»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  28 Mrt 2014 17:24
Hallo allemaal

Een vriend van me is verleden jaar op 16 april overleden. Hij heeft na een moeilijke tijd voor hem zelfmoord gepleegd. Hij was pas 36 jaar en zag mijn als zijn beste vriendin zei hij vaak. Hij had geen contact meer met zijn familie en zou een moeder als mij gewild hebben zei hij vaak. Ik heb hem leren kennen omdat wij zijn hond overnamen die op een herplaatsingsite stond. Damla heet de hond. Ze was 10 á 12 uur per dag alleen omdat hij een leidinggevende functie had en zijn relatie was verbroken. Ex wilde wel kind maar geen hond. Hij heette Deniz en we hadden een goede band. Hij nam vrij en lastte op Damla als wij op vakantie gingen en kwam geregeld langs vanuit Amstelveen. Ik wil liever geen foto hier neerzetten. Ik denk nog vaak aan hem en zou willen weten hoe het met hem gaat en of hij nog iets wil zeggen want er is veel gebeurt. Kan iemand hier op het forum me wat vertellen?
Ingezonden:  28 Mrt 2014 18:38
Je had mij al over hem verteld.
Ik kan je er helaas niet bij helpen, maar ik hoop dat er iemand is hier die jou net zo goed kan helpen als dat jij mij gedaan hebt.

*knuffel*
Ingezonden:  29 Mrt 2014 09:59
Wacht nog een jaar, hij is nog niet zo ver.
Zie hem wel in een bootje op een meer dobberen.
Ging ie wel eens vissen?

Groetjes
Joppo
Ingezonden:  29 Mrt 2014 11:46
Ja! Hij ging vaak vissen. Een paar dagen voor zijn dood heb ik hem nog telefonisch gesproken. Ik had  afstand genomen en zei hem geen contact meer met hem te willen omdat ik me niet mee wilde laten slepen. Hij ging steeds meer drugs gebruiken en ik kon hem niet helpen; wilde dat hij hulp ging zoeken. Hij voelde zich door mij in de steek gelaten. Op het laatst was het goed tussen ons, maar hij had me slecht nieuws te vertellen en dat was de druppel....... Een paar dagen later heeft hij een overdosis ingenomen. Hij  was echt een lieve, sociale, gevoelig en spirituele vriend. We konden overal over praten, voordat hij begon af te zakken. Zo zonde...... Ik had zelf ook al het idee dat het misschien te vroeg is, ondanks het bijna een jaar geleden is.
Kan je nog iets zien misschien? ik ben heel blij met je reactie Job. Dat vissen is echt iets van hem. Hij had een bootje en ging daar met vakanties mee weg om te vissen en te relaxen.
Ingezonden:  29 Mrt 2014 12:16
Heb ik nog een vraagje. Heeft het zin om tegen hem te praten. Hoort hij me dan? Kan ik nog iets doen voor hem? Ik heb een maand dagelijks kaarsjes voor hem gebrand in de hoop dat hij makkelijker over zou kunnen gaan. Omdat ik weleens gelezen had dat bij zelfmoord het moeilijker voor de ziel is of zo. Klopt dat?
Ingezonden:  30 Mrt 2014 09:08
Hoi

Nee, hoor die zelfmoord verhalen kun je vergeten.

In principe is het een ziekte, en andere die aan en ziekte overlijden hebben daar ook geen last van ivm overgaan.

Maar, leuk dat de beelden die ik doorkreeg klopten.

Voor de rest heb nog wat geduld met hem , daar vraagt ie ook om.
Overleden hebben in het algemeen 2 (aardse) jaren nodig om bij te komen van alle aardse beslommeringen.

Ongeveer net als een kind wordt geboren , die heeft ook 2 jaar nodig om aktief te worden.
(kort door de bocht inderdaad, maar zo werkt het volgens mij)

Kijk, de kaarsjes en andere rituelen zijn mooi , maar voor de nabestaanden bedoeld.

Groetjes
Joppp
(peter)
Ingezonden:  30 Mrt 2014 13:40
Ben blij te horen dat die zelfmoordverhalen niet kloppen.

Bijzonder dat je dingen door kan krijgen zonder foto. Daarom gaf ik wat extra gegevens, zoals zijn woonaats en naam van de hond. Of heb je dat ook niet nodig?

Ik leg tarot kaarten, maar heb wel een Anne en foto nodig en anders meer gegevens van de persoon in kwestie.

Je hebt me erg geholpen. Nogmaals dank. Als ik iets voor jou kan doen, hoor ik het wel. Ik wil met alle plezier kaarten voor je leggen als je inzicht nodig hebt of zo.

