»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Overige Stromingen / Zijn er rituelen om een relatie te versterken?
Ingezonden:  20 Jul 2014 20:05
Hallo,

Ik ben benieuwd of er iemand hier weet of er rituelen zijn om een relatie tussen 2 mensen te versterken?

groetjes en dank je wel,

rosa
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:24
nee.
Of eigenlijk ja, maar dan kom je bij de negatieve kant terecht, en alles wat je negatief doet, krijg je in het tigvoud terug.

Alleen positief erin staan, en het nemen zoals het gaat.  soms komen mensen tijdelijk op elkaars pad om van elkaar te kunnen leren.
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:36
Oh oke.
Ik las ergens, weet even niet meer, dat je wel postitieve rituelen zeg maar hebt.
Dank je
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:46
Door er positieve energie erin te steken, en het los te laten als het anders loopt. We zien niet altijd het geheel in alles, waardoor het soms voor ons anders loopt dan we zouden willen. Toch heeft alles een diepere reden.
Leer van alles en je groeit...
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:32
steek energie in je relatie om te versterken.
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:40
Geen idee eigelijk. Maar ik denk dat je beter niet met heksen zooi dingen kan doen. Maar beter gewoon met elkaar praten en het daarmee proberen beter te maken. Het is maar een tip

Ps: sommige mensen geloven dat een bepaalde steen voor meer liefde zorgt. Hij heet een rosekwarst en het is een roze steen. Mischien helpt het als je die aan hem geeft

Mvg Magia
Ingezonden:  23 Jul 2014 04:23
bedankt mensen.

ik heb van alles geprobeerd maar door omstandigheden mag het niet baten.

Kent iemand niet een heks, voodoo ritueel?
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:31
Ik kan vodoo.. maar geloof me.. je wilt die kant niet op
Elk ritueel heeft een prijs. Plus de liefde is dan gedwongen. En niet echt.
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:33
Maar het is niet gedwongen, sorry kan niet echt uitleggen omdat ik niet wil dat iemand mij herkent ;-). Hopelijk hiervoor je begrip. En ik snap goed dat het zijn prijs is, als het werkt vind ik geen probleem. Zolang het geen honderden/duizenden euro kost haha
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:44
Maak daar geen grapjes over!!!!!!!
Weet dat het nooit zal werken als iemand besluit dat het anders wil. Hooguit eventjes.
Dat heet keuzevrijheid.
Je krijgt er meer verdriet van dan dat het wat oplevert.
En ja, ik ben even boos dat je dit zegt omdat je de gevolgen totaal niet beseft. En zelfs je leven op het spel kan zetten hierbij.
Ingezonden:  23 Jul 2014 12:47
Waar haal jij vandaan dat ik een grapje maak? Ik vind het onnodig dat jij boos word, ik vraag mij dan af: waarom ben je boos?
Ik ben heel erg serieus. Jij weet niet waarom ik dit vraag. Vind niet echt aardig van je dat je zomaar conclusies trekt.
'iemand leven op spel zetten' is naar mijn mening wel erg overdreven maar goed.
Heb van iemand begrepen dat het ook echt heel erg goed kan gaan. Als er al liefde is, dat is iets heel anders dan dwingen.
Ingezonden:  23 Jul 2014 13:55
Niet zo een soort prijs seniarosa..
Meer zoals een jaar pech hebben. Of dat je man opeens niet aardig meer is. Gewoon dat er slechte dingen gebeurden. Daarom kan je beter niet met dit soort gedoe bezig houden.
Ingezonden:  23 Jul 2014 15:48
Oke.

Mocht er iemand eerst naar mij willen luisteren en is een echte oprechte voodoo priester, beoefenaar. dan mail ik graag die persoon.
Ingezonden:  23 Jul 2014 16:50
Je snapt het echt niet he.. het mag niet.. zoiets mag je niet doen.. dat je pech krijgt of erget is omdat het niet mag.. er zijn regels en wetten daarboven.. dont push it.
Ingezonden:  23 Jul 2014 18:44
Alleen onzekere/wanhopige mensen gaan op zoek naar het negatieve, en durven niet te vertrouwen op het universum, dat als het de bedoeling is dat mensen bij elkaar blijven dat ook gebeurd.
Als jij een ongelukkig leven wil door (en het blijft vaak echt niet bij 1 jaar) het karma wat je jezelf aandoet (en daar ben ik boos om, dat iemand het negatieve gaat opzoeken, omdat er geen vertrouwen in het positieve is met alle stomme gevolgen vandien, waar eigenlijk altijd spijt is)


Ik ken voldoende slachtoffers van deze praktijken, en ja, als er medisch niet was ingegrepen, dan waren die gestorven. Volgens de artsen, was er ook geen aanwijzing waarom de aandoeningen er waren, maar terugkijkend naar de rituelen, sloot het daar wel op aan. Toeval? Nee dat bestaat niet.
Relaties die toch na verloop van tijd weer eindigen, omdat het positieve altijd zal overwinnen.

