Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  25 Feb 2014 12:49
Ik heb me een tijdje geleden geitereseerd in Lucide dromen maar een keer kreeg ik een hele rare:
Ik loop een beetje rond met mijn vriendinnen ( eentje ken ik niet maar ik fantaseerde voor het slapen vaak over een meisje die Ilse heet) 'Kom we gaan naar Hoghwarts, want ik ben lucide!' Roep ik opgewonden.( ja ik ben een heel erge potterhead.) Ik, Ilse en Febin rennen langs de beukwilg ( waar ik overheen struikelde.) En lopen we naar binnen. Spontaan komt het in me op dat Febin nog ingelijd moet worden.'Febin jij moet met magerhijn daar vechten dan kan je naar hoghwarts.' Ik wijs naar een lijkbleeke man in een zwart gewaad hij heeft zijn kap op komt steeds langzaame stappen dichterbij net als in films. Bij de eerste stap vliegt de kraai van zijn soort staf ( denk maar aan die rare staf van magerehein.) Ook veranderd zijn staf in een normale wandelstok. Bij de volgende staf valt de kap af en zie ik het gezicht van de man. Zijn hoofd is helemaal kaal en eigenlijk ziet hij er wel uit als een vriendelijke opa. Nog een stap en de man staat vlak voor me.'Ik ben lucide.' Zeg ik zacht tegen de man. Dan wordt het zwart en kom ik in een andere droom, maar ik wordt weer lucide en sta in mijn droom in mijn kamer. De deur naar het balkon staat open en ik loop naar buiten. Ik zie de man op de rand van het balkon geleund staan en ga naast hem staan.
' Bestaat Harry Potter echt?' Vraag ik aan de man( ja sorry maar ja kan alles vragen in een droom dus waarom zou ik deze kans laten schieten?)
'Nee, jongen. Het is allemaal niet waar.' Vreemd genoeg heeft de man een warm en aardige stem. En eigenlijk vind ik hem ook erg aardig.
'Echt niet?' 'Nee, jongen het is allemaal niet waar. Hier.' Hij pakt mijn hand waar oppeens een rare inkvlek op zit.'een heksenkras teken spoel je niet zomaar weg.' Hij pakt een vlesje water en wast de inkt weg. Ik voel dat het tijd is om te gaan. Toen ik aan de andere droom begon had ik hem al verlengr dat kan ik niet nog eens. Blijkbaar denkt de man daar het zelfde over. Het beeld begont te tollen en sean schreeuwt me na voor het beeld vervaagt: 'Jonge het is allemaal niet..
Dan wordt ik wakker.

Ik vond dit een vreemde droom, omdat: die man mij jongen noemde en ik ben tich echt een meisje, ik heb nog nooit zo een lange lucide droom gehad, ik heb nog nooit over een vreemde twee keer een lucide droom achter elkaar gehad, ik heb nog nooit twee keer achter elkaar een lucide droom gehad, ik zeg echt nooit "ik ben lucide" in een droom, daarna heb ik nooit meer een lucidedroom gehad

Eigenlijk denk ik dat die man dit express heeft gedaan, want de helft van die droom zou niet zomaar in mij opgekomen zijn. Een paar dagen na die droom heb ik iets over gidsen gelezen. Zou dit mijn gids kunnen zijn?
Ingezonden:  25 Feb 2014 18:24
Nobody nows?
Ingezonden:  26 Feb 2014 11:37
Jij verwacht snel een reactie zeg!

Maar ga eens op google zoeken naar grote beer . net en hier je droom opzoeken.