Groetjes, 

Trix
Ingezonden:  30 Mrt 2014 13:41
Anne is naam. Mijn iPd maakt soms zelf woorden.
Ingezonden:  30 Mrt 2014 16:23
30 jaar geleden had ik ook een foto nodig, tegenwoordig komen ze ook ""langs"" zonder .

Kaartleggen beoefen ik ook, krijg tijdens het "'lezen"' van de kaarten soms ook beelden door.

Aangezien ik niet voor mij zelf leg (dat werkt ook niet) dus wil ik je vragen om de kaarten te leggen op mijn huisvesting de komende tijd, ik moet dit jaar mijn huis uit en heb nog niks anders.

Ik werk ook met stervensbegeleiding en nazorg nabestaanden, vind ik zelf een mooie kombinatie.

Bvd
Joppo.
Ingezonden:  30 Mrt 2014 21:15
Misschien heb je het al gelezen, maar bij kaartleggen staat een stukje over mezelf en hoe ik met de kaarten werk. Heb jij ook tarotkaarten?

Het liefste weet ik niets over degene waar ik voor leg, zodat ik er open in kan gaan. Er komt toch wel uit wat belangrijk is, dus bij jou misschien over huisvestiging, of er moet iets anders zijn wat de kaarten willen laten zien.

Als je het goed vindt, wil ik het eerst proberen met wat ik nu van je weet. Weinig dus, haha. Je echte naam en je forum naam. Ik weet niet of dat genoeg is, maar als de eerste kaart klopt, moet de hele legging kloppen, dus kom ik er vanzelf achter. Als het niet klopt wil ik graag een foto.
Ik heb ooit eerder voor een man kaarten gelegd waar ik geen foto van had. Ik kende zijn vrouw ( voor wie ik ook gekaart had) en haar man wilde daarna ook graag een legging. Ik wist zijn naam, dat hij 2 zoons had en ik kende hun hondje Max. Verder alleen de plaats waar ze woonden, dus wel meer dan wat ik van jou weet. Maar die legging klopte helemaal.

Ik doe het graag buiten het forum om, omdat er dingen naar boven kunnen komen waar niemand iets mee nodig heeft.

Ik zie het wel.
Ingezonden:  30 Mrt 2014 23:04
Ben ik nog even. Kon niet slapen, dus even met de kaarten bezig geweest. De eerste kaart is de kern, dat wat er nu aan de hand is. Dat was De Geliefden. Staat voor harmonie, liefde en keuze. Gaat om twee wederhelften die tot een eenheid worden verenigd. De keuze is: moet ik doen wat mijn hart me zegt, of naar mijn verstand luisteren. Het juiste is:  doe wat je voelt wat je moet doen en gebruik je verstand om te bedenken op welke manier je dat gaat doen. Het hart weet, maar weet niet dat het weet. Het verstand weet niet, maar denkt dat het weet.

Als je je er niet in kan vinden, ben ik nog niet zover dat het zonder foto gaat. Weet ik dan ook weer. Dan zie ik graag je foto in mijn mailbox. Anders is alleen je e-mail adres genoeg en stuur ik de volledige legging met betekenis en verdere uitwerking als ik daar klaar mee ben.

Groetjes
Ingezonden:  10 Mei 2014 15:38
Deniz, die vriend waar ik over schreef,  heb ik een maand geleden over gedroomd. Het was of hij nooit was weggeweest. Ik realiseerde me in die droom niet dat hij niet meer in leven was. Hij zei me gedag, gaf me een paar zoenen op mijn wang en drukte me even stevig tegen hem aan. Dat laatste deed hij nooit. Het blijft me bij. Is dat een eenmalig iets geweest denken jullie, of is de kans groot dat het nog eens gebeurt? Joppe zei dat hij nog een tijdje nodig heeft om bij te komen van dit aardse leven, wat heel aannemelijk is. Zou hij me daarom even gedag gezegd hebben? Om te laten weten dat het contact nog wel komt of zo. Ben benieuwd hoe jullie erover denken.
Ingezonden:  22 Dec 2014 16:58
Verleden jaar november vertelde Joppo me dat ik nog een jaar moest wachtenom contact te kunnen maken met mijn overleden vriend Deniz. Joppo, wil/kan je me vertellen of ik nu op de een of andere manier contact met hem kan maken. Of zou jij misschien nog een keer willen proberen of er iets bij jou doorkomt? Of hij misschien iets wil zeggen. Dat varen in dat bootje klopte ook helemaal, dus ben ik benieuwd hoe ver hij nu is.
Ingezonden:  29 Dec 2014 14:01
Hoi

Hij laat mij Zien dat ie samen met een vriend aan een groot koud buffet staat te genieten van heerlijke maaltijden, vooral meloenen is ie dol op.
Die vriend is blond met mooi verzorgd haar, \kapper geweest of model?)

