Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / vriend is vreemdgegaan en wil hem terug
Ingezonden:  01 Mrt 2014 10:44
Goedemorgen,

Mijn vriend is vreemdgegaan en wil hem terug.

Hoe kan ik dat met energiestralen doen

Groetjes Patries
Ingezonden:  01 Mrt 2014 11:07
Doe geen moeite, als hij zo niet wil,  helpen energiestralen op langere duur ook niet.
En het zal sowieso niet fair zijn en bovenal  liefde laat zich niet dwingen.
Ingezonden:  01 Mrt 2014 14:29
Hallo Witte Duif,

Ik heb vele mediums gesproken en allen zijn ze eensluidend...hij gaat terug komen en er een streep onder zetten bij haar..en van allemaal hoorde ik exact hetzelfde..dus misschien zijn die energiestralen NIET nodig. Ben jij ook medium? Zo ja? Wat denk jij?

Groetjes Patries
Ingezonden:  01 Mrt 2014 15:14
En waarom wil je hem terug.
Hij is bij die andere vriendin nu dus is dat een duidelijk teken voor jou lijkt me.
En energiestralen helpen niet nee ,want dan zou je hem dwingen te doen wat jij wil en in het universum geldt het recht van eigen wil.
Het is zelfs heel slecht om voor eigen (egoistisch?) gewin iemand energie te sturen zodat die gene gaat doen wat jij wil

Ik zeg :ga het een plek geven.Hij is bij haar dus nu op dit moment wil hij jou niet.
Wat mediums ook zeggen.
Ga je door wat zij zeggen echt je leven verdoen om op hem te wachten?Of ga je gewoon door met je eigen geluk je eigen leven.
Ingezonden:  01 Mrt 2014 17:13   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Genie
Ja ik ben een medium maar helaas heb ik een andere mening. Kijk vaak worden er dingen gezegd die mensen graag willen horen maar of dat dan werkelijkheid is dat is de tweede. En waarom ben je niet tevreden met het antwoord wat het eerste medium heeft gegeven want zoals jezelf zegt ben je al bij vele geweest.
Mijn kijk op dit alles : Hij komt niet meer bij je terug in de vorm die jij heel graag zult willen.
Zolang jij de deur voor hem open houdt heeft hij als hij het wil een plaatsje om heen te gaan. Maar een blijver is het niet.

veel liefs medium de witte duif.
Ingezonden:  03 Mrt 2014 23:54
Ook psychologisch gezien raad ik het sterk af. Zeer zelden levert het een langdurige relatie op als er 1 vreemd gegaan is. Mocht dit lukken dan is de kans ook vrij nihil dat het een gelukkige relatie is.

Stel je voor dat je weer wat met hem zou krijgen, zou je hem vertrouwen? Ik weet bijna wel zeker dat je hem nooit meer zonder jou uit kan laten gaan zonder dat het jou erg onzeker maakt. Het vertrouwen is geschonden en kan nooit meer 100% terug komen. Laat vertrouwen nu net 1 van de belangrijkste punten in een relatie zijn.

Ik snap dat je nog steeds voor hem gevoelens hebt, dat maakt het erg moeilijk om te zien dat hij niet goed voor jou is. Echter weet ik zeker dat als je er in de toekomst op terug kijkt je blij bent dat je hem niet teruggenomen hebt.

