»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / ik zie dingen voor ze gebeuren
Ingezonden:  17 Apr 2014 12:33
Beste mensen,

ik hoop dat dit forum mij kan helpen want ik heb de vorige jaren verschillende rare ervaringen gehad die mij hebben doen geloven in het paranormale. Ik heb 1 keer meegemaakt dat ik gevoeld heb dat iemand ging sterven en de dag erna was die persoon dood. Ook was ik in 2011 aanwezig op pukkelpop en heb ik de dag voor de ramp een gevoel van paniek gevoeld. Zo heb ik nog een aantal ervaringen waarbij ik telkens wist wat er erna ging gebeuren. Die ervaringen blijven tot en met nu toenemen. Kan iemand mij hier meer informatie over geven of zijn er mensen op dit forum die ook dit soort gelijke ervaringen hebben meegemaakt? Ik kan er met niemand van men vrienden of familie over spreken want die zouden mij alleen maar gek verklaren maar ik heb dit echt meegemaakt en ik weet dat wat ik gevoeld heb echt is. Ik hoop echt op meer informatie.

groetjes Jens
Ingezonden:  19 Apr 2014 09:11
Helderziendheid, heldervoelendheid. soms zijn het leuke dingen, soms juist niet. schrijf ze voor jezelf op, zodat je in mindere tijden houvast hebt.
Ingezonden:  24 Mei 2014 08:06
Dag Jens456,
ik zou graag met je in contact komen, want ik heb precies dezelfde ervaringen. En wat je zegt...je kunt er zo moeilijk met mensen over praten, die het zelf niet ervaren. Maar het zijn vaak wel heftige dingen, dus dat maakt het nogal eenzaam.
Ik ben erg benieuwd om van je te horen!
Ingezonden:  27 Mei 2014 11:19
Beste Orione,

Je kan me bereiken via mijn e-mail: jensvanopstal176@gmail.com