»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Kaartleggen / Positieve tarotkaarten
Ingezonden:  20 Jul 2014 17:23
Hallo allemaal,

Ik heb een vraag en ik hoop dat iemand mij hier antwoord op kan geven.

Hoe kan het dat ik elke dag positieve kaarten trek (op liefdesgebied) maar er nog steeds niks positiefs gebeurt? Ik weet het, ik ben erg ongeduldig.
Maar alle kaarten die ik trek zijn positief en vervolgens gebeuren er alleen maar negatieve dingen in mijn leven.

Groetjes Mascha
Ingezonden:  20 Jul 2014 21:24
Probeer je hoofd leeg te maken als je een dagkaart trekt en pak die kaart met je linker hand. Misschien interpreteer je de kaart verekeerd en maak je ervan wat je zelf wilt? Alle kaarten hebben meerdere betekenissen en heel vaan zowel positieve als negatieve betekenissen.
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:26
Hoelang trek je al kaarten?

Daarnaast heeft het ook te maken met keuzes die je maakt, of juist nog niet maakt, in het leven. Als je stil blijft zitten op een stoel zal het niet gebeuren
Ingezonden:  21 Jul 2014 08:31
Goedemorgen,

Ik "trek" de dagkaarten via internet.

Ik heb wel tarotkaarten in huis, maar dat vind ik nogal ingewikkeld. Dus ik ben het nog aan het leren en ga daar nog maar niet van uit.

Maar ik doe het dus via het internet en dan staat de beschrijving er al bij, het is dus niet zo dat ik er zelf iets positiefs bij bedenk..
Ingezonden:  21 Jul 2014 13:10
Probeer eens andere kaarten, inzichtskaarten, of de ja maar vragen.
Ingezonden:  21 Jul 2014 13:20
Hoi Roosmarie,

Ook dat heb ik gedaan en deze zijn ook positief, ik moet wel eerlijk zeggen dat het er meestal bij staat dat ik geduld moet hebben.. Dat heb ik dus blijkbaar niet echt

Groetjes
Ingezonden:  21 Jul 2014 14:01
Ik zou zelf niet zo gauw online kaarten trekken. Je zegt dat je tarotkaarten in huis hebt. Dus goed om ermee te oefenen door iederee dag een kaartje te trekken. Zorg dat je hoofd zo leeg moegelijk is, dan de kaarten goed schuffelen, daarna met je linkerhand een kaart trekken. Probeer dat eens zou ik je aan willen raden.
Ingezonden:  21 Jul 2014 14:11
Bedankt voor je reactie! Ik ga het proberen! Mag ik vragen waarom ik het met mijn linkerhand moet doen?
Ingezonden:  21 Jul 2014 14:20
Dat is je intuïtieve kant. Rechts zit je meer in je denken. Intuïtief zal je de juiste kaart pakken. Hoe meer je met de kaarten doet, hoe meer je ervan leert. Ik ben zelf begonnen met 2 ankerboekjes, bij iedere boekhandel te koop.deel 1 is de grote arcana ( ankerboekje nummer 165 ) en deel 2 is de kleine arcana ( nummer 166 )
Voordat ik op cursus ging heb ik deze boekjes jaren voor mezelf gebruikt. Alle afbeeldingen met informatie en betekenissen en de geschiedenis van de tarot staat erin. Het zijn kleine handige boekjes die ik in het guldentijdperk voor 5 gulden pers stuk heb gekocht. Dus zullen ze nu misschien rond de €5,00 zijn. Echt een aanrader en er staan ook een aantal leg methodes in.
Ingezonden:  21 Jul 2014 18:43
Links is de kant die het snelste bij je hart is, bij je gevoel.

Persoonlijk vind ik internetkaarten juist wel weer fijner, en gemakzuchtiger. Maar hierna mag je het ook loslaten.

Als je weet dat het in het verschiet ligt, ga leven, en je zal merken dat het op je pad komt als je het dan niet verwacht.
Ingezonden:  21 Jul 2014 19:51
Ik zal mij even wat meer verdiepen in het tarot leggen.. Ik heb helaas sinds vandaag alle tijd nu ik geen werk meer heb...

Maar wel eindelijk tijd voor de tarotkaarten!!

Nog een vraagje, als je al een dagkaart hebt gelegd, kun je dan alsnog een inzichtlegging of en andere legging doen? Of raakt alles daarboven dan in de war?
Ik heb ook begrepen dat je het niet te vaak moet doen, maar kun je dan wel elke dag een dagkaart trekken?

Alvast bedankt!
Ingezonden:  21 Jul 2014 19:54
Wel grappig.. Ik trek heel vaak de Hoge Priesteres
Mooie kaart naar mijn idee in ieder geval..
Ingezonden:  21 Jul 2014 20:22
Zelf heb ik ook een tijdje een dagkaart getrokken, maar eigenlijk nu al tijden niet meer.
Je kan daarna best een andere legging doen. Dan doe je de dagkaart weer terug in de stapel en schuffel je alles weer door elkaar. Sommigen trekken de kaarten, ikzelf pak ze van bovenaf. Het kan allebei denk ik. De dagkaart trek je dan in de ochtend en schrijf dan de kaart op en laat het dan los. Dan kijk je 's avonds welke kaart het was en of je er iets mee kon. Het is niet nodig om de hele dag aan die kaart te denken.
Ingezonden:  22 Jul 2014 06:18
Ik heb zelf het levenspad gedaan (vooropleiding van tarot) en hierbij  is het dat je leert om vanuit de kaarten te pakken, en je te laten leiden door je linkerhand. Je voelt de hand echt naar de kaart toetrekken (of de kaart naar de hand???).
Inderdaad loslaten nadat je het hebt opgeschreven en eind van de dag terugkoppelen.
Ingezonden:  22 Jul 2014 10:32
Ik denk dat zoiets voor iedereen anders is. Bij een driekaart legging en iets anders dan het keltisch kruis trek ik ook de kaarten, maar het is bij mij niet zo dat ik er echt naartoe getrokken wordt. Wel heb ik het gevoel van ' deze moet het zijn' Bij het Keltisch Kruis    ' breek' ik de kaarten eerst in 3 stapeltjes, de onderste kaart van ieder stapeltje zegt ook wat. Daarna leg ik ze op elkaar en pak de bovenste 10 eraf voor de echte legging. Soms denk ik er weleens over om de kaarten te trekken, maar dit klopt altijd en daarom blijf ik het toch op deze manier doen.