Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  05 Jun 2014 00:40
Beste mensen,

Ik heb het idee dat mn dochtertje "dingen" ziet.
Ik kan jullie niet vertellen wat ze ziet want ik weet het zelf niet.
Maar soms word ze zomaar ineens bang als ze in bed ligt.
Ik probeer haar dan gerust te stellen dat lukt meestal. Maar dan vraag ik mezelf
Altijd af wat ziet ze of heeft ze gezien?
Kan iemand me vertellen wat ze dan ziet?

Groetjes ilse
Ingezonden:  05 Jun 2014 07:28
Kleine kinderen "" zien"" vaak akelige dieren, vooral  na het eten van chemische troep zoals wine gums, sultanakoeken, harde goedkope chocolade (smarties) etc.

Soms staan ze snachts opeens in het bedje te huilen van de schrik.
Ingezonden:  05 Jun 2014 08:41
Dank je wel joppo voor je antwoord. Wat denk je dat ik hier tegen kan doen?
Behalve minder snoep geven. Ik breng haar altijd naar bed en blijf bij haar tot ze slaapt. Laatst zei ze tegen me dat ze een oog op de deur zag. Wat is dat dan? Of wat houdt dat in?
Ingezonden:  05 Jun 2014 11:21
Ik heb een andere visie dan Joppo. En dit is door meerdere mensen bevestigd, en ook menig boek over geschreven.
Kinderen zijn nog heel erg open, waardoor ze alles waarnemen waar we onszelf in de loop der tijd voor hebben afgesloten, door vriendjes, opvoeding, omgeving etc.

Maar omdat hun alles kunnen waarnemen, zijn er ook zielen die om welke reden niet zijn overgegaan. Dit zijn dus niet perse slechte zielen hoor, maar mensen die graag iets aan een bekende willen doorgeven.
Omdat ze merken dat jouw kindje open staat, proberen ze het via haar. Maar ja, die zielen doen het een beetje lomp, waardoor ze schrikt.

Zelf hebben we hier in huis ook een vrouw gehad, die het fijn vond om bij onze zoon op bezoek te gaan. Ze had totaal geen slechte bedoelingen hoor, maar hij schrok er steeds weer van.

Ik heb toen samen met hem gevraagd of deze vrouw hem niet meer wilde storen tijdens het slapen gaan, en als ze dan kwam, zich niet zichtbaar aan hem wilde maken.
Ook heb ik de engelen hierbij om hulp gevraagd.
Het duurde even voordat ze het goed onder de knie had, maar ze verdween.

Een vriendin van mij vond het altijd eng om te gaan slapen, omdat ze ogen zag. Ik heb haar laten zeggen tegen de ogen dat ze wilde gaan slapen, en hierbij niet gestoord wilde worden, en ze waren eigenlijk die avond al direct weg. Later begon ze te zien wie er bij de ogen hoorden.

Wil niet zeggen dat Joppo fout zit hoor. In alles wat we eten zit troep, zelfs de zaden om de groenten zelf te kweken zijn bewerkt. Qua voeding is er amper echt gezonde voeding te vinden die nog de voedingswaarden heeft als 20 jaar terug.
Zelfs water is zo bewerkt dat er schadelijke stoffen in zitten.
Ingezonden:  05 Jun 2014 20:09
Als chemicus moet ik hier even tegen in gaan. Het probleem met water en andere zaken is juist eerder dat alles te schoon en steriel is dan andersom. Steriliteit zorgt voor een slechte afweer en een grotere kans op allergieën.

Verder zijn er nog steeds onbewerkte groenten en fruit te vinden. Zei het wel heel moeilijk. Veel mensen willen dit niet meer omdat deze lang niet zoveel smaak hebben als nieuwere kruisingen van fruit.

Het kruizen van zaden, groente en fruit wordt tevens al duizenden jaren gedaan. Evenals bij dieren. Dit is absoluut geen nieuw concept.
Hetzelfde gaat op voor smaakversterkers, denk aan kruiden en mineralen (keukenzout). Het enige nieuwe aan dit concept vandaag de dag is dat de smaakstoffen uit kruiden gehaald kunnen worden en geconcentreerder worden toegepast om zo meer smaak te creëren. Sommige mensen vinden dit echt omdat ze deze smaakstoffen een naam gegeven hebben die zij niet herkennen. Bedenk dat sucrose (gewone suiker), fructose (een suiker uit fruit) en natriumchloride (keukenzout) ook E nummers hebben. Dit is nog fout nog goed.

Het effect van smaakstoffen op mensen is grotendeels een placebo effect (link voor uitleg). Er zijn maar heel weinig smaakstoffen welke daadwerkelijk een schadelijk effect hebben, veel voorbeelden hiervan is dan ook nog eens een ongevaarlijke allergische reactie voor een enkel persoon. Een voorbeeld hiervan is natriumglutamaat, dit is een stof die van nature voorkomt in eiwitrijke producten als vlees, het geeft dan ook een hartige smaak. Sommige mensen (minder dan 0,1%) krijgen hier echter diaree van. Dit is dan ook de reden dat merken als Knorr deze smaakversterker uit steeds meer producten halen. Eenzelfde kan gezegd worden voor aspartaam, welke voor de natuurlijke stevia vervangen wordt.


Kort gezegd, kinderen gaan echt niet hallucineren of worden paranormaal door het af en toe eten van snoep. Tenzij ze denken een snoepje te eten welke XTC o.i.d. blijkt te zijn.
Ingezonden:  05 Jun 2014 20:25
Heb 35 jaar kinderen behandeld , en kan je verzekeren dat vooral wine gums en bepaalde koeken (meestal apart verpakt) vergeven zijn van chemiecocktails, waardoor ze veel last kunnen krijgen van nachtmerries etc ook in de halfslaapfase.

Dit is al 20 jaar geleden in Britse en Duitse wetenschappelijke studies en testen aangetoond.

Ik heb kinderen van angst door een ruit zien springen van die zooi.
Ingezonden:  05 Jun 2014 21:27
Bedankt voor jullie interesante antwoorden.
Ik denk dat ik haar gewoon steeds moet gaan vragen wat ze gezien heeft.
Misschien dat ik er dan zelf ook wijzer van word.