Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  19 Mrt 2014 12:04
Hoi iedereen,

een nieuweling meldt zich.
De reden voor mijn aanmelding is niet dat ik erg geïnteresseerd ben in paranormale activiteiten. Waar ik me wel erg mee bezig houd, zijn dromen.
Ik droom vaak en vannacht voelde ik erg goed aan wat ik mijn droom ook voelde: hulpeloosheid en angst.
Dit is me nog niet eerder zo duidelijk bijgebleven.
Ik hoop dan ook we iets voor elkaar kunnen betekenen als het over dromen gaat..

Liefs,
L.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:34
welkom
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:44
Hoi LWren,
ik weet heel goed wat je bedoelt. Heb je mijn voorstelling al gelezen? Ik sta onder jou in de lijst, ik heb me echt net aangemeld. Maar ik heb ook een aantal van dit soort ervaringen. Ik heb vaak hele realistische dromen gehad waarvan ik alle details nog wist, maar het waren heel vaak verschrikkelijke dromen, vaak ga ik dood.
Ik heb dan heel vaak dat een paar dagen later alles uit die droom dan ook echt gebeurd, tot het moment waarop ik doodga, dan gaat alles toch net iets anders waardoor er niks gebeurd. Maar niemand om me heen gelooft me als ik dit zeg, omdat het maar deels uitkomt.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:46
Dromen over door zijn dromen over fysieke dood!
Het zijn afrondingen van hoofdstukken in het leven.

(dit is dus voor jou het stukje verdieping waar ik op doel bijvoorbeeld)
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:03
Wat bedoel je precies met dromen over door zijn dromen over fysieke dood, ik snap de zin niet helemaal
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:14
@Roosmarie, dankjewel!
@WerewolfGirl, ik denk dat Roosmarie bedoelt dat dromen over de dood eigenlijk een nieuw begin betekent. De dood sluit als het ware iets af, maar begint tegelijkertijd ook wat nieuws.
Correct me if I'm wrong

Ik heb je voorstelling gelezen, uitgebreid zeg! Wat dat betreft is mijn verhaal toch wat anders dan het jouwe Ik droom eigenlijk nooit dat ik zelf overlijd. En maar een keer heb ik een voorspellende droom gehad.
Wat wel overeenkomt, is het realistische gevoel ja. Ik heb er vandaag wat over na zitten denken, en ik heb wel eens eerder zulke dromen gehad waarbij sterke gevoelens komen kijken. Niet vaak overigens.

Liefs!
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:15
sorry deed 2 dingen tegelijk. dromen over de dood, zijn eigenlijk nooit dromen over fysiek komen te overlijden.
Ingezonden:  20 Mrt 2014 15:34
Ok, ik snap het. Wat ik er wel bij moet vertellen is dat ik in mijn allereerste droom waarin ik droomde dat ik doodging, op het einde zei: Ik wou dat ik het nog een keer over kon doen, toen ik eigenlijk dan een soort van al dood was in mijn droom. Toen werd ik wakker, vanaf toen heb ik dus vaker van die dromen gehad. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar ik dacht ik zeg het maar ff.