»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  13 Jan 2014 08:31
Ik keek naar me eigen arm en dan zie ik een soort rook uit me huid komen, vervolgens werd langzaam me arm zwart(vanaf me elleboog) en toen werd heel me beeld zwart en Kon ik niks meer zien toen ik met me ogen knipperde was het weg. Wat is dit?
Ingezonden:  15 Jan 2014 07:06
zwart is niet perse een negatieve kleur.
Ingezonden:  15 Jan 2014 08:55
Vanuit "paranormaal" oogpunt zou ik zeggen dat het waarschijnlijk je aura was of een voorspellende aura. De betekenis van de kleur ligt in welke emoties jij erbij voelt. Zegge dat het een voorspellende aura is en jij voelt bij zwart de emotie/idee van gaaf/stoer/cool, dan zou het kunnen betekenen dat je misschien daar een tattoo krijgt. Om maar een voorbeeld te geven.

Vanuit biologisch oogpunt moet ik zeggen dat als je intensief naar iets staart en/of een tijd niet knippert, je beeld voor je ogen zwart kan worden. Het kan je ook zwart voor de ogen worden door heftige emoties, denk aan intens verdriet, woede of paniek. Vandaar ook de uitdrukking. Je kan ook zwarte vlekken tot totaal zwart beeld krijgen na een zeer zware inspanning, buiten je normale gedrag om. Dit is allemaal slechts tijdelijk
Ingezonden:  16 Jan 2014 00:29
Ok bedankt