Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:31
Hey allemaal, schrik niet van mijn naam hoor, ik ben geen weerwolf. Daar kom ik zo nog wel even op.
Mijn naam is Julia, ik ben nu 14 en ik heb al lange tijd het idee dat ik speciale gaven heb en dat die zich steeds meer gaan ontwikkelen. Ik heb op de een of andere manier een gigantische obsessie voor alles dat met wolven te maken heeft, met name weerwolven. Ik voel me ook heel erg aangetrokken tot de wildernis, puur natuur, je weetwel. Maar ook heb ik dus heel veel talenten of gaven. Ik zal het eens op een rijtje zetten:

-Ik kan goed tekenen
-Ik ben heel creatief
-Ik kan redelijk goed zingen
-Ik ben goed in verhalen schrijven
-Ik ben heel muzikaal
-Ik kan heel goed handwerken
-Ik kan heel goed leren en ben best wel intelligent
-Ik heb een hele grote fantasie
-Ik kan allemaal kleine bolletjes zien die mensen om me heen niet zien
-Ik heb een heel goed instinct
-Ik heb een rare gave waarmee ik een soort ruis of harde wind in mijn hoofd kan creëren, of beter gezegd bij mijn oren, maar alleen ik kan het horen.
-Ik heb een soort voorspellende kracht, maar soms is het net alsof ik kan laten gebeuren wat ik wil, of dat ik aan iets denk en dat gebeurt dan ook. Ik heb soms ook dromen die uitkomen en voel ik emoties van anderen en mezelf voordat die mensen die emotie eigenlijk hebben. Ook komen dingen die ik graag wil en waarvan ik denk dat het nog lang gaat duren onverwacht heel snel uit.
-Ik ben de laatste tijd heel sterk geworden, ik onderschat mezelf zelfs als ik bij mijn vriendinnen voor de grap heel erg op loop te scheppen. Ik heb met armpje drukken van een volwassen, goedgetrainde man van 27 gewonnen, zomaar uit het niets won ik.
-Ik heb het idee dat mijn ouders meer weten, maar ik heb altijd ruzie met ze en als er ook maar iets paranormaals ter sprake komt wil mijn vader er niets van weten uit zogenaamde eigen slechte ervaringen.
-Ik heb allemaal ideeën voor hele goede verhalen die ik later ga schrijven, die allemaal gebaseerd zijn op een of meer van mijn persoonlijke eigenschappen.
-Ik ben bezig om samen met een vriendin van me te kunnen telepatheren of hoe dat ook heet, het lukt al aardig goed.

Maar ook zijn er nog veel meer die ik niet kan, zo kan ik niet meer echt huilen, ik kan alleen maar nephuilen. Ik ben ook niet zo sportief en zo ben ik ook nooit populair geweest, niet dat ik hier behoefte aan heb hoor. Ik ben ook eigenlijk helemaal niet gelukkig. Ik hoop dat ik op eigen kracht mezelf er weer bovenop kan krijgen door mijn gaven en talenten te gebruiken, alleen heb ik hier hulp bij nodig om een aantal van deze gaven onder controle te krijgen. Het gaat mij dan om de paranormalere gaven. Ook zou ik heel graag nog meer paranormale dingen willen kunnen, en begrijpen. Ik hoop dat ik hier op dit forum mensen kan vinden die mij hierbij kunnen helpen, misschien kan ik jullie dan ook wel helpen.

Ik hoop dat jullie mijn verhaal een beetje begrijpen (ik hoop niet dat mensen  denken dat ik een opschepper ben, de enige reden dat ik heb verteld wat ik allemaal kan is zodat mensen kunnen inschatten waar ik toe in staat ben en waar ik mee geholpen kan worden). Ik hoor het het liefst zo snel mogelijk als er iemand is die zichzelf herkent in mij, of in een van de dingen die ik beschreef. Dus kom maar op met jullie ervaringen, adviezen en verhalen, ik ben er klaar voor!
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:42
je zit nu ook in de pubertijd, Dus communiceren is moeilijker. Maar luister eens naar je ouders, naar wat hun hebben ervaren. Praat er met hun over, zonder emoties. Dus niet gaan steigeren als ze niet het zelfde denken als jij, misschien als je hun verhaal hoort dat je hun meer kan begrijpen.

