Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Dochter ziet figuren met rode ogen
Ingezonden:  12 Dec 2013 13:38
Hallo,
Hoop dat iemand mijn een beetje kan vertellen wat dit betekent.

Mijn dochter (10) slaapt sinds een paar weken ineens met een lichtje aan. Als ik dan vraag waarom zegt ze dat ze dingen ziet figuren. Nu dacht ik dat het iets tijdelijks was, misschien beelden van een film, videospelletje of een droom oid, maar vanmorgen begon ze er zelf over en ben ik gaan vragen wat ze nu precies ziet, ze heeft het zelfs voor me uitgetekend. Ze vertel dan als het donker is dat er "iemand" zich omhoog trekt aan haar bed (hoogslaper) en haar dan met rode ogen en enge tanden aanstaart. Ook ziet ze soms een hele grote spin op haar plafond. Ik schrok hier wel van. Weet niet wat ik ervan moet denken. Weet iemand wat dit betekent? Wat kan ik hier eventueel aan doen? Ze mag haar lampje laten branden en heb gezegd als ze het weer ziet dat ze moet zeggen dat ze haar met rust moeten laten.

Ze heeft ook wat emotionele problemen op dit moment mbt. omgang met haar vader die ze langere tijd niet heeft gezien en ineens weer contact zocht met haar. En sindsdien op school word ze soms heel emotioneel. Zal het ermee te maken kunnen hebben, een bepaalde angst misschien?! Of moet ik hier toch mee naar een psycholoog?

Alvast mijn dank.
Gr. Johanna
Ingezonden:  12 Dec 2013 14:46
Dat zijn (wat ik ervaarde begin dit jaar eind vorige jaar) dat het demonen wezens zijn.
Ik had een hond bij een ex gezien met rode ogen scherpe tanden enzo ook de hond bij hun thuis was er bang voor hij sliep in het hok van die hond dus die wilde dat hok niet in.

Dit bleek echter ook eentje die mij de verkeerde kant op wilde trekken.

Inderdaad je dochter laten zeggen laat me met rust.

Ik kan me er beter niet in mengen dus ik kan je niet helpen verder sorry.

Het ziet er voor mij uit als een soort demoon.

Liefs
Ingezonden:  12 Dec 2013 14:59
Het is geen demoon, je hebt het hier over een schim. Schimmen zijn negatieve emoties van een persoon welke een gedaante gekregen hebben doordat ze zeer sterk zijn. Door wat aan deze emoties te doen gaan de schimmen vanzelf weg. Wat ook nog wel kan helpen is je dochter een licht schild te laten creëren.

Een licht schild is een bel van licht om een persoon heen. Jij en je dochter kunnen dit makkelijk maken door een bel van licht om jezelf heen te visualiseren (fantaseren zo gezegd alleen werkt dit echt). Hou hierbij in gedachten dat het is om al het negatieve af te weren.
Ingezonden:  12 Dec 2013 18:40
Okeej dan hebben ze me dat in die tijd ook wijsgemaakt (was de periode met het slechte).

En verder wat psylor zegt
Ingezonden:  12 Dec 2013 21:27
Bedankt voor de reacties. Gelukkig is het geen demoon, ben ik wel blij om verder ga ik hier met me dochter mee aan de slag.

Bedankt.
Ingezonden:  12 Dec 2013 21:31
Het kan zijn dat de spin het krachtdier is van je dochter.

Dat staat voor: het verbinden van heden met verleden maar ook creativiteit, inspiratievol, gefocusseerd, ijverig, doorzetter, talentvol, communicatief.

Over het algemeen associeren we spinnen met eng en vies.

Als ik even nadenk over het stukje van haar vader heb ik nog een vraag.

Wat is de reden dat hij tot nu geen rol heeft gespeeld in haar leven en wat heb jij haar daarover verteld?

Vergeet niet dat ondanks dat wij als volwassenen ons best doen niet negatief te spreken over bv een vader die zijn kind niet wil zien kinderen om het kidn te bescvhermen tegen teleurstelling, juist kinderen gevoeliger zijn voor onze lichaamstaal en gevoelens die daarbij meespelen.

