Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / AANKOOP bouwgrond
Ingezonden:  17 Mrt 2014 20:43
wie kan er mij helpen, ga ik een bouwgrond kopen of niet?  Ik geraak er zelf niet uit. Er zijn voor- en nadelen aan. Txs voor alle seintjes door te geven.
Ingezonden:  17 Mrt 2014 21:50
bij twijfel niedoen
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:38
Beste Enbrr,

Of jij (in de toekomst) bouwgrond gaat kopen of niet, hangt geheel van jouw handelen in het heden af.
Mocht jij de situatie gemoedelijk vinden en denk je dat het een geschikt moment is om de bouwgrond aan te schaffen, dan zou je besluiten om tot de aankoop ervan over te gaan.
Mocht je echter twijfelen en er geen positief idee over hebben, dan zou je vermoedelijk niet overgaan tot de aankoop van deze bouwgrond.

Kortom, de toekomst is nog onbepaald en hangt geheel van jouw handelen in het heden af.

Dan nog even wat nuttig advies bij deze specifieke kwestie. Je zou kunnen besluiten om de bouwgrond niet aan te kopen, gezien het feit je twijfelt over de zekerheid van wat het je oplevert.
Je zou er ook voor kunnen kiezen de bouwgrond wel aan te kopen, gezien het feit je deze bouwgrond toch wel graag wil hebben, aangezien je er over in dubio bent.
Kortom: weeg de voors en tegens tegen elkaar af om zo tot een juist besluit te komen. Bedenk waarom je de bouwgrond koopt, bedenk wat je ermee probeert te bereiken. Mocht je dan tot de conclusie komen dat de bouwgrond je niets oplevert, koop deze dan niet, mocht je echter tot de conclusie komen dat de bouwgrond je wel wat oplevert, ga dan over tot de aankoop.

In ieder geval succes met deze kwestie!

Groeten,
Wetenschap