Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Ik heb echt hulp nodig! Wanhopig!
Ingezonden:  01 Okt 2013 10:47
Ik heb hulp nodig!
Ik heb al met 3 verschillende energyhealers/mediums contact opgenomen maar ze willen zich er niet in mengen, ik hoop dat ik via deze weg wel hulp kan krijgen.

Ik heb mij vroeger erg veel bezig gehouden met het paranormale, maar dan voornamelijk de duistere kant ervan, omdat ik en een vriendin het erg interessant vonden.

En dan bedoel het aspect glaasje draaien en verdiepen in de zwarte magie.

Zou het kunnen zijn dat iets heb opgeroepen wat mij niet meer met rust wil laten?

Ik heb namelijk zelf het gevoel dat het het aan mij verbonden is omdat dit niet het eerste huis is waar ik er last van heb,

Het is alleen een stuk actiever geworden.

Een vriendin opperde zelfs dat ik misschien wel identiteiten om me heen heb omdat ik paranormaal begaafd ben.

Ik heb me er in verdiept en op zich kan ik me daar ook wel in vinden, vooral omdat ik de dingen zie in huis.

Ik zal proberen om het zo goed mogelijk uit te leggen wat er precies aan de hand is.Vroeger heb ik wel eens last gehad van zwarte schimmen die ik zag bewegen in huis, dit was zelfs al het geval toen ik nog bij mijn ouders woonde. Heel soms werd ik wakker omdat ik gefluister en gehijg in mijn oor hoorde, op wat slapeloze nacht na bleef het hier wel bij en kon ik het redelijk makkelijk negeren.


Het was sinds ik in een stabiele relatie zit rustig, maar nu begint alles weer van voor af aan.

Het begon ongeveer een half jaar geleden en toen zag ik weer met een zwarte schim in de slaapkamer en af en toe zag ik een zwart schimmen wegschieten uit mijn ooghoeken. Mijn katten keken af en toe gebiologeerd naar niks, en mijn hond begon wel eens te blaffen naar niks. Toen was het nog wel uit te houden. Ik zag het zelf als iets wat bij me hoort en kon het redelijk buiten sluiten.Maar,  het is steeds erger geworden.

Het valt me nu op dat het zich voornamelijk op de zolder (waar ik niet meer kom als ik alleen thuis ben, en dan nog stuur ik mijn vriend naar boven als ik iets moet hebben van de zolder.) in de slaapkamer en gang daarna toe het sterkst is.

Het hele huis heeft een soort van drukkende atmosfeer. Af en toe overdag en vaak als ik alleen thuis ben, maar voornamelijk s'avonds heb ik last van een duizelig en misselijk gevoel, ook heb ik af en toe zware hoofdpijn aanvallen. Het lijkt ook heel de dag dat in de gaten wordt gehouden.

Sinds kort zijn er ook lampen die aan gaan die ik of mijn vriend hebben uitgedaan, deuren bewegen af en toe lichtjes heen en weer, er zijn veel geluiden op zolder te horen, zoals onder andere kloppen en dingen die lijken te vallen. En we hebben een keer meegemaakt dat er een kast was omgevallen in de gang.


Ik zoek hulp omdat het de afgelopen weken nog erger en actiever is geworden.

Zo heb ik de hele tijd het gevoel dat ik in de gaten wordt gehouden als ik thuis ben, ik ben daardoor ook bang om te slapen. Het is niet alleen thuis maar zelf als ik buiten loop heb ik het idee dat er iets bij mij blijft, erg raar.

De hond heeft ook gedrag vertoond wat ik nog nooit eerder heb gezien, ze sprong op en begon met haar nekharen overeind te grommen en te blaffen naar niks. Ik probeer niet bang te zijn maar het heeft toch echt wel negatieve invloed op mijn dagelijkse leven. Ik probeer zo veel mogelijk weg te zijn in huis. Ook omdat ik al meerdere keren fysieke dingen heb meegemaakt. Onverklaarbare blauwe plekken waar ik smorgens mee wakker wordt en krassen. Iemand die mijn been pakt als ik op bed lig of naast me komt zitten. Gegrom in huis wat niet bij mijn hond vandaan komt en dingen die bewegen in huis.

Ik weet niet wat ik er zelf van moet denken, ik probeer mezelf er wel voor af te sluiten, maar de ene keer lukt het beter dan de andere keer. Ik probeer ook echt niet bang te zijn en mezelf af te schermen maar af en toe is het echt heel sterk aanwezig

Het rare is wel dat het voornamelijk op mij gericht is omdat ik diegene ben die de meeste dingen meemaakt.

Zou het kunnen zijn dat ik misschien toch gaven heb waar ik zelf geen weet van heb?

En wat zou het kunnen zijn in huis?

Ik heb al eerder contacten gezocht met een energy healer en mediums en die zeiden dat het een demonische entiteit was, misschien is dat wel zo, maar wat zijn de andere schimmen dan?

En waarom willen ze me dan niet helpen?


