»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Magnetiseren / Slechte ervaringen met reiki en magnetiseren
Ingezonden:  21 Nov 2008 16:19
Hallo,

ik wil even mijn verhaaltje kwijt in dit forum in de hoop dat er ook ergens lotgenootjes te vinden zijn.

In maart dit jaar kreeg ik een bezoek van een goede kennis. Ik heb hem verteld over mijn ervaring toen ik reiki kreeg in juli 2007. Deze reikibehandeling gaf mij i.p.v. vermindering van de klacht juist het tegenoverstelde. Ik vertelde hem dat de man alle "energie" in mij naar beneden duwde (van hoofd tot de teen).

Mijn kennis meende dat het juist niet goed was. Hij wou even nakijken en zo legde hij zijn hand boven mijn buik en mijn maag, waar ik pijn had (nog steeds heb). Ik voelde tintelingen en warme stroming in mijn buik en hoofd. Hetzelfde gevoel toen ik reiki had, dus. Daarna voelde ik juist niet lekker en duizelig. Op die nacht kon ik slecht slapen. Diep in mij hoopte ik dat het goed zou gaan, maar helaas... tot nu toe is het niet meer goed gegaan. Integendeel, sinds het magnetiseren is mijn buik veranderd van vorm (bollig en doet juist meer pijn). Het voelt aan alsof iets naar boven is "geschoven" en ik heb sindsdien alleen maar klachten gekregen.

Ik weet dat het ongelooflijk klinkt. Reiki en magnetiseren moet toch wel helpen i.p.v. erger maken.
Niemand wil mijn verhaal geloven en artsen helemaal niet. Het is medisch niet bewezen en ik kan alleen maar vertellen welke veranderingen ik in mijn lichaam voel.

Ik vraag mij af of deze veranderingen ongedaan kan laten maken... want ik wil graag terug naar wat ik vroeger was voor het magnetiseren.

Ik ben veel skeptischer geworden wat magnetiseren en reiki betreft.

Heeft iemand hetzelfde ervaringen gehad of is er iemand die mij een raad zou kunnen geven..
Ingezonden:  21 Nov 2008 18:05
Hoi Fei Mei,

Bij reiki geef je energie en bij het magnetiseren kan je energie uit iemand trekken of energie voelen. Bij bijde gevallen ga je niet spelen met iemands energie.

Bij jouw heeft die gene met je energie banen gespeelt en dus kloppen die niet meer, omdat je jezelf hier nooit in ontwikkelt heb zal je hier maar beter ook niet aan kunnen beginnen want dat heb je kans dat je het verergert.

Als je energie banen niet kloppen heb je niks aan reiki. Magnetiseren kan helpen maar dan moet die gene wel flink wat ervaring of weet hebben hiervan.

Wat in mij op komt is dat je je lichaam moet gaan zuiveren. Dit doe je door veel water te drinken. Water gelijd energie en als je lichaam veel zuiver water in zich opneemt kan je lichaam beter energie gelijden. Het water drinken zal helpen maar niet in een rap tempo, dat tempo kan je opvoeren door met discipline elke avond de volgende oefening te doen.

- Ga recht op staan.
- Hou je handen los van elkaar beneden je navel. Met hand palmen naar beneden.
- Adem diep uit.
- Adem in terwijl je met je handen energie naar boven trekt. Draai tijdens het ademen je handen terwijl je omhoog gaat. Zodra je klaar bent met ademen heb je je handen net onder je kin hangen met de handpalm naar boven.
- Rust 1-2 seconden voor je gaat uitademen.
- Doe hetzelfde als je met inademen deed maar nu terug.
- Doe dit totdat je armen/schouders/nek en borstkas warm zijn.

Ok wat je nu gedaan hebt is een warming up, nu ga je de energie flow in je lichaam op gang brengen.
- Hou je handen net boven de huid van je rechter heup.
- Ga tijdens het uitademen je energie omlaag duwen tot je voet.
- Doe hetzelfde terug bij het in ademen tot je been tintelt.
- Doe hetzelfde bij je andere been en dan je armen 1 voor 1 behandelen met je andere arm.
Als je het goed gedaan hebt is nu je lichaam warm en voel je overal tintelingen. Wat je nu gedaan hebt is het open maken van je lichaams energie kanalen. Hierdoor komt de werking van het water drinken beter naar voren en het bevordert het vernieuwen van je lichaam energie. Als je in je lichaam ergens energie hebt die blijft hangen kan er een opstopping in je energie kanalen komen, dit is waar je waarschijnlijk last van hebt.

