Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / En daar ben ik weer
Ingezonden:  22 Sep 2013 08:15
Ik vind mezelf vaak terug in een zelfde patroon. Het vinden van spirituele diepgang en antwoorden maakt vaak plaats voor de mensen om me heen. Maar vriendschappen verwateren snel en de vraag naar liefde staat dan ineens op de voorgrond. Een vraag die z├│ veel gevoelens mee naar boven brengt dat ik de weg er in kwijt raak. Neerslagen door mezelf dwaal ik doelloos rondjes, besluiteloos. Met als enige troost de zachte hand van mn beschermende aan wiens bestaan ik alweer maanden twijfelde. Verdwaald vraag ik me dan voor de zoveelste keer af, wie ben ik?

Dus hier ben ik weer...
Ingezonden:  24 Sep 2013 14:18
Ga je niet dusdanig diep dat je jezelf niet meer aan het water kan zien staan , overdenk je niet te veel?

Misschien ben je te oninteressant voor de mensen die jij als interessant ziet omdat je naar de oppervlakkige oplossing zoekt in de zin van vrienden en liefde , en die mensen dus jouw diepgang als storend ervaren omdat ze in een oppervlakkige wereld leven waarin vrolijk zijn drankjes en feestjes voorop staan?

Ik denk dat je je persoonlijkheid echt zal vinden als je je omringt met de mensen die je ECHT om je heen wil en niet de mensen waarvan je denkt dat die op dit moment een toevoeging zijn.
Ingezonden:  25 Sep 2013 07:57
Hoi Summin,

Liefde krijg je niet alleen van de mensen om je heen. Liefde geef je ook aan jezelf. Dus: hou van jezelf! Zorg voor jezelf! Pas als jij in staat bent om jezelf lief te hebben, zul je mensen aantrekken die ook lief zijn voor jou en die ook jou liefde (in vriendschap) willen hebben. Geloof in jezelf, want je bent het waard, echt!!
Ingezonden:  25 Sep 2013 17:53
Ik heb niet veel woorden voor een reactie. Ik ben ontroerd en voel me tevens heel klein.

Ik wil jullie wel echt bedanken voor de reacties, hiermee kan ik mezelf weer in beweging zetten.