Volgens mij zijn ze op wintersport.

En maak je vooral geen zorgen , geeft ie door.
Hij wijst op zijn mooi horloge.

Groetjes
Joppo
Ingezonden:  29 Dec 2014 20:08
Heel erg bedankt Joppo! Ik weet een vriend die een eigen stomerij had. Berry, heette die vriend en hij was erg ziek en lag vaak in het ziekenhuis. Klaagde nooit en Deniz ging vaak bij hem op bezoek. Toen Berry overleden was heeft Deniz een buffet verzorgd voor de nabestaanden. Geen idee hoe Berry eruit zag, want ik kende hem alleen van verhalen.

Deniz had een passie voor eten bereiden, hij was ook kok geweest.

Wintersport zegt me niets, want hij hield meer van de zon en is naar mijn weten nooit op wintersport geweest.

Met dat horloge wat hij laat zien zal hij me willen zeggen dat ik weet dat tijd niet bestaat. Denk ik. Deniz hield van mooie dingen, dus dat mooie horloge past inderdaad goed bij hem.

Ik zal me geen zorgen maken, zeg dat maar tegen hem als je nog een keer contact met hem wil/kan maken. Doe hem dan de groeten van Trix en zeg maar dat ik Damla een knuffel namens hem zal geven.
Ingezonden:  06 Jul 2015 07:47
Joppo, ik wil je wat vragen. Ik moest vannacht ineens aan je te denken, waar dat vandaan kwam weet ik niet, maar dan moet ik daar wat mee denk ik dan. Inmiddels is die vriend van me al langer dan twee jaar geleden overleden en hij had jou doorgegeven dat ik nog een jaar geduld moest hebben toen wilde weten hoe het met hem ging. Wat je me over hem vertelde klopte helemaal. Inmiddels is het alweer 2 jaar en bijna 3 maanden geleden dat hij overleden is, dus wil ik je vragen of je nog iets door krijgt van hem. Of dat er iets is wat ik kan doen om contact met hem te krijgen. Ik hoop dat je me hiermee kan en wil helpen.
Groetjes,  Trix
Ingezonden:  08 Jul 2015 19:16
Hoi Trix

Heb het op dit moment beetje druk, maar zal begin volgende week een poging wagen.
Je hoort van mij.

Gr Peter
Ingezonden:  09 Jul 2015 08:17
Heel fijn. Alvast bedankt.
Ingezonden:  11 Jul 2015 16:54
Ingezonden:  12 Jul 2015 09:05
Hoi Trix

Hij laat mij meerder malen een paraplu zien.
Een paraplu btekend dat je van boven af beschermd wordt door hem.

Hij wandeld over een ouderwets trottoir (tegels) , het is een lange weg ,links en rechts allemaal huizen aan elkaar gesloten.

Er loopt een mooie dame met hem mee , met zwart haar en lange jurk volgens mij rood.

Hij geeft aan dat je een lot moet kopen (lotto?)

(maar dat kan ook betekenen dat je een meevaller krijgt,maar als ik jouw was zou ik er toch een kopen)

Verder moet je van hem wat meer van je afpraten, hang de vuile was maar buiten zegd ie, kan geen kwaad.

Als laatste toont hij mij een mandje met fruit, dat is een symbolisch teken voor ""oogsten"'.

Dus je hebt leuek vooruitzichten

Oh ja , en laat je fiets repareren, roept ie nog.

Groetjes
Peter/joppo
Ingezonden:  12 Jul 2015 11:30
Hoi Peter

Heel erg bedankt dat je dit voor me wilde doen. Ik weet dat het moet kloppen, ook al kan ik niet alles plaatsen. Even feedback van mij.

Fijn dat hij me beschermt, goed te weten. Alleen jammer dat ik zelf geen contact met hem kan maken of hij met mij. Ik sta daarvoor open, maar merk niets.

Ben benieuwd waarom hij daar aan het wandelen is. Hij hield van mooie dames en hij was een charmeur. Fijn dat hij daar iemand heeft, omdat hij hier op aarde op de verkeerde dames viel.

Ik koop nooit loten, maar ik denk dat hij weet dat ik wat geld geërfd heb wat mijn kant op gaat komen.

Over het algemeen hang ik juist de vuile was teveel buiten en wil ik dat wat minder doen. Dus blijf ik toch maar op dezelfde voet verder gaan. Hij was zelf ook een flapuit.

Mijn fiets is niets mis mee, alleen hapert er 1 versnelling, daar zal ik naar laten kijken. Ik denk er wel over om een nieuwe fiets te kopen.

