Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  09 Jan 2014 06:47
Het is misschien niet een echte ervaring, maar al maanden droom ik af en toe over een jongen, dat was tot verkort een collega. Ik voelde niks voor hem op die momenten (ik vond iemand anders leuk) maar droomde toch over hem.. Vaak dezelfde droom waarin hij me zomaar zoende.
Nu heb ik vorige maand een gevoel gekregen dat hij niet lekker in zijn vel zat en problemen had met zijn relatie.. Ik vroeg ernaar en dit bleek te kloppen.
Nu had ik gisternacht weer gedroomd over hem dat hij vertelde dat hij het uit had gemaakt en dat ie verliefd op me was. Prompt verteld hij me gister (na die droom dus) dat het uit was met zijn vriendin en maakte de grap ik ben verliefd op jou.

Ik vraag me af wat die signalen betekenen, wordt ik zijn kant op gestuurd? Ik heb namelijk zelf het gevoel van wel, maar ik zou is willen weten of andere hier iets uit kunnen opmaken of niets want dat kan ook natuurlijk.. Maar ik vind het zo gek omdat de gevoelens en dromen spontaan komen (zelfs als hem dus even niet spreek en hij niet voorgekomen is in mijn gedachten of programma die dag)
Ingezonden:  09 Jan 2014 11:20   Laatst gewijzigd door: Psylor
Lijkt me duidelijk, maar gezien je bevestiging wilt, ja hij vind je leuk en jij hem kennelijk ook. Hetgeen dat hij dit spontaan (en zonder aanleiding denk ik zo) zegt maar wel als grapje is omdat hij er toch een beetje onzeker over is en probeert te peilen hoe jij over hem denkt. Geef dus dan ook DUIDELIJKE signaal af dat jij hem ook wel ziet zitten. Sommige mensen willen nog wel eens denken dat ze een duidelijk signaal afgeven, maar dit wil nog wel eens dermate tegenstrijdig zijn dat de andere partij er alsnog niks van snapt

Verder, zulke dromen komen vaker voor. Mijn nu verloofde en ik hadden dat ook over elkaar voor we wat kregen.
Ingezonden:  09 Jan 2014 18:56
Hoi Psylor, dankjewel voor je inzichten!
Het lijkt ook wel logisch allemaal, maarja soms twijfel je gewoon..
Het is zo, nadat hij zei van 'Ik ben verliefd op jou' zei hij 'haha nee maar de koek was gewoon op' dus dan denk ik weer van ah oke..
Het gekke is, toen ik afscheid nam op het werk en wegging daar kon hij eerst geen 'afscheid' nemen.. maar toen ik zei kom hier kwam hij hardlopend op me af en gaf me de dikste knuffel ooit die een jongen kan geven, plus een zoen op mijn wang... voelde best vertrouwd.. 

Toch wel leuk dat jij en je verloofde dit ook hebben gehad (ik weet natuurlijk niet of hij ook dingen droomt, hij zei vandaag 'Ik heb super leuk gedroomd, en vervolgens zeggen.. jaa ik weet het niet meer wat het was..')

Ik ben erg benieuwd of anderen er nog wat in zien? Of mensen die misschien iets voelen voor de toekomst? Ik heb namelijk geen idee..
Ingezonden:  09 Jan 2014 22:51
Ik vond 2 meisjes allebij heel erg leuk. Eentje vond ik heel gezellig om bij te zijn zelfs als het stil was en de andere had ik het gevoel mee dat ik er wel mee samen zou kunnen leven. Toen kreeg ik een droom waarin de eerste mij zoende. Het was de fijnste zoen die ik ooit had. In de week daarna na constant aan bijde te denken zei ik tegen de 1e dat ik haar leuk vond. Ze vond mij niet leuk maar zag het wel als een compliment en wou wel vrienden blijven. Een week later zei ik mijn hele liefdes verleden en dat ik haar leuk vond tegen de andere. Ze vond mij niet leuk maar zag het ook als compliment. De dag daarna werd ze boos dat ik ze allebij in zon korte tijd gevraagd had. Sinds de dagen daarna kreeg ik ook steeds minder gevoelens bij haar en worden mijn gevoelens voor de 1e steeds sterker. Ik ben nu in haar ogen denk ik haar beste vriend en ik vind het nog steeds altijd gezellig met haar ^^.
Ingezonden:  09 Jan 2014 23:57
@ Dreamer, niet twijfelen joh, gewoon ervoor gaan De toekomst moet je niet voorspeld willen hebben. Dan ga ja alleen maar zitten afwachten. Ik zeg alleen wel dat je een grote kans hebt bij hem.

@ Jeroen, veel meiden vinden het niet leuk om te horen dat je eerst de 1 en dan de ander vraagt. Dan voelen ze zich 2e rangs, verder kom je dan ook wel een beetje als een player over. Ze kunnen namelijk (over het algemeen) niet voelen wat jij voelt Verder, als je eenmaal in de friend zone zit kom je daar zelden nog uit, dus het beste is dat jij haar ook maar als vriend kan gaan zien en er dus niks meer verder achter zoekt.
Ingezonden:  10 Jan 2014 15:32
Jij droomt gewoon wat in de toekomst zal gebeuren, zoals ik zo vaak.
Ingezonden:  12 Jan 2014 11:10
Ik hoop het maar! Gister zouden we eventjes 'hangen' beetje bijkletsen maar waren 3,5 uur verder.. Kunnen heel goed praten, lachen, grapjes maken. En toch, ene moment denk ik van ... Nee hij wil me niet andere moment wel.. Hij zag overigens een vallende ster, deed een wens (cliche!) en daarbij toen we afscheid namen weer een knuffel en 2 kussen op wang maar.. Ik voelde wel een vonk.. Help.. Mannen..!