»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Contact met Overledenen / Hoe lang duurt het voordat een overledenen contact met je kan maken.
Ingezonden:  08 Nov 2008 13:32   Laatst gewijzigd door: missyou
Mijn moeder is 29-10-2008 heel plots overleden.
nu vraag ik mij af hoe lang het kan duren voordat zij mij een teken kan geven dat ze er wel altijd is.
En er zijn de dag voor de begravenis 2 lampen kapot gegaan kan dat haar geest zijn geweest?
Ingezonden:  10 Nov 2008 16:44
Hoi missyou,

Dit is een vraag waar niemand antwoord op kan geven. Maar beantwoord dit eens in jezelf en dan zal je vraag een antwoord krijgen.

- Hoe lang ben je van plan te hopen?
- Zal je je moeder ooit rust gunnen als je hierover blijft piekeren?
- Zag je je moeder als een voorbeeld die je nu mist?
- Vraag aan je naasten vrienden/familie die je moeder goed kende hoe die hierover denken.

Mensen hoeven niet altijd een teken door te krijgen om een antwoord te krijgen. Je kan onbewust het antwoord altijd al bij je dragen. Het gaat hem bij jouw puur om een bevestiging van dit gevoel.

Het is niet gezond met deze vraag zo lang bezig te blijven op zo'n jonge leeftijd. Daarom raad ik je aan al je gevoelens te delen met andere die meer levens ervaring hebben (je weet waarschijnlijk precies wat ik bedoel).
Ingezonden:  11 Nov 2008 00:26
De eerste 2 tot 3 dagen
(dus lampen was een laatste groet van moeder)
Ook habgen schilderijen ineens scheef of liggen fotolijsten omver, starten autos ineens niet, en staan de klokken stil.
Laatste komt het meest voor.

Daarna duurt het gemiddeld 2 tot 3 jaar voor ze "boven" zo ver zijn.

Groetjes
Petrov
Ingezonden:  15 Jun 2009 21:14
Petrov

Ik wil graag enkele visies met je doornemen.
Hoe kan ik met jou in kontakt komen.?
Een van de onderwerpen is zware magie,en een helderhorende gebeurtenis die uitkomt.
Hoe ik ook vocht,het mocht niet baten.
Zijn hier paralelle overeenkomsten.?
Ingezonden:  15 Jun 2009 21:17
Sorry:

Lees Zwarte MAGIE.
Ingezonden:  15 Jun 2009 22:05
zware magie of zwarte magie, het maakt niet uit maar de naam geeft al aan dat je er liever niet ermee kan beginnen. Tenzij je zin hebt in een Darwin Award.

@Missyou: Laat je moeder los. Ze is gestorven (haar ziel rust in vrede) en jij trekt haar letterlijk van haar eindbestemming af. Laat.Haar.LOS!

2 kappote lampen zijn 2 kapotte lampen. Ze hoefen niet perse door je moeder zijn gebroken. Dat zou me eingelijk verontrusten. Als ze je een teken geeft, dan gaat dat in de vorm zijn van een gevoel of zo.

Salaam,

de Mark
Ingezonden:  16 Jun 2009 09:42
Hoi de Mark

Ik heb zelf geen zwarte magie beoefend,verre van dat.
Zelf vind ik het een vrij laffe materie,om mensen daar mee lastig te vallen.
Maar men zegt dat ik een slachtoffer ben van zwarte magie.m.a.w.het wordt op mij uitgeoefend.in opdracht van iemand.Nu probeer ik uit te zoeken waar de kern zit.
Indien het waar is ,is er voor ieder gif een tegengif.Vandaar mijn oproep.
Ingezonden:  25 Jun 2009 10:02
Zwarte magie verhalen is net als de meeste religien, alleen bedoelt om je bang te maken.

Uiteindelijk zit het dus tussen je oren.

En als als er al mensen zijn die jouw kwaad willen, heb je een voordeeltje, het slaat altijd op die persoon weer terug, net als een boemerang.

In zuidafrika wordt er nog veel maatschappelijke en menselijke elende met die onzin aangericht, net dus als bepaalde religien.

Verder ga ik er niet op in, is zonde van mijn tijd en energie.
Ingezonden:  25 Jun 2009 10:29
Hallo Petrov.

Bedankt voor je antwoord,het is mij duidelijk.
De 2 zijden van het paranormale.Zwarte magie verdrijven is dus geld klopperij.
Ingezonden:  25 Jun 2009 15:32
Inderdaad , ik heb mensen ontmoet die 400 euro betaald hebben aan zogenaamd Afrikaanse vodoo medium om de "sterren goed te zetten"" en ze trappen ernog ook nog.