Graag hoor ik van je hoe het ging de eerste keer want vanuit je antwoord kan ik waarschijnlijk meer tips en hulp geven.

Greets, Robbert.
Ingezonden:  24 Nov 2008 15:32
Hallo Robbert,

dank je voor je reactie op mijn inzending.
Inderdaad geloof ik ook dat er ergens in mijn buik een opstopping is ontstaan. Daardoor kan ik niet meer veel water drinken. Alleen bij twee slokjes voel ik al een opstopping net boven mijn maag.
Dit is echt geen prettig gevoel, want het doet niet alleen pijn, maar het maakt de hele maag en buik ook groter. Ik ben zeker dat het iets niet klopt, maar ik ben bang om weer reiki of magnetiseren te ontvangen.
Daarom ben ik blij dat ik een reactie van je te krijgen.

Ik heb de warming up gedaan en ik voel inderdaad de warmte op mijn bovenarms en schouders.
Alleen de oefening van de energie flow heb ik nog niet onder de knie. Misschien heb ik het niet goed gedaan, want ik voel geen tintelingen.
Zou deze oefening mij helpen bij het vrij maken van de opstopping ?
Misschien heb je meer tips en hulp voor mij.

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  24 Nov 2008 15:45
Hoi Fei Mei,

Quote:
Zou deze oefening mij helpen bij het vrij maken van de opstopping ?

Dat is juist het doel van heel de oefening.

Zou je willen vertellen wat je allemaal voeld enzo als je die oefening doet? Dan kan ik beter door krijgen wat er precies fout zit. Hoe meer details hoe meer ik kan helpen.

Ben je trouwens al naar een huis arts geweest ofzo? Want een medische benadering is ook nooit fout, als je over langere tijd een energie blockade hebt kan je lichamelijke problemen krijgen die je vaak alleen nog medisch weg kan krijgen.

Nou graag hoor ik wat meer.

Groetjes, Robbert.
Ingezonden:  25 Nov 2008 14:32
Hoi Robbert,

ik doe de oefeningen zo vaak ik kan en alleen bij de warming ups voel ik inderdaad warmte op mijn bovenarmen. Bij de andere oefening moet ik nog proberen om goed te doen, want ik denk wel dat het mij zou helpen.

Het heeft allemaal begonnen met de pijn op mijn rechte schouder. De huisarts stuurde mij naar een fisiotherapeut, maar helaas blijft de blokkade aanwezig. Door mijn man hoorde ik dat zijn collega massage geeft. "Nou, dat komt wel als geroepen", zo dacht ik. Ik wilde proberen. Maar het blijkt dat die collega reiki geeft. Ik wist toen niks erover, heb ook nog nooit van gehoord. Hij praatte over energie die vrij kon komen in het lijf. Ik dacht dat ik dat misschien zou kunnen gebruiken. Hij gaf mij reiki van boven mijn hoofd tot mijn been. De allereerste keer dat zijn handen boven mijn hoofd hingen voelde ik stroming door mijn gezicht. Ik moest zeggen dat het mij geen prettig gevoel gaf, want het voelde alsof mijn gezicht naar beneden werd getrokken, zodoende mijn schouders ook, vooral mijn rechte. Ik zat toen op een stoel want ik wou niet liggen.Toen hij klaar was voelde ik warm en het trekkende gevoel op mijn gezicht bleef gewoon aanwezig.
Dit was in juli 2007.
Ik voelde helemaal niet goed bij en mijn rechte schouder en arm voelde ook zo stijf aan. Mijn rechte gezicht was ook dikker dan mijn linke. Gelukkig was dit niet zo opvallend. Dit stijfgevoel bleef bijna het hele jaar lang aanwezig. Ik ging toen ook naar de huisarts en hij stuurde mij naar een fysiotherapeut, maar jammer genoeg, de behandelingen leverden niks.
Uitendelijk vertelde ik mijn moeder dat ik last had van het stijfgevoel op mijn rechte kant (van rechte hoofd tot en met mijn rechte been).
Ik kreeg extra vitaminen van haar, die goed  is voor zenuwen. Gelukkig werkt dit wel. Ik heb nu minder last van het stijfgevoel op mijn rechte kant.
Een probleem opgelost...

