Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / niet wakker worden
Ingezonden:  27 Sep 2013 10:12
Hallo allemaal,
Ik ben ten einde raad. Ik heb een zoon van 24. Een paar jaar geleden ben ik met hem bij een medium geweest en die vertelde dat hij heel hoog gevoelig/paranormaal begaafd is. Alles wat ze vertelde klopte. We stonden daar van te kijken, wisten ons niet goed raad. Vooral mijn zoon wil er niks van weten, ik kan er nooit met hem over praten.
Al jaren speelt bij hem het probleem dat hij niet wakker wordt. Wekkers, telefoon, trilwekker etc etc, het helpt allemaal niks. Anderhalf jaar geleden werd bij hem slaapapneu geconstateerd, sindsdien slaapt hij met een drukmasker snachts. Dat gaat nu sinds een klein jaar heel goed, we hadden gehoopt dat hij ook beter wakker zou worden. Helaas is dit niet het geval. Als ik hem wakker probeer te maken slaat hij wartaal uit, wordt boos en vertelt dingen waar hij naderhand absoluut niks meer van weet. Wekker en telefoon zet hij uit zonder dat hij dat bewust doet. Een groot probleem dus voor zijn school en later werk. Nu lees ik op internet over hypnopompie, dat dit vaak voorkomt bij hooggevoelige mensen.
Helaas lees ik geen oplossing. In de medische wereld kan ik helemaal niks vinden over dit grote probleem, is er iemand die ons misschien tips kan geven uit de paranormale wereld?
alvast hartelijk dank!
Masila
Ingezonden:  30 Sep 2013 17:18
hoi masila

kan jou zoon zijn dromen herinneren??
ik heb dit vroeger ook gehad alleen andersom,
je kan dit krijgen tijdens het inslapen hypnagogie,
maar jou zoon heefd het tijdens het ontwaken,hypnopompie.
het komt inderdaad bij hoogevoelige mensen vaker voor,en er is wel iets tegen te doen hoor
het zou beter zijn als uw zoon zich zelf hiermee bezig ging houden !!
hooggevoeligheid kun je naar mijn mening toch niet negeren,mocht hij interesse hebben kan u mij altijd een berichtje sturen .
veel liefs en licht
eric
Ingezonden:  30 Sep 2013 21:00
Helaas ken ik het niet, en heb er eigenlijk nog nooit over gehoord van andere spirituele/paranormale mensen dat ze dit kunnen hebben.
Het lijkt me heel erg onhandig.

Maar hoe is hij als hij wakker wordt, is hij dan wel goed wakker?
Ingezonden:  01 Okt 2013 06:11
Beste Eric en Roosmarie,

Hij praat eigenlijk nooit over zijn dromen, ik weet niet of hij zich die kan herinneren.
Erg onhandig is nog zacht uitgedrukt, het beheerst zijn leven maar ook het mijne. Weinig mensen snappen het, ik krijg vaak opmerkingen als"hij is volwassen,het is zijn eigen beslissing als hij zn bed niet uitkomt.
Als ik hem wakker maak is hij niet goed wakker, slaat wartaal uit of wordt boos. meestal wordt hij na een paar keer wakker maken pas 'echt' wakker en kan zich niks meer herinneren wat er gebeurd is.
Eric, ik zou ook zo graag zien dat hij in gesprek gaat met iemand hierover, maar helaas is hij daar blijkbaar nog niet aan toe. Het medium wat we bezocht hebben zei destijds dat dit vanzelf wel zou komen. Maar wanneer???
Dank je wel in ieder geval voor jullie berichtjes.
Ingezonden:  01 Okt 2013 08:13
wil hij er zelf dan niet vanaf,lijkt mij toch wel vreemd dat als je hiermee opgezadeld zit,en je wil er niets tegen doen.
er moet natuurlijk wel enige motivatie zijn om het probleem bij de horens te grijpen,
maar als hij het zelf niet wil, kan niemand hem helpen.
gr eric