Mogelijk is ze geschrokken van jou onbewuste gevoelens die je kreeg toen haar vader ineens weer op dook en ik weet niet hoe lang ze hem al niet gezien heeft maar het kan zijn dat ze hem niet meer helemaal voor de geest kan halen en dat nu onbewust vertaald in iets engs met rode ogen (rood staat voor haat en kwaadheid) die niet duidelijk te zien is.

Het lampje is zeker een goede tijdelijk oplossing maar ik denk dat jij als moeder zelf wel weet wat er speelt.

Misschien moet je haar maar eens vragen wat ze er zelf van vind dat haar vader contact zoekt en maak haar duidelijk dat ze zelf mag beslissen of ze dat wel of niet wil.

Kinderen hebben de neiging om de gebeurtenissen in de wereld om hen heen op zichzelf te betrekken, met ander woorden alles draait om hun.

Dat houdt echter ook in dat alles wat er dan gebeurd (goed of fout) gebeurd omdat zij daar de schuldige van zijn.

Jouw verdriet, woede, frustratie omdat je ex contact zoekt nadat hij mogelijk al jaren niet betrokken is geweest bij zijn dochter spreekt veel meer boekdelen bij je dochter dan het feit dat een man die ze misschien niet echt kent contact zoekt.

En vergeet vooral ook niet dat als ze wel behoefte heeft, al was het uit nieuwsgierigheid, ze zich misschien schuldig voelt omdat mama nu verdrietig is.

Concentratie problemen op school is een direct gevolg van haar gevoelens op het moment.

Praat met haar maar wees ook eerlijk, juist door je eigen gevoelens te delen over wat het met jou doet zal ze het beter begrijpen en zal ze zelf ook durven praten over haar gevoelens.

Nu zoekt ze onbewust naar een manier om aan te geven dat ze ermee zit en ook niet goed weet wat ze ermee aan moet.

Als niets helpt vraag haar dan of je iets in de kamer kan plaatsen waarvan zij denkt dat het de beelden op afstand houdt.

Denk aan het plaatsen van een knuffel, een kaars of wat dan ook. Alles wat zij associeert met het helpt met de enge dingen weg houden zijn goed.

Succes
Rolleke
Ingezonden:  13 Dec 2013 12:59
Het is geen krachtdier Rolleke, krachtdieren hebben namelijk geen vaste vorm. Krachtdieren zijn entiteiten welke de vorm van een die aannemen waar de persoon van wie die is veel mee heeft, soms is het ook een overleden huisdier. Dit doen zo omdat deze persoon er dan niet bang voor is en het krachtdier ze dus beter kan helpen. Tevens stralen krachtdieren positieve energie uit, ook hierom zijn kinderen er een stuk minder snel bang voor.
De enige gevallen welke ik ken dat met name kinderen bang waren voor krachtdieren is doordat de ouders die kinderen erg bang hebben gemaakt voor al het onbekende en alles wat op geesten lijkt. Juist dan doen de krachtdieren zich extra positief voor, dus niet als zwarte schimmen met rode ogen.
Ingezonden:  13 Dec 2013 13:08
Klopt. Zo heb ik al van jongs of aan een sterke band met wolven. En ik kwam er laatst achter dat de wolf mijn krachtdier is. Zo'n moment is mooi en voelt veilig
Ingezonden:  18 Feb 2014 16:52
Nou als eerste het kan van alles zijn.
Ik ben zelf niet bekend met de duivel.
Maar heb wel is gehoort dat er ongveer zo moet uit zien.
Zwart gedaante, roden ogen en heb geleert dat er ook echt idd horens op moetten zitten.
en kan vrijwel voor iederen de gave toestaan.
Hij zou zich in het beging niet zo veel van zich laten merken.
Maar ongveer 2 a 3 jaar later, is ie erg vervelend.
Het kunnen ook aanhangers van de duivel zijn.
Die kunnen er ook anders uit zien meest volkomen is:
Zwarte schim rood / blauwe ogen, geen horens.
Ik weet dus echt niet of het waar is, dus als anderen leden hier feedback op kunnen geven zou dat fijn zin
Jeffrey
Ingezonden:  18 Feb 2014 19:07
Jeffrey, goed dat je probeerd te helpen maar lees aub eerst alle reply's (en check de data )