»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Ervaringen waar ik kop noch staart aan kan knopen
Ingezonden:  24 Sep 2013 13:03
Hey allemaal,


Ik ben op zoek naar een betrouwbaar medium (als dit al bestaat).

Ik zal eventjes uitleggen waarom, gewoon ook omdat ik er al een hele tijd mee zit en ik moet het eens van me af kunnen schrijven.
Ik kijk vaak naar van die horror films, ben er wel geïnteresseerd in, maar om het dan ook nog zelf te geloven? Nee dat niet.
Als ik zo van die films/serie's zie dan denk ik altijd 'hoe overdreven is dat wel niet?'
Ik denk wel dat er 'iets' is na de dood, maar om dat dan gelijk te gaan vertalen naar geesten, demonen e.d. Dat is voor mij echt wel ver gezocht.

Maar ik denk dat ik hier wel op terug zal moeten komen.
Het is ongeveer een jaar geleden begonnen toen ik uit de douche kwam en ik het haar uit de douche wou spoelen toen ik ineens vreemd genoeg precies het cijfer 10 zag staan. Ik heb er toen een foto van genomen, maar die staat op m'n andere gsm waarvan ik de oplader niet meer vind. Dus ik kan de foto niet meer bekijken of delen.
En zo stilletjes aan is dat beginnen af tellen. Ik heb 9 gezien, 8 en dan een hele lange tijd niets meer dan een 6 en toen ik op m'n werk ben begonnen heb ik een 3 gezien en gisteren een 2.
Ik ben ondertussen op van de zenuwen en heb gisteren een half hysterische huilbui bij m'n vriend gehad omdat ik echt heel erg veel schrik heb.
Het zijn geen echte getallen die ik zie, voor alle duidelijkheid. Dus het is niet dat ik die cijfers in nummerplaten, huisnummers, ... zie
Maar in haar, karton, stof, ...
Op m'n werk zijn er ondertussen ook een aantal dingen gebeurd waarvan ik denk dat ik echt gek aan het worden ben.
Deuren die opengaan of ineens openstaan zonder dat ik er aan ben geweest of er iemand anders in het magazijn is. Terwijl die deuren anders stevig in het slot zitten. Lichten die ineens weer aan zijn als ik weer in het magazijn ben. En het engste in het magazijn is een fles water die er al eventjes staat, die van een collega is.
Ik kwam die ochtend binnen en zag de fles voor de lift staan, half vol en aangedampt vanbinnen. Ik heb die fles dan in de keuken gezet omdat die in de weg zat.
Toen ik iets later weer in de keuken kwam was de fles bijna leeg, maar alle damp zat nog wel in de fles.
En dit terwijl er niemand anders in het magazijn was en je kunt er enkel binnen met een code, dus er kan niet zomaar iemand binnen zijn gewandeld en ervan gedronken hebben. En m'n collega was vooraan in de winkel het fruit aan het aanvullen en die is niet naar het magazijn gegaan in al die tijd.
Ik ben iemand die achter alles een verklaring gaat zoeken en niet zomaar dingen aanneemt.
Maar bij deze dingen kan ik echt geen logische verklaring vinden. Voor de deuren kan het misschien zijn dat ik de deur niet goed heb dichtgedaan, alhoewel je daar op den duur heel erg hard op gaat letten en ik zeker weet dat die deur echt dicht is en niet zomaar open kan. Het licht, misschien heb ik dat aangelaten? Maar op den duur ga je daar ook meer aandacht aan besteden en ik weet zeker dat ik het licht heb uitgedaan en het 'vanzelf' terug aanspringt zonder dat ik of iemand anders eraan is geweest.
Die dingen gebeuren ook alleen als er niemand anders in het magazijn is, dus als er een collega is dan blijven de deuren dicht, de fles water blijft onaangeroerd en de lichten blijven aan of uit.
Dus dan begin ik te denken dat ik het me allemaal inbeeld en stilletjes aan gek aan het worden ben en op den duur weet je het gewoon niet meer.
Een collega van me vroeg me een tijdje geleden of ik al naar 'The Conjuring' was gaan kijken, ik zeg van wel, maar dat ik het echt een flauwe film vind. Had er echt veel meer van verwacht. En we waren er een beetje over bezig en ineens zegt ze 'Er zijn mensen die hier vroeger gewerkt hebben die zeggen dat het hier spookt'. Ik stond eventjes aan de grond genageld. Ik heb haar niets verteld van alles wat ik had meegemaakt en ineens zegt ze zoiets....

