»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / kaarten leggen?
Ingezonden:  26 Mei 2014 19:05
ik zit een beetje in de knoop met opleidingen kiezen. Ik weet dat dit niet echt bij kaart leggen hoort maar jullie mening zou ik erg op prijs stellen en als iemand misschien een gevoel erover heeft ook. Ik wou dus eerst hospitality 2 talig doen, maar ben na vele goede gesprekken er achter gekomen dat ik dit eigenlijk alleen wou om mijn familie te laten zien dat ik het echt wel kon. Ik wil dus super graag de musical opleiding doen op het mbo. Ik oefen super hard en wil er ook echt voor gaan maar ben toch een beetje bang dat ik het niet haal of later geen baan krijg. Natuurlijk kan ik op het hbo nog een andere aansluitende opleiding doen maar toch... Moet ik voor mijn droom gaan of me vast houden aan de werkelijkheid?
Ingezonden:  27 Mei 2014 08:51
Als ik jou was zou ik voor mijn droom gaan. Het zou niet goed zijn om voor je familie een andere keus te maken. Het is jou leven en belangrijk om te doen wat jij denkt dat belangrijk en goed voor je is. Je krijgt het meeste spijt van de dingen die je niet gedaan hebt. Als je dit niet doet, blijf je de rest van je leven je afvragen of je geen kans gemist hebt. Ga ervoor, zou ik je willen adviseren.
Ik leg tarotkaarten, maar je kan geen ja of nee vragen stellen. Wel wat, hoe, waarom vragen, want die kaarten geven advies en inzicht. Jij weet wat je wilt, laat je dus nergens door tegenhouden.