»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Magnetiseren / voodoo-slachtoffers helpen
Ingezonden:  18 Jun 2014 13:33
Ik krijg allemaal aanmeldingen van cliënten die last hebben van voodoo, d.w.z. een boze geest die bij hen is. Allen hebben zij ook voodoo-objecten gevonden in hun huis, wat er neergelegd is door een voodoo-priester(es). Nu is het zo dat ik zelf ook eens slachtoffer ben geweest van zo'n voodoo-spreuk, denk ook dat ik daarom nu al deze mensen in mn (magnetiseer)praktijk krijg. Ik heb bij 1 cliënt al geprobeert om de geest te verwijderen, dmv handoplegging. Heb ruim 2uur erop gewerkt, maar dus zonder resultaat. Wie kan me vertellen hoe ik die geest definitief wegkrijg, en wat ik dan met de geest doe? Bij mij destijds kreeg een magnetiseur hem ook niet weg, heeft toen een aantal goede geesten bij me erbij gezet, en zij hebben uiteindelijk de geest verjaagd. Ik herinner me nog een beetje dat ikzelf de geest toen aan een cent moest vastbinden, om hem daarna te begraven in de aarde. Ik moest er toen ook nog iets bij zeggen. Maar wat en hoe dat toen precies ging, weet ik niet meer.
Ingezonden:  19 Jun 2014 07:16
Ten eerste, je hebt zwarte en witte voodoo. Waar jij het over hebt is zwarte voodoo. Met witte voodoo heb je een aantal methodes om zulke zaken teniet te doen. "De Witte Duif" weet hier meer over, ik heb haar alleen al een tijd niet meer gezien hier. Maar kijk even in oude posts van haar, daar staat het een en ander over.

Verder kan een entiteit met zwarte voodoo aan een object verbonden zijn. Door deze band te verbreken bevrijd je de entiteit en jezelf ervan. Wat jij had gedaan is de band verplaatsen naar een ander object, hierdoor is de entiteit niet perse bevrijd. Iets waar ik zelf wel voor ben omdat die evenzeer slachtoffer is. Tenzij je het over gebonden demonen praat, maar dat vermoed ik niet.

Het object vernietigen waar die aan gebonden zit kan btw ook de band verbreken. Echter zijn sommige objecten hiertegen beschermd, de band zal dan b.v. verspringen.
Ingezonden:  20 Jun 2014 19:59
Dank je voor je reactie, Psylor. Ik ga op zoek naar die posts.
Ingezonden:  21 Jun 2014 22:04
Als je voor haar naam medium zet en dan .nl in je zoekbalk dan kan je haar vinden. Ik mag geen linken geven maar zij is momenteel hier niet actief en weet verder niemand op dit forum die hier wat vanaf weet.
Ingezonden:  22 Jun 2014 02:50
Ik had haar site idd al gevonden ,thanks!!