»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  17 Sep 2014 14:33
Op deze link (gewoon gezocht op spirituele begeleiding amsterdam) staat ook een spiritueel centrum. Misschien hier eens verder informeren.

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=spirituel ...
Ingezonden:  22 Sep 2014 10:43
Daar gaan we eens kijken,bedankt voor de moeiten ik laat het weten als er wat uit komt.
Vrg Hans.
Ingezonden:  22 Sep 2014 19:02
Hans, lees mijn reactie op 21-09-14 20:10 even in de gelinkte topic, ik denk dat dit al een aantal antwoorden geeft. Mocht je alsnog vragen hebben dan verneem ik deze graag

http://www.paranormaalforum.nl/article4861.htm
Ingezonden:  24 Sep 2014 17:58
Quote:
Zoals Noza al zei, en ik ook in dat andere topic al gezegd heb, weet je niets van je vorige leven omdat dit het pad van je huidige leven kan storen. Nu kan je wel eens enige fragmenten herinneren, maar als dit al zo is dan is het omdat je die herinneringen in dit leven weer nodig hebt. Dus helaas ook hier kan ik niet meer zeggen dan, vind je eigen weg in dit leven. Als het de bedoeling is dat je fragmenten van je vorige leven moet herinneren dan komen deze vanzelf wel naar je toe


Goedenavond.

Je eigen weg vinden,ik begrijp je antwoord en zie er de logica van in maar hoe vind je de weg die je moet volgen als je niet weet waar hij begint?
Hoe bewandel je een weg die gekenmerkt word door commercie georiënteerde personen die louter uit gewin deze weg gekozen hebben?

Vrg Hans.
Ingezonden:  24 Sep 2014 18:08
Als je je hart volgt ga je al behoorlijk de goede kant op hoor
Ingezonden:  24 Sep 2014 19:14
Quote:
Als je je hart volgt ga je al behoorlijk de goede kant op hoor


Ok maar is er niet een iets wetenschappelijke weg (manier)?

VRG HANS.
Ingezonden:  25 Sep 2014 16:02
De wetenschap kan veel maar spreekt zichzelf zo regelmatig tegen.


Als je gaat luisteren naar je gevoel (en dus je hart) ontdek je de echte waarheid.
Ingezonden:  26 Sep 2014 20:12
Overigens ben je al je pad aan het bewandelen Hans, de richting wordt gevormd door de keuzes die je maakt.

Keuzes maken met je gevoel kan je klein laten beginnen en vaak doe je dit denk ik al. Als je bijvoorbeeld in de supermarkt bent, kies je dan wat je gaat eten op basis van reclames of waar je trek in hebt en dus je gevoel naar uit gaat.

Een andere mooie manier om meer op je gevoel te vertrouwen is door op pad te gaan (ter voet, op de fiets of met de auto) en je route puur op gevoel te bepalen. Kijk waar deze je heen lijdt. Neem wel een navigatie mee zodat je niet bang hoeft te zijn te verdwalen
Ingezonden:  27 Sep 2014 23:54
Goedenavond,

Ik begrijp wat je bedoeld,ben er ook achter gekomen dat het beter is om op je eigen intuïtie af te gaan dan de meuten te volgen.

De optie op pad te gaan staat me aan,ga dit eens uitproberen deze week ben zeer benieuwt waar ik terecht kom laat het weten,.
Vrg Hans.
Ingezonden:  27 Sep 2014 23:58
Quote:
De wetenschap kan veel maar spreekt zichzelf zo regelmatig tegen.


Begrijp wat je bedoeld,maar heb er grote moeiten mee zomaar iets aan te nemen.
Zo vind ik het zeer moeilijk om zonder iets dat mij overtuigt in god te geloven,anderen kunnen dit misschien wel.
Ingezonden:  28 Sep 2014 11:20
Vond ik ook moeilijk hoor Hans, maar vroeg om een signaal en kreeg die. Vraag gewoon om wat simpels als je om een exacte tijd wakker te laten worden, het liefst minimaal een half uur voordat je normaal wakker wordt. Minimaal een half uur omdat je lichaam in die periode op wakker worden gaat voorbereiden als dit je standaard waak tijd is. Als je zo'n vraag gesteld heb kan je lichaam je dus onbewust al eerder laten ontwaken. (Dit is wetenschappelijk bewezen, zoekt o.a. maar eens over REM slaap periodes op als je er meer over wilt weten )
Ingezonden:  01 Okt 2014 10:20
Quote:
(Dit is wetenschappelijk bewezen, zoekt o.a. maar eens over REM slaap periodes op als je er meer over wilt weten )


Heb je antwoord gelezen en begrijp je stelling,maar wat ik er uit begrijp is het mogelijk is je hersens (lichaam) te manipuleren en een gewoonte patroon op korte termijn te doorbreken is!
Mocht ik het verkeert begrepen hebben,dan kijk ik uit naar een bredere uitleg.

Vrg Hans.
Ingezonden:  02 Okt 2014 20:09
Klopt, maar alleen is het laatste half uur van je standaard slaap routine. Vandaar dus dat ik zeg dat het ruim daarvoor wordt.
Ingezonden:  02 Okt 2014 23:29
Ok maar praten we nu over een natuurlijk gestuurd bio ritme een gemanipuleerd bio ritme of een?????

Vrg Hans.
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:35
een ??????
Ingezonden:  08 Okt 2014 19:55
Dat is voor mij de grote vraag wat is het!
Ingezonden:  08 Okt 2014 20:07
Dat snap ik, ik kan jou wel zeggen wat het voor mij is, maar dan weet je alleen wat het voor mij is. Jij wilt volgens mij juist weten wat het voor jou is. Als ik al eerder gezegd had, voor mij is het God.
Ingezonden:  30 Okt 2014 01:13
Psylor.

Aller eerst sorry voor de late reactie, moest een paar dagen weg

Persoonlijk denk ik dat een geloof een grote gift is,en dat ik die nog niet heb mogen ontvangen.
Hans.
Ingezonden:  04 Okt 2017 19:23
Dit is allang bekend dat zielen die iets niet hebben afgehandeld hier op de aarde blijven rond dwalen totdat ze dit hebben opgelost. Heb je bijv. veel kwade dingen gedaan dan ga je zelf een niveau lager waar alleen maar haat en veel negatieve dingen zijn. Wanneer en ziel dit opruimt kan hij hoger gaan vibreren. Ik kan energieën zien en dat is de vorm van bollen. Hoe donker de kleur hoe negatiever.
Ingezonden:  18 Okt 2017 12:52
Beste frans soms is er iets dat je niet verteert hebt.En je wil een een zekerheid hebben.Nu de kans dat een geest kontact opneemt is bijna onbestaand.Het zijn de geesten die daarover beslissen.In mijn familie komen ze bij mij.Waarom je moet aan bepaalde voorwaarden voldoen.Waneer je sterft komt je geest uit het lichaam.En dat is totaal iemand anders als dat je vandaag leeft.Ghosthunters doen het op een totaal verkeerde manier.Ze denken net als ij dat de geesten gaan komen om dat ze dat zo graag willen.Ik zou je aanraden je leven verder te zetten zo goed als kan en het beste er van te maken.eric
Ingezonden:  18 Okt 2017 20:59
Dit topic is van 2014. Kans is reëel dat er geen respons meer van topicstarter op komt.
Ingezonden:  29 Okt 2017 14:00
Idd Roos, toch wel bedankt voor het delen van de informatie