Ik heb ook altijd een beetje last van mijn maag en mijn onderbuik gehad, maar dat heeft mij nooit gestoord zoals nu. Daarvoor ging ik ook naar de huisarts. Hij heeft mij daarvoor pillen tegen maagzuur gegeven. Voor een lange tijd was het in orde. Alleen de pijn in de onderbuik is sinds de reiki aleen maar erger geworden.

Dus toen mijn kennis op visite kwam in maart dit jaar heb ik dit probleem aan hem verteld.
Hij wou kijken op mijn buik en ik liet hem ook toe, in de hoop dat hij beter kon maken.
Dus hij legde zijn hand boven mijn buik en mijn maag. Ik voelde meteen warmte en hetzelfde gevoel als toen bij de reiki. Ik werd onrustig omdat mijn hart sneller ging kloppen. Ik wist dat het niet goed ging zoals we het verwacht hadden.

Die avond kon ik moeilijk in slaap vallen en in dezelfde nacht ook voelde ik pijn in mijn maag. Vele malen erger dat ik ooit heb gehad. Ik voelde ook alsof mijn hele buik naar boven werd geschoven. Toch had ik nog een stille hoop dat het voorbij zou gaan.
Maar tot nu toe blijft de maag gewoon zeuren en die is ook groter geworden.
Sindsdien kan ik niet meer veel vloeibaars drinken. Het blijft gewoon in de maag lang zitten en dat is zeker geen prettig gevoel.
Dit is echt nieuw voor mij, want dit probleem had ik nooit gehad voor het magnetiseren.
Het is alsof ergens verstopt is en ik steeds meer het gevoel krijg dat het vrij gemaakt of weer terug naar beneden "geduwd" moet worden.
Alleen ik weet niet hoe. Ik hoop dat de oefeningen mij zouden helpen de blokkades vrij te maken.

Eerlijk gezegd voel ik nog geen veranderingen bij de oefeningen, maar misschien moet ik die vaker doen.

Bij de oefening om de energie op gang te brengen, doe ik het wel correct dat ik bij het uitademen mijn beide handen naar beneden duwen tot mijn voet ?

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  25 Nov 2008 23:44
Hhmm ok, dit is geen goed verhaal. Waarschijnlijk zijn de gene die je behandelingen gaven ook maar gewoon mensen die van alles leren en door de leer gierigheid dachten ze dan leuk eens te oefenen op jouw, en met de goede bedoeling je te helpen. Nou, dat kan je ze denk ik niet kwalijk nemen.

Nou ik denk dat ik nu wel een wat beter lijst met dingen voor je heb om je te helpen.
- Koop 2 zwarte tourmalijenen, ter grote van een oog want anders hebben ze niet genoeg kracht. Nadat je ze gekocht heb bijde in een aparte bak met zuiver bron water leggen voor een dag. 1 van die toermalijnen leg je onder je kussen voor als je gaat slapen en de ander moet je proberen zo vaak mogelijk bij je te houden en als je je niet lekker voelt probeer je al je energie erin te verzenden. Als je energie naar de steen zend moet je ehm wel weer in een bak water leggen.
- Blijf die oefening doen die ik je aan raden. Het versterkt het effect van water drinken.
- Dus raad ik je nog steeds aan om te proberen veel water te drinken (drink desnoods thee en doe dan niks in je thee).