Ook diverse consumentenprogrammas ebben die oplichters in beeld gehad,met een verborgen camera.

Groetjes
Petrov
Ingezonden:  27 Jun 2009 12:11
Geesten kunnen meestal communiceren via energie bronnen , en soms via voorwerpen , bij mij staat de klok ook altijd stil , of de radio gaat heel hard en dan weer zacht.
ik zeg dan meestal hoi opa ben je er weer.
en dan krijg ik meestal een koude rilling .
dus dan weet ik zat.
en ik denk dat je oma en opa nu samen zijn misschien vandaar die twee lampen die stuk zijn gegaan.
als je opa over is dan he, dat weet ik niet natuurlijk!!
maar je hoeft niet bezorgt te zijn , energie geesten of familie leden die over zijn gegaan , komen ons altijd opzoeken zit geen tijd aan verbonden.
groetjes Maurits
Ingezonden:  27 Jun 2009 12:13
opa en oma bedoelde je moeder en opa of oma sorry nog .
Groetjes Maurits
Ingezonden:  10 Sep 2009 08:38
Hey Missyou,

Ik begrijp je al te goed!!! Mijn moeder is ook plots overleden op 13 juli 2009, ze is degelijk van ons losgerukt, ze was nochtans uitermate gezond en te jong om te sterven. Maar het feit dat ik geen afscheid heb kunnen nemen, ligt me zeer zwaar.Er is geen dag dat voorbij gaat, dat ik niet aan haar denk en hoop op een teken dat ze het goed heeft. Uiteraard wens ik naar een medium te gaan, maar ja, wie heeft echt de gave???Nochtans zou dat teken het verschil maken bij mij. Als ik op verschillende sites ga, dan heb ik toch de indruk dat er niet echt geantwoord kan worden op onze vraag:"Hoe lang heeft een overledene tijd nodig om een teken te geven?". Ik lees dat ze 6 maanden de tijd nodig hebben om zich aan te passen en te de taal te leren;maar indien de overledene plots is gestorven, dan blijft die soms hangen tss hemel en aarde en kan er zelfs enkele dagen na de dood, een teken optreden. Indien de overledene stierf aan een langdurige ziekte, dan kan het zelfs jaren duren...
In ons geval zou het dus enkele dagen na de dood moeten zijn, ofwel na 6 maanden (of meer), maar ik moet zeggen dat ik na de dood van mjn moeder nog geen teken heb gehad, ik wacht af en sta er zeker voor open. Ik heb ook ergens gelezen dat de overledene zijn eigen begrafenis zou bijwonen... Is dat zo??? Wie kan er mij met ervaringen op deze vraag antwoorden?
Ingezonden:  20 Sep 2009 19:24
Ingezonden:  07 Okt 2009 06:22
Maman Africa

Een ieder heeft het steeds over maanden of weken. In de geesten wereld is niets aan tijd verbonden. Men kan geen tijden door krijgen. Wat ik jou wel door mag geven is Rock en Roll. Ik hoop dat jij hier iets mee kunt. Voor mij is het een groot ??????
Ingezonden:  07 Okt 2009 15:16
Hey witte duif,

Was Rock en Roll degelijk voor mij bedoeld?Ik weet ook niet wat ik ermee moet doen, mijn moeder danste graag in het algemeen. Wanneer heb je dit woord ontvangen en heb je het van mijn moeder ontvangen?
Alvast bedankt dat je me iets doorgaf, ookal ben ik er niet veel mee, daar het te vaag is.
Groetjes.
Ingezonden:  07 Okt 2009 19:15
Maman Africa

Rock en Roll kreeg ik door toen ik dat berichtje typte. Nu krijg ik Bill Haley door , Rock a round the clock. Vraag me niet waarom.
Was er iets met die plaat of zo bij je thuis? Of hadden jij en je moeder daar iets mee?????????? Tijdens het afwassen???????????

Nogmaals ik geef alleen maar door.
Ingezonden:  08 Okt 2009 10:35
Hey witte duif,

Ik moet eerlijk zeggen dat het liedje van Bill Haley, Rock around the clock, haar het meest karakteriseert. Indien ze een feestje organiseerde bij haar thuis met vrienden, en er gedanst ging worden, dan was dit één van de eerste nummers dat ze liet draaien. Het is ook waar dat ze graag rock en roll danste.
Laat maar weten als je nog iets doorkrijg,
Groetjes.

ps. Ben je een man of een vrouw? Welke leeftijd heb je?
Ingezonden:  08 Okt 2009 11:07
Maman africa

Ik ben een vrouw en ben bijna 47jaar.
Kijk nu je bevestigd dat ik bij je goed zit mag ik je dit ook nog zeggen: Laatst heb je een jurk gepast die jurk stond je ook goed.Je moet niet zo twijfelen eraan want waarom zou jij geen jurken kunnen dragen. Ze weet ook dat je je in een broek fijner voelt maar toch vond ze die jurk mooi die je aan had.

