»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Ik ben verlicht...
Ingezonden:  11 Nov 2013 22:28
Hallo allemaal, sinds kort weet ik dat ik verlicht ben. Mijn vriend heeft mijn foto laten zien aan iemand die een gave heeft en die is behoorlijk goed. Hij riep direct dat ik verlicht ben. Mijn vriend heeft later gevraagd wat dat inhoudt en dat betekent dat dit mijn aller laatste leven op aarde zal zijn en dat ik op ander manier mensen ga helpen.

Mijn vraag nu is.... is het een keus dat je niet meer terugkeert? Ik weet dat mijn bewustzijn veel groter is geworden door alle nare ervaring van afgelopen jaar met gemene entiteiten. Krijg soms visioenen/beelden door van dimensies. Denk dat ik te veel nu weet waardoor ik mijn contract voor dit leven voldaan heb. althans dat las ik online zo over verlichting. Kan iemand misschien ook iets meer er over vertellen?
Ingezonden:  12 Nov 2013 09:29
Nou, als je verlicht bent, hoeft dat dus niet te betekenen dat het je laatste leven is.

En je hebt nog steeds je levenslessen te leren op aarde.

Of het een keuze is of je terugkomt... ja en nee. Je maakt deze keuze echter niet op aarde, maar in de hemel met de zielengroep.
Ingezonden:  14 Nov 2013 11:39
Het kan ook betekenen dat je al klaar met je leven in vorige levens geweest bent (dat je in de tussentijd misschien zelfs een engel, gids of iets geweest bent) en weer eens terug naar aarde wou keren.
Ingezonden:  14 Nov 2013 12:29
Maar de echte betekenis kan je aan persoon zelf beter vragen, want die kan ook weer afwijkend zijn van wat hier staat.
Ingezonden:  04 Okt 2017 20:40
ik denk dat je spiritueel wakker bent geworden en niet verlicht bent. Als je verlicht bent kunnen alle emoties je niet meer raken en dan zou je alles wat leeft kunnen waarnemen en weten waar het vandaan komt. Ik zelf heb ook al veel kunnen helen en heb ook veel entiteiten moeten helen. maar zolang je negatieve emoties hebt zoals woede, verdiets zenuwachtigheid ben je niet verlicht. Je zult echt meer licht gaan waar waarnemen. Bijv. als je gaat slapen zul je in je 3e oog licht gaan waarnemen.