Ik dacht, zolang het op het werk blijft, goed. Ik ben toch nooit zo vaak alleen.
Maar een paar weken geleden is het hier thuis ook gebeurd.
Het licht in de keuken gaat continue aan en uit, ondanks dat we al nieuwe lampen zijn gaan halen. Het licht begint te knipperen als ik in de keuken bezig ben of valt ineens uit en als m'n vriend het licht dan aandoet werkt dat perfect, maar als ik dat doe niet.
En vorige week stond ik te koken, het licht begint weer te knipperen, de katten beginnen heel erg vreemd te doen (keken naar buiten en stonden daar beiden met ontplofte staart en deden heel vreemd terwijl er niets was) en ik voel ineens in m'n nek een ijskoude plek.
Precies of iemand met z'n ijskoude vinger in m'n nek getikt had.
Dat moment springt de radio gewoon op een andere zender, terwijl die op de frigo staat en ik of m'n vriend of de katten er niet aan geweest zijn. Ik loop naar de living en als ik terug kom staat de radio gewoon weer op de juiste zender.
De radio heeft dit nog 2 x gedaan en beiden waren momenten dat er niemand aangekomen is.
En dan als kers op de taart begin ik dingen te horen, vooral heel luid 'Hallo!' , 'Goeiedag!' Terwijl er niemand is, of niemand iets gezegd heeft en schimmen te zien. Ik weet dat als je je hoofd snel draait je sowieso een zwarte schim in je ooghoek ziet, foutje van de ogen denk ik.
Maar ik zie echt precies mensen achter me voorbij lopen of naast me staan en als ik dan kijk is er niets.

Ik zeg dit niet allemaal omdat ik aandacht zoek, maar ik moet het eventjes van me afschrijven en ik ben eigenlijk ten einde raad.
Ik zoek achter alles een logische verklaring, maar ik kan echt achter bijna niets meer een logische verklaring vinden, buiten dan het feit dat ik denk dat ik volledig gek aan het worden ben.

Ik heb het gisteren allemaal tegen m'n vriend verteld, want ik durfde het tegen niemand zeggen. Maar toen ik gisteren die 2 heb gezien zijn een beetje de stoppen doorgeslagen.
M'n vriend is ook heel geïnteresseerd in die dingen, maar hij zei ook dat achter alles een logische verklaring zat. En ik zou hem heel erg graag willen geloven, maar ik kan geen logische verklaringen meer vinden. En je kan dat natuurlijk moeilijk geloven tot je het zelf hebt gezien.
Ik ga nu met hem in oktober naar de para-astro beurs. Ik weet dat ik daar heeeeeel erg veel kwakzalvers zal aantreffen, maar een mens moet ergens beginnen nietwaar?
Ik wil nu gewoon z.s.m. de raad krijgen van iemand die er wat meer ervaring mee heeft, want ik weet echt niet meer wat te doen.

Kennis van me heeft een vriendin die medium is en ik heb haar ook gecontacteerd voor een reading.
Zij vraagt eigenlijk geen geld, dus het is haar niet om de inkomsten te doen en dat is voor mij al een goed teken.

Ik ben ook aan het denken om een afspraak bij de psy te maken en alles uit te leggen. Maar ik heb schrik dat die mij allerhande medicatie gaat toedienen of een ziektebeeld op me gaat plakken. Ik ben sowieso al tegen medicatie, dus als het niet hoognodig is dan neem ik niets. En ik heb geen zin om al die chemische rommel in m'n lichaam te hebben.

Dus als er iemand al ervaring heeft gehad met zulke dingen, dan hoor ik het heel graag.
Ik wil niet bij een of andere kwakzalver terecht komen die mij heel algemene antwoorden geeft en me dan belachelijk veel geld gaat vragen.
Ingezonden:  24 Sep 2013 14:13
Allereerst zeer herkenbaar met de cijfers .. Toen ik 8 a 9 jaar was had ik dat ook in extreme .. Overal cijfers en letters maar de betekenissen sja? Daar was ik te jong voor om te begrijpen..