Ik wil even voor de zekerheid nog 1 laatste ding weten om het 1 en ander uit te sluiten. Wat gebeurt er als je het volgede doet:
Voor het slapen gaan een 10-15 seconden op je voorhoofd tikken (het gaat erom dat er een druk ontstaat) en dan een minuut lang op je bed blijven liggen met je voorhoofd naar boven terwijl je bijde handen op je voorhoofd kruist met de handpalmen naar boven. Als je dat alles hebt gedaan gaat het erom hoe snel je in slaap valt en of je nog wakker word midden in de nacht. Als je snel in slaap valt en niet wakker word dan weet ik hoe je geestelijke vorm gesteld is (ja klinkt raar maar zolang je me hierin vertrouwd voor in ieder geval 2-3 weken zal je voor jezelf zien hoe diep het effect is).

Nou ik hoop echt dat het werkt.

Greets, Robbert.
Ingezonden:  26 Nov 2008 14:28
Hallo Robbert,

Het was zeker geen prettige ervaring die ik moest meemaken. Ze hadden allebei goede bedoelingen maar jammer genoeg kwam het slecht uit. Nu ben ik steeds bezig om mijn maag weer goed te maken zodat die weer goed werkt zoals het hoort.

Ik weet namelijk weinig over stenen, dus ik vraag mij af hoe toermalijnen eruit zien en waar ik deze kan vinden.

Ik doe nog steeds de oefeningen, alleen ik voel geen tintelingen. Is dit gewoon dat je nog geen tintelingen krijg ?

Nou ik ga zeker proberen met de oefening om sneller in slaap te vallen.
Je lijkt veel te weten over dat soort dingen.
Doe je zelf reiki en magnetiseren ?

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  26 Nov 2008 15:38
Quote:
Doe je zelf reiki en magnetiseren ?

Ja ik behandel weleens mensen met magnetiseer behandelingen, maar echt magnetiseren word vaak verkeert opgevat. Dan krijg je dingen zoals dit omdat mensen met energieen gaan spelen.

Bij echt magnetiseren voel ik jouw energieen en als het niet goed voelt haal ik de energie uit jouw lichaam door het in mijn lichaam op te nemen en dan in de cosmos te dumpen.

Reiki heb ik ook gedaan maar reiki vind ik een beetje te suf, reiki is hetzelfde als je nagels knippen. Het groeit allemaal namelijk steeds weer terug.
Ingezonden:  26 Nov 2008 15:55
Dag Fei Mei,

Uit je verhaal kan ik moeilijk met zekerheid opmaken of je nu Reiki hebt gekregen of magnetiseren. Er is namelijk een verschil tussen.

Als Reiki Master kan ik je zeggen dat Reiki soms klachten kan doen toenemen, net als bij homeopathie. Dat is een goed teken want dan is er iets in beweging. Het is belangrijk om dan gewoon verder te doen met Reiki, zodat de blokkade die is aangeraakt, verder kan behandeld worden. Zo kan je de oorzaken achter deze gewaarwordingen definitief opruimen. Reiki geeft energie aan jouw zelfhelend vermogen. Wat je voelt, zat er al, en is er niet gekomen door de Reiki. Het is enkel losgemaakt. En maar goed ook, want nu heb je de kans om er verder mee aan de slag te gaan.

Als het Reiki was dat je hebt gekregen, dan is het een goeie zaak als je er gewoon mee verder doet. Hetgeen je voelt, is van jou, en je hebt er precies nog wat opruimwerk mee te doen.

Hopelijk kan je hier iets mee...

Warme groeten
Kenny
Ingezonden:  27 Nov 2008 09:19
Hallo Robbert,

ik doe nu vakker de oefeningen en ik moet zeggen dat ik de warmte en wat tintelingen sterker voel als ik lig. Maar ik doe het toch liever bij staan, omdat ik dan de energie makkelijker naar beneden kan duwen.
Wat mij zelf verbaast is dat mijn buik soms begint te "draaien" en kort daarna krijg ik luchtjes en/of boeren. Ik hoop dat dit een teken is dat de blokkade in mijn maag vrij wordt gemaakt.
Ondertussen heb ik wat informatie gezocht over toermalijnen. Er zijn wel verschillende kleuren bij, dus ik ben niet zeker welke het meest geschikt is voor mij. Misschien zou je mij kunnen aanraden ?