Ik weet dat ik dit niet alleen aan kan, want ik weet zelf dus niet waar ik mee te maken heb, mijn altijd nuchtere vriend is ook al wat dingen opgevallen in huis en hoort ook de geluiden.

Ik hoop dat jullie wel iets weten hoe en de wat.


Groetjes Anouk.
Ingezonden:  01 Okt 2013 19:56
Ik kan je niet volledig helpen, maar wel een stukje op weg.

Oke, zwarte schimmen/spirits hoeven zeker niet slecht te zijn. Dit is door de media helaas veranderd.

Ga je eens verdiepen in je angst, en weet dat angst het negatieve voedt. als je je angst opzij zet door erin te verdiepen, voedt het zich niet meer, en zal verzwakken en weg gaan.
Richt je op het positieve, ook qua gedachten, alles.

Dieren zijn erg spiritueel, en zien alle spirits. je hebt ook de verschillende reacties gezien.

Je hebt beschermgidsen om je heen, maar vaak hebben ze wel toestemming nodig om te mogen helpen.
En geloof er dan ook in dat ze het doen. Vraag de aartsengelen om alles weg te halen, en vertrouw erin.

Brandt regelmatig witte kaarsen.

Laatst was er bij mij ook iets wat niet zo fijn voelde, ik heb toen heel hard gedacht aan een foto van 1 van de aartsengelen, en om hulp gevraagd en bleef gefocust op het beeld. Hierna viel ik rustig in slaap.

Hopelijk helpt dit al een stukje rust te gaan geven...
Ingezonden:  02 Okt 2013 18:06
Oja, was ook vergeten te vermelden dat anderen ze misschien wel weg kunnen halen, maar zolang je zelf niet leert hoe je te beschermen, ze terug kunnen komen.
Ingezonden:  03 Okt 2013 09:11
tja het is inderdaad zo dat door het zogenaamde glaasje draaien je deuren kan openen die je liever gesloten zag.
als medium waarschuw ik hier altijd voor,
mensen begrijpen de ellende die hierdoor kan ontstaan niet.
maar goed wat ik niet begrijp,is dat die andere medium,s je niet kunnen helpen??

ik lees dat er in jullie huis ook dingen veplaatst worden,nu dan wordt het zeker tijd dat die negatieve energie verwijderd wordt,tevens moet ervoor gezorgd worden dat er ook niets meer in kan komen,
om je verder te helpen zal ik wat meer info moeten hebben.
mocht je interesse hebben wil ik je graag helpen
maar dan zie ik dat wel hier op het forum
vooralsnog succes,
liefs en licht
eric
Ingezonden:  16 Okt 2013 14:06
hoi
hoe is het nu ermee??
Ingezonden:  12 Jan 2014 05:53
Ik wil eerst even zeggen dat het niet de bedoeling is dat mensen glaasje gaan draaien, er zijn meerdere portalen en in feite zouden ze allemaal gesloten moeten blijven.

Nu heb ik te weinig informatie om precies te weten wat er aan de hand is.
Zwarte magie en glaasje draaien of alleen glaasje draaien? en is dat wel het probleem of ligt het probleem bij je eigen krachten die gevoed worden door angst?

Als je alleen glaasje heb lopen draaien en er is een demonische entiteit dan zou je kunnen beginnen om zout te strooien in alle hoeken van de kamer
Helpt dat niet dan strooi dan zout aan de hele rand van de kamer.
Helpt het nog niet goed genoeg zou je buiten de kamer
Geweid water in de kamer moeten verspreiden.
Vervolgens eis je de kamer op, dit is mijn kamer ( onze kamer ) en wij bepalen wie hier binnen mag.

Dit zou zeker voldoende moeten zijn.

Je eigen angst is wat lastiger te behandelen.
Des te meer angst des te meer je ervaart alleen het is niet echt maar een verbeelding die je realiteit laat worden. Des te paranormaler je bent des te lastiger kun je het jezelf maken.
De kunst is om de angst los te laten en in feite je leven terug te eisen.

Zwarte magie en glaasje draaien
Hierbij kan ik alleen helpen als ik weet wat je heb gedaan. Het is ene te brede benaming dat voor te veel dingen staat.

Verder de meeste mediums hebben geen verstand van demonische entiteiten en ze kunnen erg gevaarlijk zijn. Dat is meestal de rede dat ze zich er niet aan wagen en dat is misschien maar goed ook.
Witte magie is puur verdediging en genezing en dat is waar men dan in gespecialiseerd is en dan is het slim om demonische entiteiten aan te vallen.
99% van de mediums zit aan de witte kant van het spectrum en daardoor is het erg lastig om hulp te vinden.

