Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Foto lezen.
Ingezonden:  19 Dec 2013 18:08   Laatst gewijzigd door: gluip123
Beste mensen,

Wie zou de moeite willen nemen om mijn foto te lezen.
ik ga niets vertellen verder maar zal na wat antwoorden de zaken wat verduidelijken.

Alvast heel erg bedankt.

mijn foto
Ingezonden:  19 Dec 2013 22:07
Klopt het dat je heel erg aan het worstelen bent met je geaardheid? Je voelt voor mij niet gelukkig aan. Ook zie ik dat je veel ruzie hebt of zoekt met mensen om je heen. En blijf door solliciteren die baan komt wel.

Dat is wat ik voor je voel op het moment
Ingezonden:  20 Dec 2013 09:26
Als ik ook een reactie mag proberen te geven. (eerste keer via internet enzo hoor dus vergeef me als ik onzin praat)

Wat mij opvalt is de band met je moeder deze is heel bepalend geweest voor jouw manier van handelen. Ik voel er een afhankelijkheid bij. Maar ook een zorgende zachte kant. In de basis zie ik een schommeling en afwezigheid van je vader, wat een dominant mens was. bij het bepalen van wat jij werkelijk nodig hebt om gelukkig te zijn voel ik het gebrek aan zelfvertrouwen maar in een bepaalde manier merk ik ook dat je meer loskomt van oude patronen hierin. Meer vrede in jezelf. Ik zie ook een drang naar perfectionistme in jou, een manier voor jou om zaken zo gecontroleerd mogelijk te laten gaan. Invloed willen nemen en moeite daarbij om los te laten en zaken aan andere over te laten. Dit maakt je soms wel wat verdrietig en alleen. Gelukkig heb je een lief huisdier waar je veel aan hebt. Ook komt er een allergie omhoog, kan hem niet direct plaatsen maar het lijkt te maken te hebben met een uitslag op je huid. Die weer te maken heeft met bepaalde voeding.

Wat me opvalt is dat je welbespraakt bent, je hebt veel mogelijkheden om je gedachten onder woorden te brengen. Hierbij kunnen sommige mensen soms afhaken bij je omdat ze je niet kunnen volgen. Probeer wat vaker je gevoel te benoemen en niet alleen dingen vanuit de ratio te benaderen.

Je intuitie is de laatste tijd wat meer de overhand aan het nemen en ik merk dat je daar niet helemaal je richting mee weet te vinden.

Probeer je meer open te stellen voor jezelf en anderen, bedenk dat jouw waarheid niet de waarheid van een ander hoeft te zijn.

Dit is wat ik uit je foto haal.
Ingezonden:  20 Dec 2013 21:43
Ik wil alvast Bella en Therese bedanken voor hun reacties. Ik wacht nog even op andere reacties en zal dan de reacties even beantwoorden.
Ingezonden:  13 Jan 2014 14:46
geloof eens in jezelf en wees niet zo onzeker. stop met liegen naar je weinige vrienden en durf op te komen voor jezelf. Die pijn in je boven rug(tussen schouders en nek)zal vanzelf verdwijnen als je meer tot rust komt. neem een klein huisdier als hond of kat en vertroedel die want dat heb je gemist toen je klein was. geef ook eens aan wat er rond je twaalfde gebeurd is.
Ingezonden:  13 Jan 2014 23:12
@Bella,

Ik worstel niet met mijn geaardheid. Als je op sexueel vlak bedoeld. Wel ben ik momenteel zoekende wie ik ben en wat ik nu verder wil in dit aardse bestaan.

Ik voel me momenteel idd niet heel erg gelukkig, Maar pak mezelf wel weer op inmiddels. Het gaat de goede kant op.

Ruzie maak ik eigenlijk nooit, Wel kom ik net uit een relatie van 12 jaar die vanaf mijn ex partner haar kant zo verbroken werd het geen er gebeurd is ben ik wel heel boos om. Misschien dat je dat oppikt.

