Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Ontwikkelen paranormale gevoelens
Ingezonden:  28 Feb 2014 22:12
Hoe kan je paranormale gevoelens ontwikkelen? Ik ben bewust van  entiteiten om me heen. Hoe weet ik of ze goed zijn of kwaad en hoe kan ik met ze communiceren? Ik merk dat er iets is maar ik weet niet wat!
Ingezonden:  03 Mrt 2014 00:19   Laatst gewijzigd door: 10eke
Als het goede entiteiten zijn, dan maken ze zichzelf wel kenbaar mochten zíj dat nodig vinden. Om een contact af te dwingen met een entiteit, ga je je aura vaak ongemerkt teveel openstellen en zal je makkelijk alle "troep" binnen kunnen halen.
Een goede entiteit is in staat om zijn trillingsniveau op jouw trillingsniveau af te stemmen en contact met jou te maken, vaak door middel van dromen. Negatieve entiteiten kunnen jouw hogere trillingsniveau nóóit bereiken, en zullen gebruik maken van gaten in je aura door bijvoorbeeld drugs of drankgebruik of als niet goed geaard of labiel bent. Als een goede entiteit je wilt waarschuwen of een boodschap voor je heeft, dan meldt deze zich vanzelf wel,dus gewoon afwachten.
Prima dat je je bewust bent van alle entiteiten om je heen, is ook heel mooi, maar voor de rest zou ik willen adviseren om je af te sluiten. Ik spreek uit ervaring omdat ik mezelf in het verleden ook teveel opengesteld had en daardoor enorm in de problemen kwam, niet doen dus.
Succes!
Ingezonden:  09 Mrt 2014 09:15
Als het slecht is weet je dat echt wel hoor.
Ga erover lezen in boeken en fora, en als je heel veel er over hebt gelezen leer je ook op welke manieren je er contact mee kan leggen.
Ingezonden:  09 Mrt 2014 09:38
Dank je wel voor de goede tips. Ik voel dat het goed is, het is al jaren in mijn huis en profileert zich niet. In het begin, en dan praat ik 17 jaar geleden toen we het huis hadden gekocht voelde ik dat ik permanent bekeken werd. Maar nu voel ik de bescherming! Wij zijn geaccepteerd in het huis. Ik hoef ook niet perse contact maar wil er wel meer over weten. En slechte ervaringen heb ik ook gehad. Toen zocht ik geen contact, maar hij zocht het wel bij ons. Wij werden continue lastig gevallen. In dromen en geklop op deuren. Lichten aan en uit. Ik heb toen mijn huis laten reinigen, maar na 3 jaar kwam het terug. Ik ben letterlijk weggerend van dat huis en nooit meer terug gegaan.

Ik ga veel lezen!

Dank en een fijne zondag