Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / foto´s kinderen
Ingezonden:  20 Jul 2014 08:14
lezen degenen die de foto´s doen, ook foto´s van kinderen?

groetjes brigitte
Ingezonden:  20 Jul 2014 12:31
Ik heb een paar keer readingen van kinderen gedaan met foto. Op de een of andere manier vind ik het prettiger om vanaf een foto te werken. Maar ik kan geen foto lezen. Alleen via de kaartenkan ik dingen 'zien'. De kinderen waarvoor ik uit naam van de moeder een reading heb gegeven waren heel bijzondere kinderen. Het klopte ook wat er uit de kaarten kwam.
Ingezonden:  20 Jul 2014 13:32
Ik ga geheel open de reading in. Als jij zegt dat het geen kwaad kan (heb ik wel eens gehoord) dan zal ik anders hier een foto plaatsen van me schatjes.
Dan zie ik het wel als je er de tijd voor hebt gehad om kaarten te leggen.

samen -->null

dochtertje ---> null

Zoon ---> null
Ingezonden:  20 Jul 2014 14:23
Ik doe alleen kaartleggingen als er een reden voor is. Zomaar voor de lol ga ik dat niet doen. De keren dat ik voor een kind een kaartlegging had gedaan waren er problemen thuis of was er een goede reden voor. Het kind had bijvoorbeeld contact met de 'andere kant' . Als het echt nodig is, wil ik het doen. Anders zijn er misschien anderen die hun foto willen lezen.
Ingezonden:  20 Jul 2014 14:27
Daar wilde ik nog even mee wachten, maar mijn zoontje ziet mensen op de slaapkamer, ik vermoedde het al dat toen hij baby en peuter was, maar sinds hij kan praten, komt ie af en toe met hele getetailleerde beschrijvingen van mensen op de kamer op dat moment (als ik bij hem lig) , dus als jij daarmee een legging kan doen, dan vind ik dat goed 
Ingezonden:  20 Jul 2014 14:31
ik spreek er al1 op dat moment met hem over, en luister naar wat hij zegt.m Verder zal ik er nooit uit mezelf over beginnen tegen hem, ik wil als dit fantasie is, niet zijn fantasie te serieus nemen snap je? Aan de andere kant, door er steeds over te hebben zou hij ook kunnen denken dat wat hij ziet 'niet normaal' is, .. en wat het ook is.. ik wil hem nu nog niet met ingewikkelde gedachtes en vragen laten lopen, stel dat dit wel iets meer is dan waar ik nu uberhaubt aan wil denken
Ingezonden:  20 Jul 2014 16:33
Is duidelijk en dan zal ik voor je zoontje kijken watmeruit komt. Hoe heet hij?
Ingezonden:  20 Jul 2014 23:13
hoi, sorry dat ik nu pas reageer. Zijn naam is Devon en is bijna 4 jaar.

ik zat vanavond op de huisartsenpost. ik moest gehecht worden omdat mijn hand door glas is gegaan.
Ingezonden:  21 Jul 2014 01:05
Trix,

Bedankt, ik ben heel blij met de tarot legging, ik heb er wel een aantal vragen over,die heb ik naar je teruggemaild.
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:33
Neem de kinderen serieus. Alle kinderen worden paranormaal geboren, maar door opvoeding, vriendjes, school etc, gesloten.
Geef hem de bevestiging dat er echt meer is dan dat jij waarneemt.
Als jij hun in gedachten al niet gelooft, weten ze dat ook

Schrijf het voor hun op, er komt later weer een dag dat hij hun weer open voor gaat staan.
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:54
Het is bijzonder hoeveel gevoelige kinderen er zijn die contact met overledenen hebben of ze zien. Heb nu twee keer via dit forum een legging voor een kind gedaan, een 3 jarig en een 4 jarig jongetje. Er waren veel overeenkomsten en bizar wat eruit kwam. De moeders heb ik daarom met wederzijdse toestemming elkaars mail adres gegeven. Er waren zoveel overeenkomsten.
Ingezonden:  21 Jul 2014 21:22
Dankjewel roosmarie.

Ik geloof er in. Ik wil alleen niet teveel vertellen omdat hij nog zo jong is (3jr 11 mnd) fantasie van zoon jong iemand slaat al gouw op hol dus ik beperk me op dit moment tot het stellen van vragen als hij wat ziet en samen hebben we dan een gesprek terwijl hij wat ervaart. Ik moet voor mezelf nog bedenken wanneer ik wat meer kan gaan vertellen. Ik vind het moeilijk omdat ik niks verkeerd wil doen. Ik vertrouw op mijn gevoel en ik ga ervanuit dat wanneer het moment daar is, dat ik het dan wel weet hoe ik het aan moet pakken...
Ingezonden:  21 Jul 2014 21:24
... ik laat het dus van mijn zoontje zelf afhangen ..
Ingezonden:  22 Jul 2014 06:15
De momenten zullen er echt wel zijn, soms bij een film, soms bij wat hij ziet en jij niet, en soms andersom.
Mijn beide kinderen zien andere dingen en niet het zelfde. En dat is weer mooi omdat zelfs al is iedereen open, ieder zo zijn eigen ding erin weer heeft. En ookal zien we niet wat de ander ziet, dan wil het niet zeggen dat het er niet is.
Over een paar jaar sluiten ze voor korte of langere tijd, om daarna weer open te gaan, en dan zullen ze je nog meer nodig hebben hierbij.