Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paragnosten / Paragnosten / Specifieke foto vraag
Ingezonden:  20 Aug 2014 21:19
Hoi, ik zou graag willen weten wie mij wat kan vertellen over mijn (nabije) toekomst. Wetende dat dit natuurlijk afhangt van keuzes en anderen. Maar een klein kijkje in mijn levenspad, zou al mijn nieuwsgierigheid bevredigen.
Thx alvast voor het lezen van mijn post.

http://nl.tinypic.com/m/if4u4w/4
Ingezonden:  21 Aug 2014 06:36
Ik kan het niet, volgens mij. Maar ik wil het wel proberen.

Je bent een aardige, sociale en emotionele meid. Je hebt genoeg goede vrienden die je gaan steunen als je in de problemen komt. Maar daarvoor is het ook goed als je hen ook steunt. En je bent soms onzeker over dingen. Maar laat het los. Denk positief! Want je hebt een gelukkig leven.

Zo. Het kan zijn dat ik het fout heb. Maar ik heb het geprobeerd. Vertel maar me fout.
Ingezonden:  21 Aug 2014 06:43
Thx. Je doet het goed hoor. Ik kan me wel vinden in je reading over mij. Volgende reading niet meer zo onzeker zijn over jezelf. :-)

Mss iemand anders die ook een antwoord kan geven op mijn vraag?
Ingezonden:  21 Aug 2014 06:49
Oh echt. Ik deed het van af mijn gevoel. :3
Ingezonden:  21 Aug 2014 11:17
Iemand die mijn vraag wil beantwoorden door het lezen van mijn foto?
Plzz
Ingezonden:  24 Aug 2014 08:24
Het is niet alleen maar uit pure nieuwsgierigheid, de vraag om mijn foto te lezen. Ik zit momenteel vast in mijn leven en zoek inzichten voor mijn toekomst.
In welke situatie zit ik bijvoorbeeld over een jaar?
Het lezen van mijn foto over mezelf mag wel, maar ik ken mezelf ook al heel goed. Daarom ben ik benieuwd wie mij een kijkje in mijn toekomst kan geven.
Ingezonden:  24 Aug 2014 11:53
Waarom zou je je eigen toekomst laten voorspellen door anderen terwijl jij zélf je eigen toekomst kan bepalen? Want alle problemen die nu je pad kruizen, zul je ze ook in de toekomst tegenkomen. Vooral omdat je jezelf heel goed kent, ga ik er van uit dat jij je problemen zélf ook goed kent en dat je ze ook oplost nu het nog kan. Want straks in de toekomst zul je misschien met nieuwe problemen te maken hebben en als je dan nog steeds met dit probleem ook nog rondloopt, heb je het nóg lastiger.
Dus, wat ik wil zeggen is, los ieder probleem in zijn eigen tijd op!
Want stel je voor, iemand zegt welk 'nieuw' probleem je in de toekomst te wachten staat, dan heeft het geen zin om het nu dat zitten op te lossen. Zo als ik al zei, is het beter ieder probleem in zijn eigen tijd op te lossen. Om te voorkomen dat je onnodig tijd verspilt.

Hopelijk was dit te volgen.
Liefs,
Noza
Ingezonden:  25 Aug 2014 09:23
De toekomst voorspellen is bespottelijk.
Er zijn dingen vast gelegd op het moment dat je een beslissing maakt verandert dit weer.
Je kan dus nooit een duidelijk beeld hebben van wat er vervolgens gaat gebeuren.
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:39
Ik zal een poging voor je wagen meid:

Ik zie een hele nuchtere meid, nuchter ingesteld, ook wijsheid van binnen. Iemand die niet heel uitbundig is (in de zin van geen schreeuwer of stoerdoener) nee gewoon jezelf zoals je bent. Een slimme meid die goed voor zichzelf kan nadenken. Heb je familie ergens in een ver land wonen? Kreeg het gevoel van een ver land ergens, of dit iets met je familie of je eigen verleden/toekomst te maken heeft, werd niet erbij duidelijk. Noudles/Noodles kwam ook door. Iets met lopen (misschien loop je veel maar kan ook symbolisch bedoeld zijn) een vader die veel denkt/veel aan je denkt? Ook kinderen in je omgeving. Wel behoorlijk wat kruispunten in je leven.