Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  17 Aug 2014 18:49
Hooi!!!

Ik vraag me af of iemand wat kan vertellen over de liefde  na een bedrog gezeur en allerlij toestanden lijkt het maar niet te lukken

Gr
Ingezonden:  18 Aug 2014 10:39
De liefde. Het is heel mooi en zacht. Vooral als je het terug ontvangt. Liefde kun je niet spelen. Het liegt niet, want dat voel je direct. Het is een energie die heel fijn is. Soms schrikken mensen van de liefde, omdat het heel dichtbij kan komen en je gevoelige snaren kan raken. Liefde is het mooist als het van twee kanten kan komen, want dan voelt het als een warme band. Liefde heelt, liefde steelt. Maakt je hartje warm als het verliefd bent. Maar liefde kan ook voorkomen als heel kalm. Een band creëren met een fijne maat. Een warme douche, als je bij familie komt. Het nest van broedsel van warme gezelligheid en thuiskomst. Liefde is puur en niet te koop. Het mooiste geschenk wat er is. enz…..Dat is voor mij liefde!
Ingezonden:  18 Aug 2014 17:50
Heel mooi gezegd en oprecht ik deel dezelfde mening met jou! Ookal heb ik het mee gemaakt maar ook helaas echt de slechte kant ervan het is misschien een leerproces voor mij maar toch snap ik niet waarom altijd ik wat ik ook doe altijd die slechte kant komt naar boven ook al vraag kk er niet om ben heel benieuwd wanneer ik de echte liefde kan gaan ervaren
Ingezonden:  19 Aug 2014 06:11
Ik denk dat de echte liefde bij jou nog wel komt. En dat hoop ik ook voor je.
Ingezonden:  19 Aug 2014 12:13
Van alle minder leuke / en leuke ervaringen leer je en groei je zo naar je partner toe.
Verwerk alles en leef en geniet van alles om je heen
Ingezonden:  20 Aug 2014 18:34
Men stoot zich wel eens aan dezelfde steen. Wat een pech, dat de je de ware liefde nog niet bent tegen gekomen. Geduld is een schone zaak. Sommige mensen zijn te goed voor deze wereld. Alleen maar liefde geven en helaas niet terug ontvangen, dat doet zeer. Op deze manier probeert men zijn ego te strelen. Liefde ontvangen blijft altijd een geschenk. Wat je het allerbeste kan doen en wat het veiligste is, is tevreden zijn. Wees tevreden met wat je hebt en dan riskeer je om pijn te krijgen van iets wat je eigenlijk had verwacht. Tevreden zijn is Bescheidenheid. Bescheidenheid is Beheersing.
Ingezonden:  25 Aug 2014 09:50
Het komt op mij over alsof je een beetje geiriteerd bent dat de liefde maar niet op je pad komt.
Ik denk dat juist omdat je er zo mee bezig bent je er nog meer problemen mee krijgt.
Alles komt op zijn tijd. Nu sta je niet open voor een relatie.
Ingezonden:  29 Aug 2014 19:24
Ik zal wat hierboven gezegd wordt maar niet herhalen. Maar wil je wel benadrukken het de tijd te gunnen. Ik snap dat je met 25 jaar (bijna 26?) het je niet lekker zit. Maar verlies je je geduld en grijp je elke kans aan dan kan je mis grijpen.

Ga niet te snel een relatie aan, wees kritisch en blijf open staan voor anderen zolang je nog geen relatie hebt. Duik ook zeker niet direct met iemand het bed in, wacht hier rustig minimaal een maand mee, heeft hij het geduld om te wachten dan weet je dat het hem niet om de sex gaat. Zeg echter niet tegen hem dat je dat doet, want dan werkt het niet meer, sommige zien het dan alleen als een uitdaging.