Alleen heeft dit ook te maken met gevoeligheid en spiritualiteit.. Je bent je dus extreem bewust van je omgeving en elke verandering merk je op.. Je bent dus erg sensitief maar soms kan dat doorslaan in de zin van dat je er dusdanig van uit gaat dat de deur dicht is terwijl hij misschien al open stond
Maar ik twijfel niet aan je oprechte bericht hoor zeer zeker niet

Tevens kan de bevestiging van jou gedachte dat het spookte je achtervolgen naar huis , ik zou willen zeggen dat je het gesprek aan moet gaan met je innerlijke demonen zodat je mentaal in het reine komt met jezelf en de eventuele aanwezigheid
Ingezonden:  24 Sep 2013 19:28
De nummers, voor mij herkenbaar, ik had ook een keer en 10 in mijn nagel staan.
Heb je er wel eens aan gedacht om je te verdiepen in spirits in het algemeen?

Ik krijg de indruk dat jij ook met hun mag gaan werken, op een positieve manier en dat ze hun jou er bewust van willen maken.

Horrorfilms trekken negatieve spirits aan, door de spanning van de film. Maar ze zijn inderdaad wel overtrokken.
ALs de angst wegvalt, kan er weinig gebeuren.


En ik moet het toch even kwijt, geld ervoor vragen is niet altijd erg en zegt niks over het medium zelf.
Ingezonden:  24 Sep 2013 19:42
Caesar,
Ik heb wel gemerkt dat ik vroeger ook vaak dingen heb gehoord, maar vooral gevoeld. Maar om dan te zeggen dat ik erg sensitief ben naar die dingen toe? Ik ben wel een HSP'ertje. Ik neem heel makkelijk emotie's van anderen over en veranderingen zijn soms echt een hel voor mij.

Roosmarie,
nog niet aan gedacht eigenlijk? Hoe doe ik dit en zijn er bepaalde boeken die je me aanbeveelt?
Ik wil er wel even bij vermelden dat ik een enorme schrik heb om die 'deur' volledig open te zwieren. Aangezien je niet weet wat er allemaal door kan komen. Ik ben echt een schrikkepiet daarin. Vandaar dat ik wat twijfel om naar een medium of een psycholoog te gaan. Wat als wat als?
En die angst is wel het grote probleem, ik maak mij overal alles teveel zorgen.

Ik bedoelde niet dat als je geld vraagt je automatisch slecht bent hoor sorry als dat verkeerd is over gekomen. Ik bedoelde maar dat ik altijd hoor dat van die nep medium bakken geld vragen voor sessie's terwijl anderen die meer geloofwaardig zijn het voor een heeeeel stuk minder doen, gewoon omdat ze graag mensen helpen. Maar als dit je broodwinning is of een bijverdienste waarvan je niet zonder kan, dan snap ik zeker wel dat je er centjes voor vraagt.
Ingezonden:  24 Sep 2013 19:47
Ga naar de bieb, en pak dat boek dat je het meeste aanspreekt.
Weet dat spirits nooit iets doen om je bang te maken ofzo, maar de media heeft er wel angst ingegooid, waardoor je onbewust er ook banger voor bent dan dat je anders zou zijn.
Hoe meer je leest, hoe meer angst wegvalt, en je vanuit het positieve ze kan helpen.
Leer in je gevoel te komen.

En ik vraag ook geen geld hoor (en ben geen medium), maar als ik ooit zover ben voor een eigen praktijk, ja dan wel. maar ik hoop op mond op mond reclame, en wil dan wel redelijk zijn, en niet zo absurd duur.
Maar ook goede mediums kunnen wel eens een slechte dag hebben, dat wordt helaas wel eens vergeten.
Ingezonden:  24 Sep 2013 20:47
Dat is misschien wel een goed idee. Al ben ik hier in Antwerpen nog nooit in een bib binnen geweest *schaam schaam* Ik leen dan ook niet graag boeken, koop ze veel liever vandaar dat ik me ook een e-reader heb aangeschaft, boekenkast puilt uit

Als je van die dingen hoort dan zijn het 9 kansen van de 10 de enge dingen die in de media komen en bijna nooit de goede dingen.

