Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  23 Mrt 2014 18:53
Ik ben een 42 jarige vlotte (werkende) moeder.  Ik ben mezelf spiritueel aan het ontwikkelen. Aan het uitproberen en kijken waar mijn interesses liggen, en veel aan het lezen.
Altijd mijn gaves onderdrukt maar nu ben ik er klaar voor en wil mezelf verder ontwikkelen, maar nu ik het toelaat lijkt de kraan opengezet, dus nu even pas op de plaats en kijken/lezen over andermans ervaringen.  Hopelijk kan ik op dit forum ook mijn vragen kwijt en dergelijke.

Groetjes,
Dees
Ingezonden:  23 Mrt 2014 19:32
Hoi Dees, welkome zonde dat je je gavens zolang onderdrukt hebt, maar fijn dat je je nu wilt ontwikkelen, waar liggen je gavens als ik vragen mag? EN hoe kom je er bij om nu toe te geven aan je gavens?

liefs b
Ingezonden:  23 Mrt 2014 20:03
Welkom hier.
Ingezonden:  23 Mrt 2014 20:08
Hallo Bella,

Bedankt voor je berichtje.
Ik vond het altijd een beetje spannend en in mijn omgeving zijn er weinig mensen die ervoor open staan. Altijd een beetje bang geweest voor de mening van andere laat maar zeggen! Ook door mijn drukke leventje (gezin en baan) mijzelf geen tijd gegund om dit verder te onderzoeken. Waarom nu wel? Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in spiritualiteit, voel de energie van personen goed aan! Wist soms dingen, die later uitkwamen etc. Nu wil ik eindelijk eens aan mezelf gaan werken, kijken of ik echt dingen kan (of toch verbeeld?) maar ook meer rust vinden bij mezelf. Ik ben pas bij een paranormale dag geweest en daar ook veel van opgestoken.

Ik ben mezelf ook nog een beetje aan het testen, nu schrijf ik bijvoorbeeld op als ik iets doorkrijg, maar dan schrik ik later toch weer dat het klopt!
Ik doe mediteren en kan contact leggen met mijn gids, dit geeft mij rust en vertrouwen.
Ook heb ik pas geëxperimenteerd met mediteren, maar kreeg prompt net zo'n hoofdpijn als mijn vriendin, ik kon wel precies aangeven waar ze last van had, maar om het nu zelf ook zo te voelen vond ik toch niet zo fijn. Dus volgens mij moet ik daar nog wat meer over leren 😉
Ook denk ik dat ik foto kan lezen, ik voel dan ook dingen aan. Maar ook hier wil ik me nog verder in verdiepen, ben toch een soort bang dat ik onzin dingen zeg!

Nou het is een heel verhaal geworden, maar ik hoop op dit forum wat wijzer te worden,

Groetjes,
Dees
Ingezonden:  23 Mrt 2014 20:10
Sorry foutje, mediteren moet magnetiseren zijn!!!
Ingezonden:  23 Mrt 2014 20:44
Wat leuk, er gaat dus echte een wereld voor je open zo te lezen, wel fijn dat je er nu zo vol er voor gaat. het is idd wel iets waar nog een beetje een taboe op ligt wat ik vaak zelf merk. En ik zou zeker niet bang zijn dat je onzin zegt, ook de mediums met 10 of meer jaren ervaringen zeggen vaak dingen die niet kloppen of niet juist zijn, mediums zijn gewoon mensen hoor, en die kunnen ook het fout hebben of iets anders opvatten dan bedoeld is. ik denk niet en hoop dat je oa door het forum die angst opzij kan zetten, want denk dat je dan veel meer zou kunnen en ook bewust toe laat.