Je neemt zowel in dit leven en volgende levens hier een flinke rugzak er extra bij. Niet boeiend voor een volgend leven, maar wel voor deze...
Ingezonden:  25 Jul 2014 14:26
Seniarosa,

Een relatie heb je met zijn tweeën, als het dus rammelt dan moet je datgene wat rammelt repareren.

Dit kan zijn in het slaapkamer ritueel, dus een goede seksuele relatie naar voldoening van beide.
Een goed vertrouwen in elkaar, elkaar dus echt 100% kunnen vertrouwen.
Eerzaam zijn aan elkaar, als b.v. de 1 vreemd gaat schaad dat de vertrouwen in de relatie dermate dat het niet te repareren is. (dus einde relatie)
Geen geheimen hebben voor elkaar, absoluut geen, behalve voor verjaardag cadeau's
Begrip voor elkaar, waarom doet de ander de dingen die die doet. Zei het dingen die jij vervelend of juist leuk vindt. Leer elkaar hierin te respecteren. Evenals dat je niet alles van elkaar kan of moet veranderen.

Zo kan ik nog meer punten opnoemen, maar kort gezegd is een goede relatie gebaseerd op het kunnen vertrouwen en het houden van elkaar.

Verder advies wordt lastig omdat elke relatie verschillend is. Sommige doen echt bijna alles samen terwijl andere dagen langs elkaar heen kunnen leven en toch voor hun een goede relatie hebben. Dit hangt echt van persoon tot persoon af. Is de een juist heel erg van het hecht samen zijn en knuffelen terwijl de ander veel ruimte voor zichzelf nodig heeft, dan zal de relatie zeer moeizaam zijn. Ik zeg niet onmogelijk maar je moet er samen dan wel een goed balans in willen en kunnen vinden.


Voodoo of welke ritueel zal dus niet helpen je relatie te fixen, al helemaal niet op permanente basis. Er zijn echter wel rituelen en methode om het probleem in je relatie te vinden, deze moet je echter dan nog wel samen oplossen.


Zoals Magia en Roos proberen aan te geven werkt het niet om b.v. voodoo als oplossing te gebruiken. Dit is als het aan elkaar binden van twee woeste honden die elkaar haten. Ze kunnen niet meer van elkaar af komen ondanks dat ze dit wel willen. Door zo gedwongen samen te zijn doen ze elkaar alleen maar pijn. Elke dag is dan dus een marteling voor hun.


~Psy
Ingezonden:  26 Jul 2014 13:50
Seniarosa,

Als eerste: neem de adviezen hierboven serieus. Ik weet dat het soms moeilijk is om iets aan te nemen wat je liever niet hoort

Als je wat meer wilt vertellen over wat precies het probleem is je relatie, dan kan er ook gerichter advies worden gegeven. Op welk aspect van de relatie zitten de problemen en wat wil je graag versterken?

Zoals Psylor zegt, een relatie heb je met zijn tweeën. Ziet hij ook dat er problemen zijn en doet hij ook zijn best om ze op te lossen? Zo niet, dan moet je je misschien afvragen waarom dat zo is? Liefde voor iemand voelen kan ook zijn die persoon loslaten om zijn eigen weg te laten gaan.

Als er sprake is van echte liefde dan komt die van twee kanten. Praat met elkaar. Schrijf desnoods eerst allebei een aantal punten op papier die je dwars zitten en leg die aan elkaar uit. Probeer een luisterend oor te hebben zonder elkaar te veroordelen, elkaars beweegredenen weten kan heel veel helpen.

Chaska
Ingezonden:  24 Nov 2015 15:17
Enkel 1 ding wil ik duidelijk maken in de volgende woorden:
Alles wat bestaat, in zijn totaliteit,
is zoals het hoort te zijn.
Zo zal het zijn, zo is het.

Alles in  het leven staat al vast, waarom zou je het beïnvloeden? Het kan wel hoor als je dat wilt horen, maar wat is, moet, hoort en zal zo zijn. Want zo is het besloten voor wij besloten dit alles te doen. En zo is het nou eenmaal.