Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / HOOP NU hoe word je jou echte IK ????
Ingezonden:  28 Dec 2013 17:19
hallo

het is raar om terug hiet op te schrijfen. er is veel gebeurd na mijn laatste schrijven. ik weet niet of het positief of negatief. mijn gevoel zegt eerder negetief. maar dat weet je nooit helemaal zeker. een negetieve ervaring kan iets positief teweeg brengen en positief anders om. momenteel ben ik de hoop kwijt. de groote schuldige daarvan ben ik zelf. de realiteit lijkt mij zo rauw. alles lijkt mij zo simpel. ik kan het moeilijk uitleggen. ik moet iedere dag overleven in plaats van te leven. het lijkt allemaal zo gemaakt. ik hoop dat iemand hier van iets begrijpt. ik kan mijn rol niet meer aan. ik moet veranderen, maar hoe doe je dat? hoe word je jou echt ik
Ingezonden:  28 Dec 2013 19:03
sorry dat ik kort door de bogt ga. momenteel word ik gekweld verschrikkelijke nachmerries iedere nacht door. het lijkt of freddy kruger echt bestaat. ik zit tussen het dodenrijk en het leven.

deze nacht herinner mij dat ik  weer slaapverlamming heb gehad. ik heb gevochten en gebeden voor en tot alle goddiensten. maar niets hielp. de demonen of dochters van Lilith hebben gewonnen. ik mag blij zijn dat ik nog leef.of was het enkel fysisch. het is allebij om depressief van te worden


kan iemand mij helpen???
Ingezonden:  29 Dec 2013 08:20
Heb je de engelen al om hulp gevraagd?

Ga eens mediteren voor het slapen om rust te krijgen in jezelf.
Ingezonden:  30 Mei 2014 16:16
Beste paraham,
Persoonlijk denk ik dat je wordt uitgetest door je persoonlijke begeleider, ook wel je persoonlijke gids genaamd. Als jij dat wilt en toelaat, ben ik bereid om jou ook te begeleiden; iedereen heeft een leraar nodig die je verder helpt. Ik beoefen zelf witte kunst, en ben geïnitieerd in voodoo en ik ben wat ze noemen een spiritueel leraar. Dat houdt in dat ik mensen ondersteun op het spirituele pad. Vraag naar jouw persoonlijke hoogste doel in dit leven, vergeet het dan en wees oplettend. Het antwoord komt. Dat is de Wet van Openbaring. "Vraagt en gij zult ontvangen".
Ingezonden:  05 Jun 2014 11:27
door te luisteren naar je hart en gevoel en hierna te handelen, te handelen vanuit liefde. Helaas is dit niet iets wat je even leert, maar vaak je hele leven voor nodig hebt.