Ik ben ondertussen ontzettend aan het twijfelen of ik een medium of een psycholoog moet benaderen?
Ingezonden:  25 Sep 2013 07:54
Hoi!

Zo jammer dat filmmakers het paranormale in ander daglicht zetten! Zij zetten het paranormale zo neer dat het eng en gevaarlijk is. Maar heb je ooit gehoord dat een ziel een mens heeft gedood? Nee, natuurlijk niet! De mens is namelijk veel sterker dan de ziel. Wij hebben een lichaam, zij niet. Met cijfers heb ik geen ervaring, maar ik wil je wel meegeven dat je niet bang moet zijn. Vertrouw op jezelf en zet je aura vol liefde en wit licht. Dat zal je een fijn en veilig gevoel geven. En laat je echt niet je kop zitten door een gekke ziel!!
(PS: ik weet dat zielen soms grapjes uithalen, misschien probeert hij/zij je te plagen. Slechte zielen bestaan namelijk niet!!)
Ingezonden:  25 Sep 2013 08:36
Sensitief hoeft niet meteen te betekenen sensitief naar die dingen toe
Maar gewoon voor wat je zelf al zegt veranderingen enzo
Maar mijn inziens let je er te erg op
Mens , durf te leven
Ingezonden:  25 Sep 2013 19:05
Hey,

bedankt voor je reactie. Ergens, nu ik dit zo lees en al gerust gesteld wordt door alle reactie's hier vind ik het best wel spannend dat dit gebeurd.
Ik ben altijd wel geïnteresseerd geweest in dit soort dingen, maar het was altijd een ver van m'n bed show.
Nu ik het daadwerkelijk meemaak vind ik het wel spannend om iets nieuws te ontdekken, maar tegelijkertijd ook enorm eng omdat ik eigenlijk alleen dingen weet die ik vanuit films heb opgevangen. Ik denk niet dat ik daar al te veel voor waar mag aannemen.
Dus ik denk dat het inderdaad tijd is om eens wat boeken in huis te halen en me in te lezen.
Maar ik heb een doodse schrik om een deur open te zwieren die naar minder leuke dingen leidt. Dat is echt mijn aller grootste angst.
Nee, ik neem sowieso niet alles zomaar over, ik ben op dat vlak wel heel kritisch.
Ik hoop in oktober (op de beurs) een aantal medium te spreken en zo contacten te leggen die me verder kunnen helpen om ofwel er verder in te gaan of om de deur te sluiten. Al weet ik niet goed of dit mogelijk is.
Ingezonden:  26 Sep 2013 14:45
Ik heb vandaag op aanraden van een kennis die er enorm mee bezig is contact proberen te zoeken.
En jeetje is dat gelukt o.O
Met een klein hartje me voorgesteld (beetje gek vooral om zo tegen je jezelf precies te praten) en ik kreeg ineens een heel warme gloed over me.
Echt een moederlijk gevoel bijna, heel erg liefdevol.
Heb een paar vragen gesteld, wie ben je, wat zoek je?
En ik heb een paar dingen doorgekregen (?) Geen idee hoe dat werkt trouwens dingen doorkrijgen, maar ik heb m'n hoofd leeg gemaakt en bij het stellen van een vraag kreeg ik ineens allerlei woorden in m'n hoofd. Zo kreeg ik de hele tijd maar weer het getal 3 door. Ik stond op dat moment ook voor de oven en elke keer als ik naar de tijd keek was het wel iets met een 3 erin.
Ik kreeg Duits door (heb de ganse dag met Duitse liedjes in m'n hoofd gezeten terwijl ik anders nooit met die taal in contact kom) er was een stom liedje aan het spelen op de radio, maar ik kreeg ineens enorm de drang om te gaan dansen (daar sta je dan in je ukkie voor te oven te dansen  )
En toen ik niets meer 'doorkreeg' ineens weer een koude plek op m'n arm, maar niet zo eng als de eerste keer in m'n nek. Het was koud en wat onwennig, dat wel, maar ik had er wel een goed gevoel bij. Alsof een moeder haar dochter eens vastneemt.