Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Contact met vader
Ingezonden:  11 Mei 2014 13:02
Hoi. Ik ben peter en ben 43 jaar.
Mijn vader is vorig jaar op 80 jarige leeftijd overleden in het ziekenhuis een paar dagen na zijn verjaardag. Hij fietste altijd vrolijk naar zijn volkstuin en was eigenlijk nog niet klaar om te gaan. Maar door iets wat ineens onverwachts gebeurde was hij. Onverwachts ineens niet meer bij ons. Ik word 100 zei hij altijd. Toen hij overleden is was ik bij hem ( de hele familie). Ik heb de hele tijd bij zijn bed gezeten en kan het nog steeds niet geloven dat hij er niet meer is. Hij is geopereerd en we dachten allemaal dat hij het overleven zou maar helaas mocht het niet zo zijn. Ik heb nog wel contact gehad na zijn operatie want hij knikte op wat ik zei en vroeg. Zijn mond ging open en dicht maar hij kon niet praten door de beademing. Ik zei niet praten pa wacht tot de beademing er af is dan kun je alles zeggen. Hij knikte. Ook zei ik tegen hem dat de operatie gelukt was en hij moest vechten en alles goed zou komen. Maar helaas is dat niet gebeurt. Ik zit met nog vragen en kan hem niet los laten. Ik zou zo graag contact willen hebben met hem maar weet niet hoe. Vandaar dat ik nu op internet op dit forum terecht ben gekomen. Ik mis hem en zou hem eigenlijk willen knuffelen.

Groetjes peter
Ingezonden:  11 Mei 2014 21:06
Eigenlijk zou ik willen vragen of er iemand antwoord kan geven of ik contact met mijn vader kan leggen via iemand op dit forum. Ik had ook al gedacht zo'n apparaat te kopen die geluiden opneemt wat je op tv ook ziet. Maar dat werd mij afgeraden. Maar ik hoop dat het op 1 of andere manier toch kan om nog wat van mijn vader te horen zodat ik ook rustig verder kan. Hij is toch vrij onverwacht overleden
En hij wou zelf ook nog zo veel.
Ingezonden:  16 Mei 2014 16:24
Praat tegen hem op vaste momenten. Vertel alles wat je tegen hem wil zeggen, wat je meegemaakt hebt, wat jou bezig houdt.
Hij komt vanzelf als jij de rust hebt, maar zoek het niet in grote dingen, maar in bijvoorbeeld een liedje waar hij gek van was, of een korenbloem of een vogel bijvoorbeeld.

Het was een zachtaardige man, enigszins gezet, klopt dat? Hij sprak, vaak met liefde of zachtaardigheid. Hij kon observeren, en hiervan genieten?
Ingezonden:  16 Mei 2014 18:54
Hoi Roosemarie,

Ik ga elke week naar zijn graf soms ook wel wat vaker in een week (ligt er net aan hoe het uitkomt) en dan maak ik zijn graf schoon en praat wel met hem.
Hij was inderdaad een zachtaardige man en mocht graag grapjes maken.
Hij had ook een groente tuin waar hij vaak heeb ging op de fiets en dan zagen de mede tuinierders hem aan komen en verzamelden zich dan bij hem op de tuin want als hij kwam was het ouwehoeren en lachen.
De mensen daar zeiden ook dat het anders word nu.
Hij had nog veel plannen hij had ook vogels en wou dit jaar schilderen en zelf de tuin weer om spitten omdat hij gevallen was en de ribben gekneusd had.
Hij moest plots naar het ziekenhuis en moest geopereerd worden en dat was een riskante operatie.
Toen hij dit overleeft had was ik er echt van overtuigd dat hij er weer bovenop zou komen.
Hij is een keer wel wat bij geweest en wou praten (altans dat dacht ik) maar dit kon hij niet door de beademing.
Ik zei nog niet praten want je moet eerst goed bij komen dan gaat de beademing er af en kan je alles zeggen.
Hij knikte toen.
Helaas is dat er niet meer van gekomen en heb op zijn laatste dag nog gezegd dat ik trots was dat ik zijn zoon was.
Maar alles laat mij gewoon niet los en ik kan niet uit leggen hoe ik dit precies bedoel.