Probeer voor nu even tot rust te komen en zet alles aan hem uit je hoofd. Doe ook alles wat aan hem doet denken weg. Neem even een paar maanden rust voordat je weer een nieuwe relatie begind. Dat is mijn advies.
Ingezonden:  04 Mrt 2014 09:25
Inderdaad sluit ik me aan bij de anderen. Gewoon zonder "gaven" kan ik ook zeggen dat de kans op slagen klein is.
Ja, je gaat nu door een emotionele achtbaan. Maar de rit duurt niet eeuwig.
Geef je gevoel een plekje, en probeer ook even heel nuchter te kijken naar de situatie. Als een vriend/vriendin in een soortgelijke situatie zat, zou je hem/haar dan ook vertellen dat het wijs is om met elkaar verder te gaan, of juist verder te gaan en leren van wat er gebeurd is (nadat verdriet een plekje heeft gekregen)?
Ingezonden:  04 Mrt 2014 18:27
ik ben het met veel dingen eens wat hier boven gezegd wordt, al hoeft vreemdgaan niet altijd te beteeknd dat een relatie niet goed kan komen. maar dat ligt weer aan de situatie hoe vaak hoelang je samen bent etc, als je bijv 20jr samen bent en een keer zoent met een ander vind ik dat anders dna als je 6 maanden samen bent en met 5 andere naar bed geweest bent
Ingezonden:  04 Mrt 2014 22:11
Ben ik persoonlijk niet mee eens. Ben bijna 20 jaar samen, en als dit dus gebeurd is het gedaan met de relatie.
Ik zal niet zeggen dat dit voor iedereen geldt. Maar inderdaad vertrouwen is een zeer belangrijk iets. En als dat geschaad is.
Echter zijn er ook voldoende mensen die toch door blijven gaan, maar de relatie is niet meer wat het was, en herhaling is geen uitzondering hierbij.
Maar dit is puur persoonlijke ervaring.
Ingezonden:  04 Mrt 2014 22:42
dus je zou 20 jr weg gooien als je man zoent met iemand een keer ? vind dat minder erg dan flirten, dan ben je bewust bezig met grenzen opzoeken en spelen met iemand zijn gevoel zowel je partner als je as minaar zeg maar.
Ingezonden:  04 Mrt 2014 23:05
Minder erg dan flirten?
Flirten is juist iets onschuldigs wat voor mannen vaak ongemerkt gaat.
Gewoon omdat de vrouw aantrekkelijk gevonden wordt gebeurd dit automatisch.
Als hij gaat zoenen dan is dat bewust.
En ik ben inmiddels 15 jaar getrouwd en 17 jaar samen en ja als hij een ander gaat staan zoenen kan hij weg wezen.
Dan vergooi je je jaren niet ,maar bescherm je jezelf.
Wat moet je met een partner die je toch eigenlijk niet wilt?
Zodra je namelijk serieus gaat zoenen met een ander betekend het dat je in je bestaande relatie geen toekomst meer ziet.
Je vergooit de jaren niet.
Die heb je gehad en was je gelukkig samen en dat is nu voorbij.
De ander wil je niet meer en durft het zelf niet te bekennen en gaat vreemd.
En zoenen is niet een kusje,maar echt uitgebreid in elkaar opgaann wat je hoort te doen met je partner en niemand anders.
Ik ben het met Roosmarie eens.
Ik heb ooit een relatie gehad met iemand die alleen maar andere zoende :geloof me dat voelt zwaar K**
Ik heb hem meteen gedumpt.
Als een man flirt betekend het dat hij ogen in zijn kop heeft en de schoonheid van vrouwen in kan zien.
Niet dat hij van je af wil.
Ingezonden:  04 Mrt 2014 23:06
Als je al 20 jaar een relatie hebt en je partner gaat vreemd, al is het maar zoenen, dan gooit die partner de 20 jaar relatie weg.

Vreemdgaan is vaak een symptoom van dat er iets mis is in de relatie, als deze namelijk goed is dan ga je niet vreemd, dan heb je daar niet eens de behoefte aan. Ik en mijn vriendin/verloofde zijn het er dan ook over eens dat als 1 van ons vreemd gaat dit het einde van de relatie is. Je kan elkaar niet meer vertrouwen, want die is geschaad. Ook heeft de ander er niet over gepraat toen de relatie iets minder ging, voor die partner iig, dus eigenlijk dubbel fout.
Ingezonden:  05 Mrt 2014 05:38
mooi om te zien dat ieder een andere mening heeft, ik vind flirten lachen,oogcontantact maken of kijken naar leuek mannen/vrouwen 1 ding maar ik heb het meer over het veelvuldig opzoeken er naar en jullie snappen best wat ik bedoel. waaromzou je het opzoeken als je relatie goed zit ? of verliefd worden op een ander, dat vind ik ook zouiets vreemd waarom zou je je dan vast houden aan iets wat er niet meer is. ik kan me gewoon niet voortellen dat je door een zoen een relatie weggooit van zoveel jaar maar dat is mijn mening
Ingezonden:  05 Mrt 2014 12:03
Zoveel mensen zoveel visies.
Persoonlijk vind ik flirten minder erg. Met zoenen doe je echt iets. Maar het probleem is in de meeste gevallen dat als het 1x gebeurt, het niet bij die ene keer blijft.

Maar over een aantal jaren gewoon dit topic teruglezen en misschien wordt er dan wel heeel anders over gedacht.
Ingezonden:  05 Mrt 2014 14:41
zou best kunnen roosmarie. hoe zie jij dan eigenlijk open relaties als ik vragen mag? dat vind ik dus bizar
Ingezonden:  05 Mrt 2014 15:53
De open relaties die ik gezien heb die zijn allemaal gestrand. Vroeg of laat. Het ergste vind ik als dit eigenlijk al speelt voordat er kinderen in het spel komen. Die voelen alles van de ouders, ook al zeggen ze dat niet....

Een relatie zal altijd aan gewerkt moeten worden. Dat vergeten mensen wel eens, en dan gaat het fout.
Als je relatie goed is, dan is er geen behoefte om iets met een ander te doen. Kijken kan (niet meer!), maar daar blijft het dan ook bij.
Ingezonden:  05 Mrt 2014 19:29
Daar sluit ik me bij aan Roos