Nogmaals ik geef door.
Ingezonden:  08 Okt 2009 11:16
zondag heb ik inderdaad een rok gepast, maar vond die niet zo goedpassend...Inderdaad, ik draag constant broeken en mijn moeder zag mij graag in jurken. Heb jij dan echt contact met mijn moeder? Het verwondert mij ook niet dat ze eerder contact gaat zoeken bij een vrouw dan bij een man.
Ingezonden:  08 Okt 2009 11:20
het verwondert mij ook niet dat ze over kleding begint, mijn moeder was een fiere mama en hechtte veel belang aan kleding. Voor elke kledingstuk, had ze bijna een bijbehorende accessoire ;-)
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:05
Beste witte duif,

ik ben daarnet naar mijn schoonzus op bezoek gegaan, en heb verteld wat je doorgekregen hebt. Je hebt recht in de roos geschoten, eigenlijk was de info dat je doorkreeg voor mijn schoonzus bestemd. Enkele dagen geleden, zat mijn schoonzus te twijfelen tussen een jurk en een broek. Toen ze de jurk paste, zei ze nog in zichzelf, dat mijn moeder die jurk schoon zou vinden. Uiteindelijk heeft ze niet de jurk gekocht, maar wel de broek. Toen mijn moeder nog leefde, zei ze steeds tegen mijn schoonzus:" Waarom draag je altijd broeken? Waarom niet eens jurken?"
Ik heb een sterk vermoeden, dat je juist zit, ik ben benieuwd naar wat je nog eventueel zou doorkrijgen, alleszins het voelt goed aan.
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:14
Maman Africa

Fijn dat te horen maar ik twijfelde er niet aan dat ik niet goed zou zitten.
Op dit moment word er me gezegt : wanneer ga je nu eens je haren doen:

Wat ik door krijg van deze vrouw is dat er voor haar overlijden is gesproken over een nieuw kapsel geknipt met kleur ze is er nieuwsgierig na.... wanneer dat nu eindelijk gedaan wordt.
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:24
Witte duif,
Twee dagen voor ze overleed, trakteerde ze de vrouwen van de familie op een restaurantje en toen werd er gesproken over grijze haren en dat ik er veel had. Ik heb toen gezegd, dat ik naar de kaper moest gaan en mijn haren kleuren, wat uiteindelijk nog steeds niet gebeurd ... Kan je misschien meer zeggen over mijn moeder zelf, hoe komt ze over bij jou?
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:29
Hallo Maman Africa

Het was een goed mens altijd klaar staan voor andere.
Een ieder was welkom maar als ze iemand niet moest (wat niet vaak voor kwam) dan was ze ook wel klaar met die persoon.
Maar ze liet ook een ieder in hun waarde. Ze was in haar eigen meningen best wel standvastig maar kon ook goed luisteren.
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:41
Witte duif,

de beschrijving is exact, maar die beschrijving kan voor veel mensen kloppen. Eigenlijk zou ik zo graag een detail willen ontvangen, waarvan ik met 100%zekerheid kan zeggen:"ja, dat is mijn moeder"
Ben je in Nederland of in België gevestigd?
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:43
Ik ben in nederland gevestigd.

Wat ik nu door krijg is
Je wil altijd eerst een bevestiging je wil het altijd eerst zelf zien dan geloven.
Ingezonden:  08 Okt 2009 15:59
Dat is in zekere zin waar! ;-)
Alles wat je zegt, is allemaal exact maar heb nog iets meer nodig, iets dat echt typerend zou zijn. Kan je haar interesses vragen, wat ze vroeger van beroep was of hoeveel kinderen ze had voor meer zekerheid.
Kan U met zekerheid aanvoelen dat het om mijn moeder gaat? U hebt toch ook bevestiging nodig van hetgeen u doorkrijgt?
Maar ben reeds tevreden met hetgeen U al doorgekregen hebt
Ingezonden:  08 Okt 2009 16:02
Kijk ik hoef geen bevestiging ik weet wat ik door krijg juist is.

Paard rijden kon ze niet meer of daar was ze angstig van geworden.
Ingezonden:  08 Okt 2009 16:10
Het paardrijden is niet juist, ze heeft nooit op een paard gezeten zelfs.