Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paranormaal / nachtmerrie komt uit....wie heeft een verklaring
Ingezonden:  23 Apr 2014 21:14
Hallo mensjes...ik heb voor een paar weken terug gedroomd dat ik kanker had ook was duidelijk waar(schaamstreek) ik werd zwetend wkkr en was er gewoon een btje van slag van.....verder niet meer over nagdacht maar nu heeft mijn zus vorige week het bericht gekregen dat zei vulvakanker heeft? Nu zitten we erover te praten en ineens denk ik weer aan die droom...en nu mijn zus met dit nieuws??? Vind het toch heel vaag en toen ik deze droom had wistbik totaal niks over dat me zus ziek zou kunnen zijn dit kwam geheel onverwachts....iemand een verklaring? Mijn dank hiervoor
Ingezonden:  24 Apr 2014 00:20   Laatst gewijzigd door: Psylor
Gebeurtenissen die een diepe indruk op je maken geven een rimpel (schokgolf) in je tijdslijn. Deze reist zowel voorwaarts als achterwaarts in de tijd. Iedereen kan die van zichzelf waarnemen, alleen staat niet iedereen er open voor. Als je slaapt sta je hier al aanzienlijk meer open voor dan wanneer je wakker bent. Verder geldt ook dat hoe sterker de gebeurtenis indruk op je maakt, hoe beter en verder van tevoren deze waarneembaar is.

Naar ik begrijp heb jij dit niet zo vaak, dus ben jij er mogelijk ook minder gevoelig/getraind in. Was je dit wel geweest dan had je dit misschien zelfs al een half jaar van tevoren kunnen dromen.

Verder moet je ook weten dat je niets met zulke voorspellingen kan doen om het in de toekomst te voorkomen.