»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Reïncarnatie / vorige levens
Ingezonden:  20 Jul 2014 20:18
Hoi,

Vanaf me tiende ben ik heilig van overtuigt dat reïncarnatie bestaat.

Mensen om me heen vinden het heel raar, dus ik kan er eigenlijk niet veel over praten met me familie, omdat de meeste er niks van willen weten of het niet geloven.

Maar nu ik ben echt al heel lang nieuwsgierig naar me vorige leven(s)

Ik weet dat je zo iets eigenlijk met rust moet houden, zeker met de gevaren die er bij komen kijken.

Maar, al sins ik het me kan herinneren droom ik over mensen die ik nog nooit hebt gezien, maak ik dingen in me droom mee, die ik me de volgende dag, zelfs maanden daarna nog herinner.
De ene keer heb ik het idee dat het echt in het verleden afspeelt, dan weer in de heden, en soms heb ik echt geen idee waar het af speelt.

Het rare van alles is dat sommige gebeurtenissen in me dromen, in een soort gelijken vorm in me dagelijkse leven terug te vinden zijn.

En dan sta ik echt te denken van *dit heb ik eerder meegemaakt, maar dan met andere mensen en een hele andere situatie.*

Dus ik vroeg me af of iemand me kon helpen, want ik ben echt te nieuwsgierig om dit nu te kunnen laten rusten.
Ingezonden:  20 Jul 2014 21:31
Ook ik ben oveertuigd van reïncarnatie. Ook kom ik mensen tegen. ( mannen) van wie ik weet/voel dat ik er in een vorig leven iets heel bijzonders mee gehad heb. Je komt iedere keer weer dezelfde zielen tegen op aarde en je leert weer van elkaar.
Als je echt meer wil weten kan je in regressie gaan, maar dan kan je ook hele vervelende dingen tegenkomen. Je kan ook een bloem reading laten doen. Dan wordt je verteld welke levens voor jou belangrijk zijn in dit leven en wie je daar was en wat voor connectie dat heeft met je leven nu. Het nadeel is dat het flink aan de prijs is. En of het echt meerwaarde heeft om dingen uit een vorig leven te weten twijfel ik over.
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:30
Weet dat je in vorige levens leuke dingen hebt beleefd maar oom minder leuke dingen. Iedereen is wel eens een moordenaar/verkrachter geweest, maar ook diegene die vermoord werd, of verkracht.

Als het de bedoeling is dat je hierachter mag komen, dan gebeurt dit vanzelf, en komt het als de tijd er klaar voor is.
En niet wanneer jij denkt er klaar voor te zijn
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:44
Ja oké, maar wat is dan de rede dat ik dromen hebt uit verschillende tijdperken? met verschillende situaties en dan ook nog eens met andere mensen...
der moet toch een rede zijn waarom die via me dromen worden gecommuniceerd?
Ingezonden:  21 Jul 2014 07:51
Er zijn heel veel manieren om dromen te interpreteren.
De kans is ook dat jij toen de les niet geleerd hebt uit die situatie, en die nu wel kan leren.
Ingezonden:  22 Jul 2014 23:28
Je kan bijna niet je vorige levends zien of weten. Er zit als het waren een muur in je ziel. Het schijnt dat als mensen iets presies hetzelfde op dezelfde plek doen als in hun vorige leven dat ze een stukje van hun vorige leven kunnen zien.

Er zijn natuurlijk manieren om je vorige leven te zien door een stukje van die "muur" te breken. Maar dat raad ik heel erg af.. das levendsgevaarlijk namelijk. Je kan beter niet met je ziel lopen kloten :p

Mvg Magia
Ingezonden:  25 Aug 2014 09:53
Ik begrijp wat je bedoelt.
Ik heb nooit in reincarnatie gelooft, totdat ik zoveel bewijzen van mensen heb gezien en gehoort.
Het heeft mij lang geduurt om me erbij neer te leggen dat dit een mogelijkheid is. Wel denk ik dat er niet alleen reincarnatie is en dat er nog meer mogelijkheden zijn.. Ik wil me niet direct vastleggen op een geloof. Wanneer een vraag beantwoord is en er word vast gehouden aan dat antwoord belemmer ik mn eigen groei vind ik. Probeer altijd openminded te blijven.
Ingezonden:  29 Mei 2016 20:38
Ik snap niet welke hulp je vraagt. Wel interessant verhaal. Het lijkt of je kunt reizen door de tijd.
Ik vraag me alleen af of het te maken heeft met de kreeft in de horoscoop. Maar dan in de vedische horoscoop. Wij noemen het dan leeuw.
Bij kreeft of cancer hoort geschiedenis , tijdreizen en vorige levens maar meer als geschiedenis verhaal en neptunus net als in dromen of je op een boot zit te varen over het water en reist door de tijd. De kreeft is een water teken. Emoties zijn heel belangrijk. Misschien bedoel je dat dat je graag bij je gevoel bent. Niet veel mensen denk ik dat zo goed kunnen dromen als jij en het dan ook nog maanden later onthouden. Maar het geeft je leven wel een extra demensie. En je zou er een boek over kunnen schrijven. Ik denk dat heel veel het interessant zullen vinden om er over te lezen. En dan begin je je boek met ik zag in mijn droom. Dan kunnen we allemaal even mee varen.
Ingezonden:  30 Mei 2016 09:41
Als je iets wilt weten over je vorige leven, kijk dan naar je huidige.