Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Witte schim gezien
Ingezonden:  18 Jan 2014 19:33
Hallo,

Er zit me iets dwars en ik denk dat dit wel een geschikt forum is om het te melden. Ik heb in het verleden al veel onverklaarbare dingen meegemaakt, dit was altijd net als er iets aan de hand was wat me bezig hield (gepest worden, scheiding, etc.). Dit begon overigens pas na de dood van mijn tante (2006). De laatste tijd was er niet veel aan de hand, echter zat ik net in de keuken wanneer mijn hond plots een beetje begon te blaffen (niet echt alsof er iemand was maar wel alsof hij iets hoorde). Een minuut later zie ik duidelijk een witte schim voorbij het raam lopen. Het zag er wat vreemd uit(een beetje doorzichtig) maar dacht bij mezelf "zal mijn broer wel zijn" (die komt nog wel eens buurten). Dus ik ging even buiten kijken maar ik zag nergens iemand of iets lopen.

Omdat deze dingen vaak gebeuren als er iets aan de hand is, of juist als er iets heel positiefs is gebeurd, heb ik toch het idee dat er iemand is (en ik vermoed dus mijn tante) die contact wil leggen of in ieder geval iets wil laten weten. Maar ik heb dus echt geen idee bij wie ik dan aan moet kloppen om hier bevestiging van te krijgen. Ik vind het heel moeilijk om over te praten omdat ik erg nuchter ben van mezelf en ik heb ook niet echt iemand waar ik dit tegen kan vertellen.

Alvast bedankt.
Ingezonden:  18 Jan 2014 22:47
Luister naar je gevoel hierbij, dat is de meest betrouwbare methode in de meeste gevallen.
De volgende keer als je die schim ziet, vraag eens of dat diegene wil laten weten wie het is.
Ingezonden:  20 Jan 2014 21:15
Hallo Stewie,

Ik zie die schimmen ook wel eens.
Weet ook niet wie of wat het is .

Wel is mij opgevallen dat als er spontaan iets in mij opkomt het altijd klopt
Maar wanneer ik iets probeer te weten,wie of wat zo'n schim is bv dan lukt dit niet.

Dus wat Roosmarie schrijft, ga op je gevoel af en wanneer er spontaan een naam bij je opkomt wanneer je zo'n schim weer ziet dan zit je vast goed

groetjes Niem
Ingezonden:  21 Jan 2014 01:37
Maar ik heb juist het idee dat deze entiteit contact met me probeert te zoeken... Dus was eigenlijk gewoon mijn vraag wat ik het beste kan doen.
Ingezonden:  21 Jan 2014 07:04
Even alle berichten eens lezen....
Het antwoord staat erbij....
Ingezonden:  21 Jan 2014 11:56
Ik zou naar een goede paragnost gaan en die contakt laten zoeken