Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Mediums / Vermiste vliegtuig
Ingezonden:  23 Mrt 2014 16:58
He mensen,

wat denken jullie wat er met t vliegtuig gebeurt is? Weten we alle info, of wordt er veel achter gehouden?! Ben zo benieuwd denk steeds aan al die mensen in t vliegtuig
Ingezonden:  23 Mrt 2014 20:58
Hoi Bella,

Ik zie dit staan en moet gewoon even reageren, ik hou het nieuws hierover ook steeds in de gaten, gewoon omdat het met raadsels is omgeven, en zo erg voor familie en vrienden van de inzittende. Ik merk bij mezelf dat ik door alle berichten op het nieuws niet aanvoel wat er is gebeurd, mijn allereerste reactie toen ik het hoorde was dat het niet was neergestort, maar kon ook niet bedenken wat en waar het dan zou zijn. Toch lijkt me het logischer dat het vliegtuig wel is neergestort en ik hoop van harte dat het snel gevonden wordt.
Wat denk jij Bella?
Ingezonden:  23 Mrt 2014 21:05
Grappig Dees dat heb ik dus ook, heb er ook dromen over gehad, maar moet je heel eerlijk zeggen dat ik echt geen idee heb, maar dan ook echt helemaal niet, was zo benieuwd wat jullie er van dachten, omdat het me gek genoeg niet los laat. Maar vind het allemaal wel heel dibieus en denk dat de 'overheid' meer weet dan dat ze willen zeggen, zn groot toestel kan toc niet opeeens verdwenen zijn, al geloof ik niet in de complot theorien van aliens enzo, maar goed daar geloof ik sowieso gewoon niet in.
Ingezonden:  23 Mrt 2014 21:21
Hoi,

Nee ik ben ook totaal niet van de complot theorieën en met aliens heb ik ook niets haha.
Ben redelijk nuchter 😉
Maar toen ik de allereerste berichten hoorde van de vermissing van dit vliegtuig was het eerste wat ik voelde dat het niet was neergestort! Maar ik durf niet mijn hand ervoor in het vuur te steken. Maar het voelt ook niet goed, een soort onheilspellend gevoel!
Ook lekker vaag natuurlijk, ik weet het 😱
Ingezonden:  23 Mrt 2014 21:45
haha nee ik snap je helemaal dees, dat had ik dus ook. ik ben bang en hoop ergens niet dat het niks te maken heeft met den haag als de top gaat komen, dus dat t een aanslag is. je weet t gewoon niet, maar et is zooo raar
Ingezonden:  23 Mrt 2014 21:51
Ik weet niet of het volgende überhaupt iets met het vliegtuig te maken heeft, maar ik heb al een paar keer 26 maart doorgekregen, dan staat er wat te gebeuren.
Maar dat hoeft natuurlijk niks te maken te hebben met dat vliegtuig, en de top in den haag is dan ook alweer voorbij. Ik kan die datum nergens bij plaatsen en dat voelt heel raar! (Misschien iets in de persoonlijke sfeer).

Hopen maar dat alles goed gaat de komend dagen 😉
Ingezonden:  23 Mrt 2014 21:56
Ik durf sowieso nog niet zo goed dingen te "voorspellen", alles maar een beetje op m'n gevoel, en hardop iets zeggen of neerzetten is al helemaal een stap voor mij.
Maar wel bijzonder dat jij er ook zo'n apart gevoel over heb, ben ik in ieder geval niet de enigste 😉
Ingezonden:  23 Mrt 2014 22:03
nee dat zeker niet! Der klopt gewoon iets niet en wat t is geen idee, hoop wel voor de familie en vrienden dat ze er achter komen en ikhoop echt dat je leer gewoon wel dingen te zeggen die je denkt of voelt, wat is t ergste wat kan gebeuren, dat de uitkomst anders is?
Ingezonden:  23 Mrt 2014 23:14
Hoi jullie zijn niet de enige die er zo over denke hoor. Ik ben bang dat et vliegtuig ineens op komt dagen bij de top. Ik denk dat het vliegtuig gekaapt is, er waren namelijk twee passagiers met getolen paspoorten. Ook zijn er aanwijzingen dat de apparatuur van het vliegtuig helemaal uitgezet is waardoor het contact verbroken werd. Dit kan alleen gedaan worden door een vliegtuig deskundige, zelfs een piloot kan dit niet doen. Ik drnk dat die twee passagiers met gestolen paspoorten een daarvan een vliegtuigdeskundige ofzo is en dat ze het vliegtuig hebben gekaapt. Wat er mee gebeurd is daarn weet ik net maar ik ben wel bang dat er iets gaat gebeuren de komedr dagen hier in nl. Ook ik heb al eeen paar weken het gevoel dt er iets groots gaat gebeuren de komende tijd, maar dat gevoel wordt d laatste dagen steeds sterker dus denk ik dat jet daarmee te makn heeft.
Ingezonden:  24 Mrt 2014 00:08
die twee jongens zijn asiel zoekers en waren al nagechekt,en waren geen criminelen oid.
Ingezonden:  24 Mrt 2014 09:06
Oh dat wist ik niet. Maar alsnog denk ik dat er iets net klopt.
Ingezonden:  24 Mrt 2014 13:13
dat denk ik ook hoor werewolfgir! laten we t in elk geval hiopen dat er niks naars gaat gebeuren
Ingezonden:  24 Mrt 2014 15:59
Nu toch bekend geworden dat het vliegtuig in zee is gestort, nog wel een poosje doorgevlogen na het laatste signaal. Vreselijk natuurlijk.
Ingezonden:  26 Mrt 2014 15:11
Over dat vliegtuig. Ik had eergisteren nacht een droom. Maar heel apart. Allemaal heel helder en duidelijk. En ik wist het de volgende dag pas.  Maargoed.. ik zag vrakstukken in de zee liggen. En ik zag daar volgensmij aziatiese mensen op ligge. Op de wrakstukken dus. Volgensmij op een vleugel en andere wrakstukken. De wrakstukken waren wit.

Geen idee wat dit was. Of het echt was. Maar ik ben heldervoelend. En ik heb steets het gevoel of ze nog leven.

Weet iemand wat dit was? Gewoon een droom of een visioen ofzo.
Ingezonden:  09 Apr 2014 16:48
heb ook een droom gehad hierover en kreeg steeds het getal 54 door.wat moet ik hiermee?
hebben meer mensen dit?
Ingezonden:  09 Apr 2014 17:00
Hm. Mischien 54 overlevende of 54 dode ofzo?
Ingezonden:  10 Apr 2014 12:16   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Sedert 1948 zijn  er in totaal 54 toestellen verdwenen zonder enig uitleg of dat men het heeft op kunnen lossen.
Ingezonden:  10 Apr 2014 12:17
Vliegtuigen?
Ingezonden:  10 Apr 2014 12:18   Laatst gewijzigd door: de witte duif
http://www.gooieneemlander.nl/extra/klikhier/ ...

Hier zie je al de verdwenen vliegtuigen op de kaart.