoel ben ik in een korte tijd erg mentaal verandert, wat ook tegen mij wordt gezegd. Het is een snelle sprong van een onbewuste puber, naar een bewust persoon, iets wat me dwars zit.

Niks over zorgen te maken, dat dacht ik eerst ook. Echter kwam het tweede stukje op zijn plaats toen ik veel gevoeliger voor emoties werd. Zowel van mezelf, als van anderen. Het rare zit in dat ik daar nooit bewust van was. Ik ben zelf zo bewust dat ik een aantal vreemde stemmingwisselingen heb gehad, zoals van vrolijk, naar emotioneel, zonder een verklaarbare reden.

De afgelopen tijd kwamen voor mijn gevoel een aantal stukjes te voor schijn, opeens onbewust, ik heb persoonlijk geen idee waarom zo zo bekend/speciaal voor me zijn. Het is wel duidelijk dat ze iets voor mij betekenen. Sinds korte tijd zijn er 3 plekken die mijn aandacht erg getrokken hebben, op een vreemde manier. Het sterrenstelsel Orion, Het land
Nieuw-zeeland en de rocky mountains in canada.

Als laatste had ik een droom, mijn dromen zijn altijd een beetje vaag en voelen precies aan als een droom. Deze droom had het gevoel van een herinnering. Ik denk persoonlijk dat het in hat jaar 90 +- afspeelde, ik stond bij een strand, en zag op een berg een groot romeins huis. Dit is alles wat ik mij nog kan herinneren van deze droom, maar het voelt veel anders aan als een normale droom.

Ik zou het erg fijn vinden als iemand hier mij kan helpen om dit een beetje in elkaar te zetten. Heeft het met elkaar te maken? Persoonlijk denk ik dat het een zoektocht is naar mijzelf, echter vind ik het moeilijk te begrijpen.

Ik hoop dat iemand met advies/tips/suggesties komt, alles is welkom en ik zal dit regelmatig in de gaten houden en reacties schrijven.

Dankjewel,
Mika
Ingezonden:  24 Sep 2013 19:11
In dromen, zijn het niet altijd de verwerkingsdromen, maar ook boodschappen van gene zijde.
Verder zou ik me gaan verdiepen in die 3 plekken. Ik kan je helaas weinig aanreiken hierbij.
Maar blijf jaar je gevoel luisteren, en hoe dichter bij je bij het antwoord zal gaan komen.
Ingezonden:  07 Okt 2013 18:26
Heb je dat wisselen van emoties misschien meer in bijzijn van anderen? Bijvoorbeeld in de klas of op straat? Het zou kunnen dat je door de toename van jouw gevoeligheid ook makkelijk emoties van anderen meepakt zonder dit te weten. Er zijn oefeningen voor om je hiertegen te beschermen. En als ik je zo hoor....een oude ziel? Kan mooi zijn, maar inderdaad onderzoek eens die 3 locaties en probeer te ontdekken welk gevoel dit oproept. Misschien muziek luisteren wat afkomstig is uit die omgeving? Ik wens je succes. Groet, Tara