Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  17 Feb 2014 01:52
alvast bedankt
Ingezonden:  17 Feb 2014 01:59
hoi iedereen ik zou een toekomst ziener zijn al van men 8 jaar tot nu komen al men dromen uit die ik droom en voel ik dingen aan en zie ze ook in men gedachten gebeuren voor ze uitkomen het is voor mij beangstigent ik kom hier voor het eerst voor uit graag had ik hier wat meer info over gewilt en hulp iemand had al info over me doorgekregen iets met Noord-Amerika en dat ik al meerdere levens heb gehad en dat ik een oude ziel heb van een verre geschiedenis ook hier had ik graag wat meer info over gehad en hulp het is welkom alvast bedankt hiervoor
Ingezonden:  17 Feb 2014 11:56
Je bent dus helderdromend en heldervoeldend-helderziend. Wat wil je er over weten dan?

Vorige levens is heel mooi, maar de info moet wel te controleren zijn. Ik zou je de mooiste (of verschrikkelijkste) verhalen kunnen vertellen over mogelijke vorige levens, maar als ze niet te controleren zijn, zou ik ze met een korrel zout nemen hoor.

Ieder mens is ooit eens een moordenaar geweest, maar wat voegt dat toe aan dit leven om dat te weten? Je leeft immers dit leven en niet de vorige.

En ookal heb je een oude ziel, dat wil niet zeggen dat je ook wijs bent.... (leuke nadenker)
Simpelweg: je kan meerdere levens hebben gehad om 1 les te leren. terwijl een jonge ziel die les direct in 1 leven al leerde. het is maar net hoe je naar het verhaal kijkt.