Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Sterk verbonden...of wat betekent het?
Ingezonden:  12 Nov 2008 11:39
Ik heb een hele tijd een relatie met iemand gehad (6 jaar) maar door omstandigheden, en niet omdat we het zelf wilden zijn we uit elkaar (moeten) gaan. Nu hebben we in werkelijkheid geen contact meer.
Wat nu zo vreemd is, dat ik mij met hem zeer verbonden blijf voelen. Ook al zie ik hem niet, ik voel hem heel sterk. Soms heb ik sterk het gevoel dat hij aan me denkt of misschien binnenkort contact met me zal opnemen. Maar dat gevoel is dan zo sterk dat ik het bijna niet kan houden.
In deze periode van geen contact hebben met elkaar, heb ik al verscheidene keren gehoord (van gemeenschappelijke kennissen), dat we op dezelfde moment hetzelfde hebben meegemaakt, dàt is helemaal vreemd. Wat weer mijn gevoel over die verbinding versterkt... Hetzelfde meemaken op hetzelfde moment...als dat een keer gebeurt is dat misschien toeval, maar meerdere keren?!
Ik heb nog gevoelens voor deze persoon en ik wou eigenlijk helemaal niet uit elkaar gaan met hem. Maar het ging niet anders. Soms denk ik dan weer, dat ik het ben, dat het mijn verwerkingsproces is. En dan probeer ik hem toch te lossen. Als ik dat probeer, dan wringt heel mijn systeem tegen, alsof dat absoluut niet de bedoeling is, ik hoop dat jullie begrijpen wat ik bedoel.
Anderszijds zijn we uit elkaar gedreven, en heeft hij geen contact (meer) met mij opgenomen. Was het dan toch de bedoeling?
Ik begrijp mijn gevoel niet, zit ik dan helemaal fout? En wat is de verklaring van dat sterk verbonden gevoel, zelfs zo sterk dat we dezelfde dingen meemaken...nu we uit elkaar gedreven zijn.
Of...maak ik mezelf iets wijs, en beeld ik me alles maar in?
Maar dat gevoel is zo sterk....ik weet niet goed wat ik ermee moet. Soms denk ik zelfs hij gaat hier elke moment zijn...maar dan ga ik weer vreselijk twijfelen...

Heeft iemand hier enig idee wat mijn gevoel betekent?
Ik weet niet meer wat ik hiervan moet denken , of wat de bedoeling nu is?
Of maak ik mezelf alles maar wijs...?
Kent iemand het gevoel hier zo sterk met iemand verbonden te zijn dat werkelijk heel je lichaam, uitwendig en inwendig pijn doet, als je die persoon ook maar tracht los te laten? Is hier iemand die dat zelfde gevoel heeft? Of iets soortgelijks heeft meegemaakt met een persoon die je eigenlijk acht te lossen?
Kan iemand me helpen?
Ik kan zelf geen contact met hem opnemen, hij heeft zijn telefoonnummer veranderd.
Ingezonden:  12 Nov 2008 11:52
Regel via via zijn adres en ga naar hem toe moet een grote bos bloemen (het liefst ter grote van een boom). Sien, hij denkt nog aan je op een positieve manier want anders had je zelf ook al geen gevoelens meer voor hem gehad. Iemand aanvoelen gebeurt van 2 kanten. Dus besef dat je nog een kans maakt. Grijp die kans en pak het groots aan.

Zeggen dat je zijn telefoon nummer niet meer hebt is een zwak excuus van het onderbewuste wat de confrontatie ontwijkt.
Ingezonden:  12 Nov 2008 12:18
De situatie is iets complexer dan dat. Maar ik durf dit niet goed op een openbaar forum plaatsen. Geloof mij, ik kan echt niet naar hem toe. Anders had ik dat al lang gedaan.
Toch dank voor je antwoord. Gebeurt aanvoelen echt van 2 kanten? Ik durf dat soms niet goed geloven, ik denk altijd dat het mijn inbeelding is. Dat twijfelen ook altijd.
Als ik hem visualiseer, samen met mij, zie ik ons staan tegenover elkaar en zijn er allemaal dikke touwen rond ons, die ons verbinden. Ze zeggen dan dat je om los te laten die binding zou moeten doorknippen, maar dat is dus echt onmogelijk. Alles wringt tegen, en wat meer is: voor elk touw dat doorgeknipt wordt, komt er meteen een nieuw. Het kan dus niet doorgeknipt worden.
Maar waarom was de situatie dan zo dat hij weg MOEST? Ik denk vaak: als alles anders was geweest...
Ingezonden:  17 Nov 2008 13:50
wat moet gebeuren gebeurt ook. alles heeft een reden en toeval bestaat niet. Hoe raar het ook lijkt, achteraf zie je meestal waarom bepaalde dingen gebeuren. bv. ik had veel vrienden vroeger, maar op een dag leek het alsof ze me niet meer moesten. ik werd echt hard gepest. maar als ik nu kijk naar mijn "goede vrienden" van vroeger zijn het allemaal drugsgebruikers en hebben ze geen leven meer. als ik nog bevriend was geweest met ze, hadden ze me mee in die wereld gesleurd
Ingezonden:  17 Nov 2008 16:24
En dat is dan ook mijn vraag, want ik denk ook dat er een reden achter zit. Wat denken jullie dat hier achter zit?
Ingezonden:  25 Jan 2009 21:54
"Alsof het zo moet zijn?" zijn we elkaar alweer tegengekomen.
Ik ben voor een project voor werk uitgezonden naar een bepaalde plek, ik heb daar niets in kunnen kiezen. Blijkt dat achter de hoek te zijn waar hij woont! Ik ga daar de komende maanden moeten werken...
Het blijft zo maar doorgaan, wat is dat toch met ons? We kunnen precies niet uit elkaars buurt blijven, willen of niet.
Als ik ons samen visualiseer dan zie ik niet één touw, maar verschillende, allemaal rond ons samen gewikkeld. Wat betekent dat?
Ingezonden:  02 Aug 2009 14:12
Niemand meer ?
Ingezonden:  02 Aug 2009 16:39
Hoe pijlijk dit ook kan klinken, ik denk dat je moet proberen hem los te laten. Un vriend en een vriendin van mij heben ook weleens zoiets gehad (niet samen, maar allebij bij een ander) en zijn toen allebij heel lang depresief geweest. Tijd heelt wel veel wonden, maar zolang je niet bereit bent om los te laten, blijf je steken en kun je niet helen.

Ik heb laatst gelezen dat een depresief gevoel bedoelt is om je tegen te houde als je onhaalbare doelen nastreefd. Alleen bij sommige mensen in sommige gevallen is dit meganisme kapot en die blijven dan in depresie hangen.

Ik zou zeggen veel sterkte, en praat er veel over met vrienden, maar probeer te accepteren en rich je op je eigen toekomst.

Maris
Ingezonden:  11 Feb 2010 20:44
Ik herken je verhaal wel ten dele Lien. In die zin dat ik een vreemd contact ervaar met iemand in mijn nabije omgeving. Ik droom heel vaak over die persoon en die dromen zijn echter dan echt, blijven met ook altijd heel helder bij in tegenstelling tot andere dromen. Ik denk soms zelfs dat diegene op hetzelfde moment precies hetzelfde droomt/voelt want dat er telepathie tussen ons is, is allang duidelijk geworden uit andere ervaringen. Ik wil er verder niets mee, maar ik vind het toch wonderlijk.