»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Contact met beste vriend van vriend
Ingezonden:  30 Okt 2013 03:24
Vorige week woensdag is de beste vriend van mijn vriendje overleden in een zwaar auto ongeluk. Vandaag was de crematie, hier ben ik niet bij geweest aangezien mijn vriend dit liever niet had en hij mocht samen met de rest van de hechte vriendengroep samen bij de familie zitten.

Toen hij mij zojuist vertelde over de crematie, vertelde hij ook dat hij op de fiets naar mij toe een soort van gesprek met hem had gehad. Alleen wist hij niet of dat door de alcohol kwam, dat hij het zichzelf wijs maakte of dat het echt gebeurde.

Het draaide er in ieder geval om dat R, de jongen die overleden is, nog een keer een biertje moest drinken met mijn vriend en dat hij hem daar aan zou houden. Waarop mijn vriend heeft geantwoord dat hij het niet begreep en dat hij niet bij hem moest zijn, maar bij een van de andere jongens uit hun echte vriendenkring, aangezien die jongen het erg zwaar heeft.

Vlak daarna kreeg ik een soort boodschap binnen: zorg goed voor hem. Voor ik het wist leek het wel of ik een gesprek aan het voeren was met R.

Nu twijfel ik er zelf over of het echt was of iets onbewust. Ik praat wel een vaker met mijn overleden oma, maar daarbij heb ik altijd toch een beetje het gevoel gehad dat ik een soort van zelf antwoorden geef.
Ingezonden:  30 Okt 2013 09:58
Vertrouw er maar op dat het echt is geweest bij jullie alle twee.