Gebruik het altijd, maar dan ook altijd vanuit liefde, nooit vanuit misbruik.

Weet dat met je vriendin het niet perse telepathie hoeft te zijn, immers jullie kennen elkaar al, en weten hoe de ander in dingen staat.

Verdiep je liever in 1 ding heel goed, dan overal een beetje vanaf te weten. er zijn ook "gevaarlijkere" kanten, en daarbij moet je ook weten wat je moet doen.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 19:54
Bedankt voor de tip, maar met mijn ouders kan ik eigenlijk niet praten. Zeker niet over paranormale dingen. Ik kan het heel moeilijk uitleggen, maar ik heb een heel vreemd en best wel zwaar verleden achter me liggen waardoor het contact met mijn ouders nu heel raar is. En als ik ook maar iets vertel dat met iets paranormaals te maken heeft, worden mijn ouders heel boos en fel en willen ze dat ik zweer dat ik er nooit iets mee zal doen. Maar dat kan ik ten eerste al niet, het is gewoon een onderdeel van mij, en ik wil dat niet zweren, omdat ik denk dat het mijn leven kan verrijken.
Wat je zei over het een dding tegelijk aanpakken, moet ik je eigenlijk wel gelijk in geven, maar ik heb eigenlijk een beetje de eigenschap om te veel tegelijk te kunnen...  

maar over pubertijd gesproken, op de een of andere manier heb ik een heel andere kijk op de wereld als alle andere jongeren van mijn leeftijd, dat is ook de reden dat ik een buitenstaander ben, ik heb dan wel veel ruzie met mijn ouders, maar dat heeft niet met mijn gedrag of mening te maken. Ik ben een raar persoon.
Ingezonden:  19 Mrt 2014 20:19
En misschien dat je daarom hun verhaal moet horen, omdat het ook gruwelijk fout kan gaan als je niet weet wat je aan het doen bent.
Je bent hier niet de eerste die denkt iets te kunnen, maar er te weinig vanaf weet en dan later in de problemen komt, waarna anderen het kunnen oplossen.
En dat is helemaal even niet kwaad bedoeld van mijn kant uit. Maar je hebt maar 1 lichaam en zal leren dat dit erg belangrijk is.
Vandaar verdiep je eerst maar eens heel erg goed in 1 ding, dat je daar alles, maar dan ook alles over weet en kan.
Ingezonden:  20 Mrt 2014 08:34
Ik ga proberen om er met mijn ouders over te praten. Ik hoop dat het inderdaad lukt.
Ingezonden:  20 Mrt 2014 19:17
Eventjes over dat gekke geluid dat je bij je oren kan creëren, dat is heel normaal, iets wat iedereen kan.

Dit suizen 'veroorzaak' je waarschijnlijk door je kaakspieren ietsjes aan te spannen, waardoor kleine bloedvaatjes die al dicht bij je gehoororgaan liggen, er nog dichter op komen te liggen en het mogelijk wordt om het het bloed in deze vaatjes te horen stromen.

In principe moet iedereen mogelijk zijn om dit te kunnen doen, niets paranormaals dus.
Ingezonden:  20 Mrt 2014 19:40
Ok, eindelijk een antword op wat dat nou eigenlijk is! Bedankt. Ik heb het eigenlijk altijd wel raar gevonden dat niemand wist welk geluid ik hoorde, maar dat is dus een heel gewoon geluid neem ik aan. Yay nu weet ik eindelijk wat dat nou is!
Ingezonden:  20 Mrt 2014 19:43
Graag gedaan. 'k Vond dat geluid als kind ook altijd gek, maar ben er intussen achter dat het dus gewoon het horen stromen van je bloed is in hele kleine bloedvaatjes. Toch wel wonderlijk hoe ons lichaam zo in elkaar zit.