Ik hoop dat je zo genoeg info heb en dat je probleem kan oplossen.
Ingezonden:  14 Jan 2014 11:37
Glaasje draaien en je verdiepen in de "zwarte" kant heeft altijd een prijs. Datgene wat je geprobeerd heb te versturen via de zwarte kant heeft uiteraard een prijs en wel dat op een gegeven moment datgene dat je verstuurd heb drievoudig terug komt als prijs die je zult moeten betalen. Denk na wat je verstuurd heb, uit je verhaal maak ik op dat je spoken/demonen verstuurd heb om de tegenpartij bang te maken of te intimideren.
Ik hoop je een oplossing te kunnen bieden:
-ga naar de personen aan wie je deze dingen verstuurd heb en maak het goed
-Maak je huis schoon met jasmijnmirre
-maak van jasmijn en rozenblaadjes een water waarmee je je lichaam helemaal wast
-Brand jasmijn en rozen wierook, loop hiermee ook door het hele huis en raak met de rook elk hoekje van het huis( van zolder tot kruipruimte
-Maak je geest schoon door alleen positief te denken en constant te bidden en te verzoeken om met rust gelaten te worden
-vraag je begeleidingsgeesten om hulp
-in de ruimte waar het probleem het grootst is in de hoeken van de grootste muur elk een kaars en zout trek denkbeeldig een diagonaal en op het midden hiervan een houten kruis(zonder Jezus) hangen.
Dus precies op het midden van de diagonalen
Nu moet je alleen nog positief blijven dat de zwarte kant hun prijs niet meer komen opeisen
Veel succes
Ingezonden:  18 Feb 2014 16:45
Beste v/m
Ik lees niet veder maar krijg idd het indruk dat het slecht is.
Heb je ooit gelaasje gedraait?
en de vraag om veder contact via mijn email te doen
Jeffreybassist@outlook.com
Jeffrey
Ingezonden:  19 Feb 2014 10:47
Heb je gezien hoe vaak en hoeveel de topic schrijver heeft gereageerd? Kans is klein dat je een reactie krijgt.

Daarnaast ga niet je email overal zomaar neerzetten, dit is vragen om problemen (denk aan spamm)
Ingezonden:  19 Feb 2014 18:48
Ik merk dat hier gewoon meer aan de hand is.....tuurlijk alles wat roosmarie en de andere hier zeggen zijn feiten naar aanleiding van..glaasje draaien en angst die voeding geeft....
Maar ik zeg drugs.....die dit aantrekt!!!! een ieder die hier anrwoord heeft gegeven....voel en luister eens goed ...
Ingezonden:  20 Feb 2014 09:28
Hoezo drugs Yoni??? Ja toen ze het glaasje draaien en het andere gedaan hebben zullen ze waarschijnlijk een jointje hebben gerookt. Maar voor de rest voel en zie ik niets.
Maar wat impliceer je eigenlijk? dat er bij Noekienoe de hele dag drugs(hard en soft) gebruikt wordt?? Dan wil ik wel een nadere uitleg van je want dat vind ik eigenlijk het zwart maken van!!!
Ingezonden:  20 Feb 2014 09:45
Ik bedoel het niet als zwartmaken hoor...ik voel alleen het gebruik van partydrugs! hoeft niet te zijn dat zij het is. Kan ook invloed zijn van vrienden in directe omgeving. Maar goed ze reageerd niet eens. Dus ik ga ervan uit dat ze een oplossing heeft gevonden.
Ingezonden:  24 Feb 2014 13:56
Jij durft je angst niet recht aan te kijken.

Sterker nog, je 'rent' er voor weg. Ik zie je gauw voorbij bepaalde plekken lopen, snel het licht aan doen, gauw de deur dicht etc. En al deze handelingen gaan gepaard met een angst die je voelt.

Dat wat boven zit, nee dat is geen 'levend' wezen of iets. Het is een reflectie van een angst die zich voedt van jouw angsten en die de afgelopen tijd (volgens mij zelfs jaren)alleen maar sterker is geworden.

Ik kan je vanaf hier moeilijk begeleiden, omdat ik dat niet in een mailconversatie kan doen. Wat nog het beste zal werken, is je angst recht aan te kijken, en te bevelen dat het weggaat. Vind het een beetje lastig uitleggen zo. Heb al geprobeerd het voor je weg te halen, maar het zit te sterk aan jou gekoppeld.

Laatst heb ik nog iemand geholpen die hetzelfde probleem had en vroeger heeft iemand mij geholpen, toen ik dit probleem had.
Ingezonden:  27 Mrt 2014 08:28
Ik vind het behoorlijk heftig en denk zeker wel dat je idd hulp nodig hebt.Vind het alleen opmerkelijk dat je nog niets met wierook hebt gedaan ,witte salie kan je huis reinigen.Ook weet ik uit ervaring dat Jezus de sterkste kracht is die ook je huis kan zuiveren .Er zijn vele manieren zoals je leest maar ik denk dat je niet in balans bent door de angsten die je omschrijft en dan vermenigvuldigt alles en is het onduidelijk wat nog waar is en wat ontstaat door angst in je beleving.Het is bekend dat glaasje draaien niet slim is en ook dat er mensen zijn die er niet meer van af komen.Mogelijk worden je gedachten daar in gevoed omdat je dat ook zelf omschrijft.Wens je sterkte en mijn raad is om te stoppen met zaken die niet goed voor je zijn en meer te werken aan je angsten .Vraag de engelen om bescherming en raad ,zij zullen je op weg helpen.