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  27 Nov 2008 09:56
Hallo Kenny,

de eerste keer heb ik reiki ontvangen, dit heeft hij zelf aan mij verteld. Dat klopt ook dat er daarna oude klachten naar boven kwam. Bij mij was dat meteen bewezen door de stijfheid in mijn rechte arm te voelen en op mijn rechte gezicht. Maar in de loop van de tijd werden deze klachten erger i.p.v. beter. Omdat ik niet prettig voelde bij de eerste reikibehandeling, wilde ik geen vervolg. Ik werd bang wat er daarna nog zou komen. Gelukkig worden de klachten langzaam aan verdwenen toen ik begon extra vitamine B te slikken.

Magnetiseren kreeg ik dit jaar in maart. Dat kwam door een kennis van mij. Hij legde zijn hand op mijn buik bij een ligpositie. Ik voelde meteen hetzelfde gevoel als toen bij de reiki, en sindsdien zijn de klachten in mijn maag veel erger geworden. Dat klopt ook dat ik deze klachten al heb, maar door de behandeling werden ze alleen maar erger. De kennis van mij vertelde achteraf dat hij magnetiseren heeft gedaan, en dat een soort reiki was. Ik weet dat hij goede bedoelingen had met mij, het is alleen jammer dat het niet zo goed uitpakte zoals we het hoopten.

Ik wist niet dat mensen energie in hun eigen lichaams zelf kunnen "sturen". Ik denk als ze het goed doen, kunnen ze zelf of juist andere medemensen helpen bij klachten te verminderen. Maar omdat ieder lichaam uniek is, reageert dit ook anders waardoor het restultaat ook anders uitpakt.

Ik ben nu zelf bezig om remedie te vinden om de blokkades in mijn maag vrij te maken. Ik hoop dat het mij zou lukken.

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  27 Nov 2008 10:18
Dag Fei Mei,

Je kan geen energie dingen laten doen. Dat doet Reiki van zichzelf wel. Sturen is dus een utopie. Het kan enkel doorgegeven worden, en dan is het jouw lichaam die ermee zal doen wat het nodig heeft.

Probeer jezelf daar dan ook wat tijd in te geven. Wat je tijdens Reiki voelt, is van jou. Het zijn spanningen die er al zitten en die een uitweg zoeken. Op termijn wordt een mens daar ziek van, en nog geen beetje soms. Het is in je eigen voordeel als je er nu dus iets mee doet. Je voornemen om een voor jou geschikte manier te vinden, kan ik alleen maar toejuichen. Reiki is één methode, maar er zijn andere.

Je kan de energie niet naar beneden duwen. Dat kan je dénken, maar dat is ego en dat verhindert om het zuiver te laten doorstromen. Je hoeft liefst niéts te doen, gewoon laten stromen. Lichamelijke reacties als boeren zijn net heel goed. Het is 'loslaten'.

Warme groeten
Kenny
Ingezonden:  28 Nov 2008 08:42
Hallo Kenny,

dank je voor je adviezen. Langzaam aan begrijp ik meer wat reiki deed in mijn lichaam. Het kan eigenlijk geen kwaad zijn maar het is gewoon minder geschikt voor mij. Het valt niet mee om een geschikte manier te vinden als ik het nog niet geprobeerd heb. Maar ik zal aan je woorden denken dat het niet wijs is om de energie ergens te sturen. Gewoon vrij laten lopen lijkt mij een goede raad.
Dank je.

Groetjes,
Fei Mei
Ingezonden:  28 Nov 2008 08:57
Dag Robbert,

ik ben blij dat zo'n forum heel nuttig kan zijn.
Sinds ik de oefeningen doe voel ik ook wat "lichter" in mijn maag. Dat geeft me wel een prettig gevoel. De eerste keer sinds maart dit jaar.. Ik hoop dat het steeds beter gaat want niks gaat echt boven de gezondheid. Dank je voor hulp en goede tips.

De beste wensen,
Fei Mei
Ingezonden:  28 Nov 2008 10:06
haha geen probleem, mij maak je al blij met dat ik kon helpen.

