»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / Lenormand kaarten leren leggen
Ingezonden:  29 Mei 2014 12:52
Hallo!

Heeft er iemand tips voor het leggen van lenormand kaarten? Dan met name de combinaties van kaarten en hoe deze te interpreteren.
De 3 legging (verleden, heden, toekomst) is wel duidelijk, maar zou graag uitgebreidere leggingen willen doen/leren.

Ik heb op internet het eea opgezocht en er worden zoveel boeken en cursussen aangeboden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dus ook als iemand goede ervaringen heeft met een bepaald boek of cursus zijn deze reacties zeer welkom!

Groetjes!
Ingezonden:  29 Mei 2014 17:43
Hoi Noekey,

Daar zijn boekjes van. Je kunt ze online kopen voor niet al te veel geld. Als je een setje hebt gekocht, dan zit er dus ook een uitleg boekje bij hoe ze te leggen.. Succes
Ingezonden:  30 Mei 2014 14:51
Hoi Susan,

Bedankt voor je bericht. Ik heb indd bij de kaarten een klein boekje met de betekenis van de kaarten en voorbeeld van legpatronen etc.
En ik heb ook verschillende boekjes online gezien maar vraag me dus af welk boekje een aanrader is omdat er zo veel worden aangeboden
Ingezonden:  30 Mei 2014 19:34
Ik heb een spel inclusief boekje van Christiane Renner. Erg duidelijk, echt een aanrader. Het zat bij elkaar, dus weet ik niet of je het los kan kopen.
Ingezonden:  30 Mei 2014 19:57
Dank je wel hoge priesteres, ik heb inderdaad verschillende boeken van christiane renner gezien. Werken met waarzegkaarten en Trainen met waarzegkaarten, welke heb jij?
Ingezonden:  30 Mei 2014 21:51
Bij mij was het een geheel met de kaarten erbij. Er staat alleen op: het Lenormand spel. Een handige gids die het lenormandspel binnen ieders bereik brengt.set: boek met 36 kaarten. Ik denk dat je het dan niet los kan kopen. Iedere kaart wordt er apart behandeld en ook wordt er uitleg gegeven hoe de kaart in combinatie met andere kaarten is. Zelf ben ik toch een voorstander van een cursus om de puntjes op de i te krijgen. Daarom hou ik me bij de tarot. Toch kan je met een boekje ook heel ver komen. Succes.
Ingezonden:  31 Jul 2014 09:34
Je wilt een uitgebreidere legging doen?
Dat kan wel. Je heden, verleden en toekomst kun je uitbreiden. Onder het heden kun je bijvoorbeeld 1 tot 3 andere kaarten leggen, om te zien waar je rekening mee zou kunnen houden. Maar dan zou ik niet alles uitleggen op tafel maar; heden, verleden, toekomst apart uitleggen, omdat je maar 36 kaarten hebt. Heden, apart met maximaal 3 kaarten enz. Onderaan kun je een valkuilkaart neerleggen oftewel een blindevlekkaart (onbewuste).

Voorbeeld van legging als volgt:

                              X hoofdkaart

                       X     X     X uitbreiding kaarten

                              X blindevlekkaart

Succes!
Ingezonden:  31 Jul 2014 11:19
YouTube lifepowervideo heet de plaatser vd video's. Die heeft veel info over leggingen en betekenissen van kaarten en combi's. Gewoon zoeken op lenormand..