Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / Slenderman?
Ingezonden:  25 Feb 2014 13:20
Een tijdje geleden hadden ze het vaak over Senderman. Ik ben er toen alles over opgaan zoeken en werd toen best bang. Die nacht kreeg ik een stuk of zeven keer een droom over slenderman.( ik heb al eens eerder een engedroom over slenderman gehad.)

Ik liep met een hele groep een gebouw uit en we stapte op de fietsen. Terwijl ik naar mijn fiets begon te lopen keek ik het weiland in. Ik zag sendie schrok werd wakker. Dit droomde ik nog twee keer en ik schrok die keren weer wakker. Daarna droomde ik weer over slender maar dan kwam hij deze keer: uit de kledingkast, uit de schuur zomaar stond hij in de woonkamer en nog meer plekken.

Uiteindelijk droomde ik dat ik naar de wc moest. Dus deed ik de wcdeur open en slender kwam te voorschijn als een duveltje uit een doosje. Ik begon het een beethe zat te worden draaide me om liep langs mijn zusje die ook op de gang stond en werd wakker.

Heeft iemand zoiets eerder meegemaakt?
Ingezonden:  26 Feb 2014 11:25
Dit is meer een droom die is gebaseerd op je eigen angst.
Angst voedt het negatieve, maar zodra de angst wegvalt, is het negatieve ook weg.
Dus loslaten, vraag eventueel de engelen om hulp dat je de angst mag gaan loslaten en vertrouw hierop. Niet meer twijfelen, gewoon erin geloven dat je het los hebt gelaten.
Ingezonden:  26 Feb 2014 19:21
Deze droom komt voort uit je angst (wat een negatieve emotie is, daar deze emotie je een naar/slecht gevoel geeft) voor Slenderman, welk overigens een fictief wezen, afkomstig uit een gelijknamig spel, is.
Om je angst voor dit fictieve wezen te verliezen, moet je of geconfronteerd worden met dit wezen (dus het spel 'Slenderman' spelen), of moet je 'positief' over dit wezen gaan denken. 'Positief denken' wil zeggen dat je tot het besef moet komen dat deze 'Slenderman' niet beangstigend is en dat het slechts een figuur uit een computerspel is.
Wat ook helpt is proberen aan positieve dingen te denken; dus dingen die de positieve emoties prikkelen. Maar dit is eigenlijk slechts een temporele oplossing, daar je de angst dan slechts wegdrukt; het is dan dus mogelijk dat je in de toekomst weer last kan gaan krijgen van deze angst. Hier hoeft echter geen sprake van te zijn!

Met dank aan onze grote filosofische vriend Freud.
Jawel beste mensen, een wetenschappelijk denker.
Ingezonden:  27 Feb 2014 13:30   Laatst gewijzigd door: ShadowSlayer
Je kan het loslaten, maar ook inzien dat het niet eng hoeft te zijn. Dat laatste kan een tijdje duren, dus persoonlijk raad ik je aan om het eerst proberen los te laten. Als je weer rustig bent zal je er wel op terugkomen, en waarschijnlijk gaan inzien dat het niet eng is (al schrik je er mogelijk nog van als je dat spel speelt).

Ik ben ook wel eens heel bang geworden ergens van, ik wou er sindsdien niet eens meer plaatjes van zien of ik schrok me lam, maar dan moet je het loslaten en later zal je het gaan confronteren en je over je angst heenzetten.
Ingezonden:  27 Feb 2014 13:50
Dank je. Dat had ik ook met bloodymary maar daar was ik nooit bang voor, omdat ik er inderdaad wel positief over kan denken.( als iedereen je haat en je steeds uit daagd is het toch logische dat ze kwaad wordt en met een bijl gaat staan zwaaien.) Ik ben niet meer zo bang voor Slendy maar het is een beetje verveelend de hee nacht het het zelfde te droom.( op het laatst was ik het zat en maakte ik mezelf wakker.)