»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / aura / energie
Ingezonden:  03 Jun 2014 16:41
kun je iemand zijn energie in jouw aura voelen/zien ? en wat betekend het als dat zo is
Ingezonden:  03 Jun 2014 20:26
Ja, dit kan door verschillende dingen komen. Het kan komen omdat die persoon gewoon vlak naast je zit. Het kan ook komen omdat jij veel met die persoon bezig bent. Dit kan zowel in positieve als negatieve zin zijn. Als die persoon ook veel met jou bezig is, dan wordt dit effect versterkt.
Ingezonden:  03 Jun 2014 21:47
hoi,

kan het wellicht zijn dat die persoon veel bezig met mij is, want de personen naast mij zie ik niet in mijn aura en ben heel veel bezig met een jongen en hem zie ik ook niet ? alleen die ene persoon en die spreek ik vrijwel nooit meer ?
Ingezonden:  04 Jun 2014 13:36
Hoi zonnestraal,

Wat jij zegt doet mij denken aan een energiekoord. Een verbinding tussen een van jouw chakra's en een chakra van een ander persoon. De energie in zo'n koord kan tweerichtingsverkeer zijn, of soms ook eenrichtingsverkeer om het zo maar te noemen.
Ingezonden:  04 Jun 2014 15:34
Hmm, dat is iets ongebruikelijker zonnestraal, doch niet zeldzaam. Het kan een hint van je gids zijn dat je weer eens iets met die persoon contact moet opnemen.
Ingezonden:  04 Jun 2014 19:18
Hoi chaska kun je daar wat meer over zeggen, en psylor gek he ? ik snap het ook niet zo goed,
Ingezonden:  05 Jun 2014 07:50
Met alle mensen die je in je leven tegen komt ga je een relatie aan. Van de paar woorden die je uitwisselt met je buurman tot aan de liefde voor je ouders of je vriend.
Tijdens al deze relaties wissel je energie uit. Met mensen die je goed kent of een speciale band hebt wordt deze energie-uitwisseling wat permanenter en kan een energiekoord vormen. Hierlangs stroomt de energie van de ene naar de andere persoon. Is de relatie positief dan stroomt de energie beide kanten op. Is de een in een relatie meer de baas dan de ander dan zal de energie meer de ene of de andere kant op stromen.
Deze energiekoorden kunnen heel lang bij je blijven, ook als je die persoon eigenlijk niet meer ziet of spreekt.