Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Hoog gevoeligheid uitzetten
Ingezonden:  10 Mrt 2014 23:55
Hallo allemaal

Ik zit al bijna twee jaar met een probleem, ik wilde altijd ontkennen dat het iets paranormaals kan zijn, omdat ik er anders zo weinig aan kan doen.

Het leek in eerste instantie op een soort van paniek stoornis, de eerste keer dat ik het kreeg omschreef ik het als het gevoel van flauwvallen, wat ik voornamelijk kreeg in dichte en publieke ruimtes als supermarkten.
Ik heb toen een tijd lang voorgenomen om tegen mezelf te zeggen dat ik echt niet flauwval en het gewoon tussen me oren zit.
Dat hielp slechts een beetje, zo waren er periode's dat het beter ging, maar echt grip had ik er niet op, zo kon ik met een goed gevoel naar de supermarkt gaan en denken: ik ben beter, maar dan gebeurden het weer.
Later werd ik er bewust van dat het met hooggevoeligheid te maken kon hebben, aangezien ik duidelijk op licht en geluid reageer en met geluid heb ik het niet over pratende mensen of muziek, eerder van die wazige pieptonen of geluidsgolven van machines.
Wat er precies gebeurd is dat mijn lichaam heel erg zwaar word en mijn hoofd juist licht, de grond lijkt onder me voeten vandaan geschoven en gaat ook wel gepaard met dissociatie (het gevoel alsof alles maar een droom is of filmset).

Toen ik er van bewust werd dat het heel erg bepalend leek te zijn, welke personen er om me heen zijn, begon ik mij pas af te vragen of het iets paranormaals kon zijn.
Zo kan ik lekker in de bus zitten tot er iemand tegenover mij komt zitten, dan kan ik ineens last krijgen van hoofdpijn, duizeligheid of maagpijn (uiteraard niet bij elk persoon dat dichtbij mij komt zitten).
Als ik in de buurt ben van iemand die gedronken heeft of geblowd, lijkt ik de negatieve effecten te voelen van het geen wat iemand gebuikt heeft: hard kloppingen, warrig/verward, het ineens heel warm krijgen, paraniode worden etc.
En uiteindelijke ontzettende stemmingswisselingen die echt nergens vandaan lijken te komen.

Sorry voor de lange beschrijving, maar wil voorkomen dat ik in latere post het één en ander zou moeten uitleggen.

Ik wil hier gewoon vanaf, zou dat kunnen met bv chakra's sluiten of iets in die weg?

Bedankt voor het lezen FFOM
Ingezonden:  11 Mrt 2014 07:13
Leer jezelf af te sluiten, dan kom je al ver.

Dit moet je altijd doen als je de deur uitgaat.
Bij de een helpt het om een bol om zich heen te visualiseren waar niks van een ander doorkomt, weer een ander helpt een reiki-douche , een ander stuurt de energie weer terug zodra die er bewust van wordt en weer een ander doet het op een andere manier.

Het is oefenen, om het goed te leren, en het is iets wat je altijd bewust van zal moeten blijven om te doen. en anders merk je het weer aan jezelf.
Ingezonden:  11 Mrt 2014 11:13
Bedankt Roosmarie, ik zal wat dingen uit proberen.
Ingezonden:  11 Mrt 2014 12:45
Succes!