Bedankt voor je bevindingen.


@Therese,

De band met mijn ouders was er niet echt, maar ook dat kan idd heel bepalend zijn. En heeft me geholpen in bepaalde besluiten die ik in mijn leven heb gemaakt. Of mijn vader dominant was kan ik je niet zeggen, hij was namelijk zoals je al melde afwezig.

Zelfvertrouwen heb ik altijd onvoldoende gehad, momenteel pak ik dat aan. als ik denk dat iets niet kan of lukken zal dan probeer ik dat toch te doen. En dan zie je idd dat je meer (aan)kunt dan je denkt.

De drang naar perfectionisme zit zeker in me, ik doe de dingen graag goed. En dan is opgeven of niet voldoende geen optie bij mij. De controle houd ik graag in handen, Ik kan zelfs zeggen dat als ik de controle verlies ik gefrustreerd raak en soms uit paniek dingen doe die ik achteraf beter niet had kunnen doen.

Ik heb gemerkt dat ik mijn intuïtie moet vertrouwen omdat ik hiermee heel vaak goed zit. Dit heeft zich al geuit voor mijn scheiding, maar door het blind vertrouwen van de ander heb ik dat opzij geschoven. Maar veel wat ik heb gedacht en gevoelt blijk achteraf dus idd waar te zijn.

Bedankt voor je bevindingen.

@dromeda,

Ik ga steeds meer in mijzelf geloven, Dus ak dat inmiddels op.
Liegen heb ik een enorme hekel aan. Dus zal ik dat niet doen (en das geen leugen :-) ) Wees eerlijk tegen jezelf en tegen anderen. Dan kun je altijd jezelf recht in de ogen aan kijken.
LAst van pijntjes heb ik niet. Ik heb altijd huisdieren gehad ook toen ik klein was.
Rond mijn 12/13de heb ik een ongeluk gehad. ik werd door een beschonken auto bestuurder aangereden.
Het is allemaal goed gekomen gelukkig.

Dromeda bedankt voor je bevindingen.


Als iemand nog iets ziet/voelt dan hoor ik het graag. Voor zover bedankt!!!!
Ingezonden:  03 Mrt 2014 00:56   Laatst gewijzigd door: 10eke
een gevoelige man die altijd zijn best zal doen voor een ander, wel heel hulpvaardig, maar eigenlijk de erkenning mist van anderen. Jouw hulp lijkt altijd verkeerd geïnterpreteerd te worden en jouw intenties nooit goed begrepen.
Je voelt je ook vaak niet goed begrepen lijkt wel.
Verder zie ik dat je houdt van vaste rituelen, beetje bepaalde tics hebt (niet negatief bedoeld hoor), maar als een plantje scheef staat of een schilderijtje hangt niet recht dan ben jij de eerste die deze goed zet of hangt, zelfs ook bij andere thuis. Je hebt meer dan een gemiddeld ander veel oog voor details en je merkt dingen die anders zijn, vrij snel op.
Je hebt ook je vaste plek voor spullen thuis en je hebt er een hekel aan als het anders ligt als waar je het zelf achter gelaten hebt.
Jouw gevoel voor humor is heel apart, je kunt soms om niets enorm in een scheur liggen en ook behoorlijk aanwezig zijn op zo'n moment. Je hebt ook een aparte manier van lachen, wat ook wel aanstekelijk werkt.
Ik krijg het gevoel dat je wel een sociaal beroep hebt, iets in de psychiatrie of gehandicaptenzorg?

Woon je in de buurt van strand en duinen? Is een prima plek om je hoofd goed leeg te kunnen maken.
Heb je last van hypermobiliteit, veel speling in je gewrichten, ook je onderrug is een zwakke plek.Ik krijg de indruk dat dit met name bij je opspeelt in periodes van stress, voor de rest zie ik weinig gezondheidsklachten bij je.

Mocht je nog iets willen weten, dan hoor ik dat graag.
Groetjes 10eke