Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Voorstellen / Voorstellen + mijn ervaringen
Ingezonden:  08 Feb 2014 02:15
Hi allemaal,

Mijn naam is Robert uit Amsterdam, 28 jaar en wil hier toch eens rondsnuffelen. Ik heb samen met een vriend een bedrijf waarin wij ons bezig houden met Werving & Selectie specifiek op het gebied van Online Marketing en Sales.

Ik zal beknopt uitleggen wat mijn ervaringen zijn. Ik ben benieuwd hoe jullie hier tegenover staan/ op dezelfde lijn zitten.

Als kind (rond 4 jaar) zag ik altijd al een geest (man) in mijn kamer staan. Dit kan ik me zelfs nog goed herinneren. Daarnaast maakte ik vaak tekeningen van mijn ouders waar ik onbewust ook hun aura tekende. Vanaf zes jaar tot 12 jaar gebeurde er niet zo veel. 12 t/m 18 was voor mij de heftigste tijd. Heel veel gezien (van mijn overleden opa tot beschermengelen). Eerste keer was ik bang, daarna niet meer, ook omdat ik toen ook naar een medium gegaan ben die alles wat ik had meegemaakt kon vertellen, zonder dat ik haar kende!

Dat heeft me toen geholpen de wereld en de dood te begrijpen wat voor mij wat rust gaf. Ben er overigens niet bang voor en geloof niet in een religie, daar heb ik te veel voor gezien.

Laatste 10 jaar niet meer zoveel meegemaakt, maar ik denk er wel eens aan om er toch iets mee te doen aangezien het lijntje naar boven er redelijk is. Ik hoor graag hoe jullie hier tegenover staan.

Alvast bedankt, Gr Robert
Ingezonden:  08 Feb 2014 23:54
Welkom, als het je interesse is kan je altijd je vaardigheden erin weer aansterken. Denk er wel aan dat het als kind automatisch (door kinderlijke onwetendheid) sterker is. Je zult dus wel je best moeren doen
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:08
Welkom!