Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  27 Jun 2014 10:19
Wie kan en wil deze foto van mijn zoon lezen ??

http://img.photobucket.com/albums/v365/gea/kyl.jpg
Ingezonden:  30 Jun 2014 21:25
Deze jongen onderschat zich zelf, hij kan meer maar om de 1 of andere reden is hij daar niet waar hij wil zijn.. komt wel goed met hem..


Susan
Ingezonden:  30 Jun 2014 21:26
Dat klopt Susan,we zijn ook druk bezig met bepaalde dingen.
Ingezonden:  24 Jul 2014 19:14
Ik krijg gelijk het woord autisme door... Weet niet waarom (klopt misschien niets van hoor).. Jullie gaan binnenkort duidelijkheid krijgen met een aantal problemen die jullie nu ervaren... En van daaruit kunnen jullie weer verder
Ingezonden:  30 Jul 2014 11:31
Ik zie deze jongen met heel lang haar en op de één of ander dag heeft hij het heel kort geknipt. Hij mist een vaderfiguur. Zal wel nergens op slaan, maar dacht, 'schrijf het toch op.' En ik krijg verder onrust door. Het zou autisme kunnen zijn, maar denk het niet. Hij is populair bij de meisjes, maar als ze dichterbij komen stoot hij ze van hem af.
Ingezonden:  02 Aug 2014 12:47
Hij heeft geen autisme Mamajess en jou verhaal klopt helemaal Moemie. Ik zou alleen zo graag willen weten hoe ik hem verder kan helpen,vooral om dat er weer een zware periode voor de boeg ligt . . .
Ingezonden:  02 Aug 2014 13:06
Missy Gea, Ik probeer je graag te helpen, maar ik luister sinds kort weer naar de gevoelens die ik door krijg. Ik kon niet met deze emoties omgaan, dus heb ik alles onderdrukt. Het is momenteel niet goed ontwikkeld.
Toen ik nog een kind was, zocht ik naar de oorzaak van een onrust en zo heb ik wel eens mensen geholpen. Ik probeer het weer op die manier ga doen, maar of het gaat lukken weet ik niet.
Wat ik nu voel is onzekerheid, het gevoel dat een vaderrol moet overnemen worden. Die gedachten spelen, alleen gaat het niet, omdat het een kind is.
Ingezonden:  02 Aug 2014 13:08
Onzekerheid speelt zeker mee,maar niet alleen door een vader rol die overgenomen moet worden voor zijn gevoel.En ook hij heeft vroeger dingen die hij zag en voelde onderdrukt,maar is nu bezig het meer toe te laten.
Ingezonden:  02 Aug 2014 13:17
Als je die onzekerheid gedeeltelijk bij hem weg kan nemen, scheelt het al een stuk. Begeleid hem als hij ongewone dingen ziet of voelt. Hij moet weer goed kunnen slapen en lachen als een jongetje!
Toen ik vroeger dit vertelde aan mijn ouders, zeiden ze, konden ze me niet echt helpen. Ik moest het helemaal in mijn eentje verwerken en laat in de 20, raakte ik zwaar overspannen, omdat ik het allemaal niet kon plaatsen. Nu krijg ik ondersteuning om  ermee om te gaan. Het gevoel van me af te zetten.

Ik las dat je tarotreading had laten doen. Hoe was dat?
Ingezonden:  02 Aug 2014 13:49
O ja, was nog wat vergeten. Laat hem zijn ervaring over zijn hooggevoeligheid opschrijven en vraag of je het mag lezen. Dan kan hij dat op die manier in ieder geval allemaal kwijt en jij weet wat in hem omgaat. Misschien vind hij het wel raar allemaal. Maakt toch niet uit?! Misschien wel een leuk begin voor een boek!
Ingezonden:  02 Aug 2014 14:11
Schrijven of typen word hem niet bij mijn bikkeltje,hij heef moeite met spelling en daar door een hekel aan lezen en schrijven. Zijn grootste probleem ligt niet bij wat hij ziet en voelt,hier word bij ons thuis gewoon openlijk over gepraat en hij word hier in door mij altijd serieus genomen.Zijn problemen liggen meer in het verleden denk ik . . .
De tarotreading kon ik niet zo heel veel mee jammer genoeg.
Ingezonden:  03 Aug 2014 08:34
Okee, dus eigenlijk ben je er al uit wat het probleem is. In je introductiebericht schreef je:"Ook om misschien antwoord te krijgen op de vraag wat hij eigenlijk allemaal kan voelen." Dat begrijp ik niet helemaal, omdat jullie er openlijk over praten.
Ingezonden:  03 Aug 2014 08:36
Dat heb ik er bij gezet omdat ik soms twijfel of hij mij echt alles verteld,hij is naar mij toe vaak TE beschermend en ik heb het idee dat hij vaak ook wat dat betreft aan zich zelf twijfelt en het dan niet verteld.
Ingezonden:  03 Aug 2014 10:16
Maar dat kan heel verwarrend zijn als je dingen ervaart of ziet die anderen niet hebben. Dan kun je heel erg aan jezelf twijfelen. Het is wereld met meerdere dementi’s. Soms begeef je je in een staat, alsof je een wolkengordijn opzij kan schuiven en ingang krijgt in iemands ziel. Of energieën kan waarnemen die anderen niet kunnen zien. Of je kan een telefoonlijntje trekken met personen, zowel met levenden als zij die er niet meer zijn. Het is een wereld van licht, een goede kant en eentje met een diep donker randje. Dat laatste vind ik niet leuk, maar ja, het is eenmaal zo. Dat moet ik maar voor lief nemen. Het is een wereld, die je door de jaren heen leert kennen en leert te accepteren. Bij de één gaat het sneller als bij de ander. Bij mij heeft het echt heel lang geduurd voordat ik eraan wilde geloven. Geloven is voor mij een woord van twijfel. Het is er of het is er niet. En voor mij is het zo, zoals het is. Het is een weg, met hobbels en gaten. Maar daar wordt een mens steeds sterker door.
Als je het eenmaal geaccepteerd hebt kun je er meer controle over krijgen, door die ongecontroleerde staat van bewustzijn op te roepen of weg te duwen of blokkeren.