Groeten,
Wetenschap
Ingezonden:  20 Mrt 2014 19:45
Ja zeker wonderlijk. Maar waarom zouden de mensen om mij heen die ik er over verteld heb het niet weten waar ik het over had? Zijn er soms ook mensen die het niet horen?
Ingezonden:  20 Mrt 2014 19:49
Wetenschap, je hebt nog een stukje gemist...
Ja, je kan zelf een stukje opwekken. Maar er is meer erin.
En dan heb ik het niet over tinitus. Maar over mensen die muziek in hun oren horen bijvoorbeeld.
Ingezonden:  20 Mrt 2014 20:04
Beste Roosmarie,

Het werkelijke waarnemen van geluid vindt in de hersenen plaats, waar de trillingen in zinnige woorden of muziek of wat dan ook worden omgezet.
Als je muziek in je oren hoort, dan hoor je dat dus eigenlijk in de hersenen, maar door een 'foutje' lijkt de muziek van buitenaf te komen. Dit kan ook zo zijn met stemmen. Je kent het vast wel dat je dacht dat iemand je riep, of dat de deurbel ging, maar dit is gewoon een 'foutje' in je hersenen. Je zou het gerust een systeemfout kunnen noemen.

Het veroorzaken van dit geluid is niet iets als het 'opwekken' van een soort 'kracht'. Zoals ik al zij, je moet gewoon je kaakspieren ietsjes aanspannen en voilà, je bent in staat het te horen, het suizen van je bloed in de kleine vaatjes in de buurt van je gehoororganen.

Groeten,
WetenschapBeste WerewolfGirl,

Dat anderen niet wisten waar je het over had, komt misschien door het feit dat zij jouw uitleg niet goed begrepen, of dat jij het niet goed onder woorden kon brengen. Ik ben er zeer zeker van dat de meeste andere mensen, die geen al te gekke lichaamsmisvormingen hebben, in staat zullen zijn om dit gekke iets bij henzelf te laten gebeuren. Maar misschien hebben ze er nooit zo diep over nagedacht als jij hebt gedaan (iets wat overigens aantoont dat je wel een nieuwsgierig persoon bent). Of misschien hebben ze het wel nooit geprobeert. Of misschien liggen hun bloedvaatjes net ietsjes anders dan bij jou en mij en zijn ze niet in staat het suizende bloed waar te nemen.

Maar goed, 't is in ieder geval niets geks dus.

Groeten,
Wetenschap
Ingezonden:  20 Mrt 2014 20:20
ok, ja mijn uitleg is niet altijd de beste nee, dus daar kan het ook wel aan liggen!

Hoe weet u eigenlijk zoveel van de wetenschap?
Ingezonden:  21 Mrt 2014 19:17
Nee, er zit een verschil in het soort horen.
er zit een duidelijk verschil in met wat jij omschrijft. van de druk op de kaken tot het "systeemfoutje" in de hersenen.
Ingezonden:  22 Mrt 2014 20:20
Wel, vertel mij jouw verklaring dan maar eens, Roosmarie.

Ik ben er zeer zeker van dat ik op het gebied van dat ´suizen´ in ieder geval juist zit. Ik zou echter niet weten hoe dat precies zit met het horen van muziek, alsof de muziek van buiten afkomt, terwijl daar geen sprake van is; wat dat betreft zat ik maar wat te theoretiseren.

Overigens, WerewolfGirl, weet ik niet zo zeer veel van de wetenschap, maar volg wel een opleiding die mij voorbereid op een wetenschappelijke opleiding, iets wat mij dan toch voldoende algemene kennis oplevert, voldoende kennis om met mijn spraakcentrum een nuttig verhaal te kunnen genereren.
Ingezonden:  22 Mrt 2014 21:22   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Wetenschap ook in deze omschrijving kan ik me vinden ,  voor wat betreft dat suizen in je oor.
Ten minste als je de logische beredenering neemt.   
Maar wat als het niet veroorzaakt wordt door het samen knijpen van de kaakspieren, wat dan ??
Ingezonden:  26 Mrt 2014 19:48
Dat is iets wat we nooit kunnen verifiëren, aangezien in het alleen voor jezelf door jezelf te verifiëren valt.
Maar laten we de wat-als-scenario's er alsjeblieft buiten houden, daar hebben we namelijk niet veel aan.

Wetenschap
Ingezonden:  26 Mrt 2014 22:21
Mr. Wetenschap is dit het pseudo-account van U?