Ben benieuwd wat er op mijn pad gaat komen en wat er dan 'geoogst' gaat worden.

Is het mogelijk dat ik op de een of andere manier zelf contact met hem kan krijgen?

Heel bijzonder en mooi dat jij dit kan!

Lieve groetjes,  Trix
Ingezonden:  12 Jul 2015 12:01
Hoi Trix
ik zelf roep niets op.
Ik denk aan die persoon en wacht of er ""iets (beeld)voor bij komt"'

Vergelijk het met een soort van videobeeld wat bij rechtboven in mijn ooghoek heel snel voorbij komt en soms wordt er ook iets in mijn oor gefluisterd.

Je moet er wel aan denken dat aan de "'overkant"" met een andere taal gebezigd wordt, zeg maar, ze laten symbolieken zien voorwerpen etc.
Maar ook soms letters.

En die vaak vertelde flauwe kul verhalen van "" je krijgt de groeten of , bedankt voor alles , doen ze maar heel zelden.

Als je wilt oefenen raadt ik aan altijd op de zelfde dag en tijd te organiseren.

Probeer nergens aan te denken of te fantaseren ook geen vragen stellen , wacht wat er komt.
En schrijf meteen op wat je ""gezien"" hebt.

Groetjes
Peter/joppo
Ingezonden:  12 Jul 2015 12:41
Dank je, ga ik mee oefenen. Ik weet ook dat het zo werkt. Soms hoor ik De Oceaan van Racoon op de radio, ( terwijl ik weinig radio aan heb, meest alleen in de auto )  dan zie ik dat als groet van Deniz omdat het op zijn uitvaart gedraaid werd.

Het is net of er een blokkade in me zit, want het lukt me niet om dingen door te krijgen of te zien of horen. Ik weet dat geduld niet mijn sterkste kant is en waarschijnlijk moet ik gewoon gaan oefenen en geduld hebben.

Dus jij stelt nooit een vraag? Denk je dat ik zoiets het met veel oefenen en geduld ook zal kunnen in de toekomst?
Ingezonden:  12 Jul 2015 17:54
Hoi Trix

Nee, ik zelf niet, de ""client"' stelt een vraag, en ik wacht af er geantwoord wordt,.
Ben dus gewoon een tussenpersoon/ontvangststation.

Oefenen is prima , maar zoals bij alle andere zaken moet je uiteraard wel talent hebben.
Dat kan ik vanuit hier niet beantwoorden.

Groetjes
Peter
Ingezonden:  26 Feb 2016 23:43
Beste Peter/Joppo
Zou je aub nog een keer willen proberen of je iets door kan krijgen van Deniz, die vriend van me die nu bijna 3 jaar geleden zelfmoord gepleegd heeft? Maart 2014 vertelde jij me dat ik nog een jaar geduld moest hebben. Maar tot nu toe heb ik behalve in het begin eenmalig een droom niets van hem vernomen. Wat ik jammer vind en vreemd omdat hij me als zijn beste vriendin zag. Nu weet ik dat tijd niet bestaat aan de andere kant, dus misschien moet ik nog wat meer geduld hebben.

Ik heb 4 maanden een staatslot gekocht op advies van hem en jou, maar daar is niets uitgekomen. Maak niet uit, was het proberen waard.

Ben benieuwd wat hij nu 'doet' aan de andere kant en hoop dat je weer iets voor me kan betekenen.
Ingezonden:  27 Feb 2016 09:38
Aangezien ik dit ""werk"' maar 2 x in de week doe, zal ik volgende week mijn best doen

Gr Joppo
Ingezonden:  27 Feb 2016 12:39
Heel graag, als het niet teveel moeite is. Alvast bedankt.

Gr. Trix
Ingezonden:  06 Mrt 2016 12:10
Hallo Trix

Hij heeft het lekker druk met zeilen, maar...
hij wenst je veel succes met een verhuizing??

Groetjes
Joppo
Ingezonden:  06 Mrt 2016 14:12
Zo,zo is hij nu met zeilen bezig.... Hij vond op het water altijd al zijn rust in zijn bootje.

Mijn zoon en schoondochter hebben een huis gekocht, dus zal ik waarschijnlijk met de verhuizing ook helpen. Ook al duurt dat nog 3 á 4 maanden voor het zover zal zijn.

Denk dat ik hem het beste los kan laten en me niet meer druk maken over het feit dat hij geen contact met me zoekt. Hij heeft het druk met andere dingen zo te horen.

Bedankt weer voor de moeite!
Ingezonden:  06 Mrt 2016 20:07
Hij komt in een droom op bezoek 100% !

Groetjes
Peter/joppo