Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  22 Mrt 2014 17:05
Hallo allemaal. Ik noem me Hoge Priesteres naar een van de kaarten van de grote arcana. Toevallig kwam ik op dit forum terecht en het voelt goed. Ik ben iemand die tarot kaarten legt en me daar verder in wil ontwikkelen. Verder heb ik een paar reiki cursussen gedaan en heeft het spirituele erg mijn interesse.
Ingezonden:  26 Mrt 2014 12:45
Nogmaals hallo allemaal. Ik wil me even wat beter voorstellen dan ik gedaan hebt. Ben een vrouw van 52 jaar, getrouwd en we hebben drie volwassen kinderen en een hond.
Ik ben zomaar 'toevallig' ( hoewel toeval niet bestaat ) op dit forum terecht gekomen en ik vind het fijn om van alles wat te lezen en zo mezelf ook verder te ontwikkelen.
Mijn passie ligt in de tarotkaarten, waar ik graag mee bezig ben en inmiddels heb ik al voor een aantal forum leden een reading gedaan.
Ingezonden:  26 Mrt 2014 13:51
hoi hoi

ik doe ook tarot en heb ook vele reiki cursus' gedaan

ik heb cursi latijns gedaan en weet daardoor veel van het paranormaal in het romeinse rijk..

ik hoop dat je je snle tuisvoeld op deze forum en dat we misschien samen een keer tarot en reiki kunnen doen.

Groeties! van UnusCanis

ps ik heb ook een hond en hij heet bert!
Ingezonden:  27 Mrt 2014 17:08
Dank je. Momenteel doe ik zelden meer iets met reiki, ben meer met de kaarten bezig.
Ingezonden:  28 Mrt 2014 17:39
Hallo allemaal

Nou ik zat wat te surfen en kwam hier op uit ik dacht he dit is leuk een paranormaal forum
Mijn naam is Curd ben 37 jaar jong en er is ontdekt dat ik een gaven heb ik en wat nu! Nou het woord is wel leuk maar in werkelijkheid is het beangsten, Ik heb en een jaar tijd heel veel meegemaakt. Van uittreden tot praten met overleden en onbewust voorspellingen doen Ik werd er zelfs wat angstig van. Maar nou kan ik er goed mee om gaan en vind het leuk om te doen En ik geef soms readings en doe soms voorspellingen .Maar ik merk wel dat er veel mensen er bang van zijn En dat begrijp ik ook heel goed Dus het probleem is dat je er niet goed over kan praten met anderen mensen Maar ben blij met deze forum.
Nou ik hoop dat er mensen zijn die dat gevoel ook kennen

Gr van mijn.
Ingezonden:  28 Mrt 2014 19:24
De angst is omdat het onbekend is. Er is niets om bang voor te zijn. Het geeft een goed gevoel om anderen te kunnen en mogen helpen. Denk dat het belangrijk is om er op de juiste manier mee om te gaan en mensen geen angst aan te jagen.
Veel plezier op het forum, ik ben hier ook nog nieuw.
Ingezonden:  28 Mrt 2014 23:18
Ja dat klopt maar die angst heb ik nu niet meer maar toe ik het net ontdekte was het wel eng er gebeuren dan allemaal dinge die vreemd zijn. Maar nu maak ik er gebruik van, het is zelfs mooi dat je dit mag doen lijkt mijn.
Ingezonden:  30 Mrt 2014 18:36
Welkom bijde