Soms moet je je gevoel volgen. Dat reiki iets los maakt en dat je je daardoor slecht voelt omdat slechte energieen los komen is de grootste taboe die er is. Het enige wat gebeurt is dat je energie banen anders werken dan je gewent bent waardoor je je rot kan gaan voelen (of goed als je energie banen juist verkeerd zaten).

Wees niet bang om meer te vragen als je weer wat tegenkomt, je kan me ook zelfs mailen als er dingen zijn die je niet open op het forum wilt zetten(email vind je als je op me naam "Core" klikt).

Nou ik hoop dat het goed met je gaat in de toekomst!

Greets, Robbert.
Ingezonden:  28 Nov 2008 10:17
Dag Robbert,

Ik weet niet waar jij Reiki hebt geleerd, maar dit zijn toch zaken die helemaal niks met Reiki hebben te maken hoor. Ofwel heb ik verkeerd begrepen wat je wilde zeggen.

Warme groeten
Kenny
Ingezonden:  28 Nov 2008 10:26
Kenny, we blijven heel ons leven lang leren. Vertel mij eens jouw visie erop en dan kan ik ervan leren. Graag hoor ik hoe het dan zit met mensen die zich slecht voelen na reiki.

Mijn eigen ervaring heb ik net gegeven
Quote:
Soms moet je je gevoel volgen. Dat reiki iets los maakt en dat je je daardoor slecht voelt omdat slechte energieen los komen is de grootste taboe die er is. Het enige wat gebeurt is dat je energie banen anders werken dan je gewent bent waardoor je je rot kan gaan voelen (of goed als je energie banen juist verkeerd zaten).

Wat is jouw ervaring dan? Jij bent geloof ik verder in reiki dan mij dus zal je ervarings wereld waarschijnlijk ook anders zijn.
Ingezonden:  28 Nov 2008 10:47
Dag Robbert,

Of ik verder ben, zou ik niet zeggen. Het leren stopt idd nooit, en ik wilde zeker niet de indruk geven alsof ik het allemaal weet. Maar misschien heb ik het verkeerd begrepen wat je bedoelt.

'Taboe' betekent 'iets waarover men niet spreekt'. Maar dat strookt precies niet met de rest van wat je schrijft, vandaar dat ik het niet goed snap wat je eigenlijk wilt zeggen. Het lijkt bijna alsof je met 'taboe' eigenlijk 'onzin' bedoelde. Maar ik kan dat mis gezien hebben dus...

ik vind deze beschrijving van Dr. Hayashi Sensei wel treffend. Hij gaf eens het voorbeeld van een modderige rivier:

Als je een wateroppervlakte bekijkt, dan zie je dat die aan de bovenkant er schoon en helder uitziet. Als je met een dikke stok echter het water omroert, komt er modder vrij van de bodem die vervolgens naar het oppervlakte van het water komt. Het water lijkt nu troebel en vies. Als je de modder verwijdert die aan de oppervlakte drijft, zal de rivier er weer helder en schoon uitzien, ofschoon er weer wat modder naar de bodem gezonken zal zijn. Als je deze werkwijze vaak genoeg herhaalt, zal de modderige rivier uiteindelijk een heldere rivier worden. Op dezelfde manier brengt Reiki bezonken gifstoffen in ons lichaam naar de oppervlakte en verwijdert ze uit ons organisme. Geblokkeerde (oude) emoties komen in beweging en belemmerende denkpatronen worden bewust gemaakt. Na een Reiki behandeling lijkt de toestand van een cliënt in het begin soms te verslechteren, maar dat is slechts tijdelijk omdat dit het begin is van het natuurlijke genezingsproces.

Warme groeten
Kenny
Ingezonden:  28 Nov 2008 11:09
Quote:
'Taboe' betekent 'iets waarover men niet spreekt'. Maar dat strookt precies niet met de rest van wat je schrijft, vandaar dat ik het niet goed snap wat je eigenlijk wilt zeggen. Het lijkt bijna alsof je met 'taboe' eigenlijk 'onzin' bedoelde. Maar ik kan dat mis gezien hebben dus...

Ja je hebt gelijk, ik gebruikte het woord taboe terwijl het eigenlijk onzin moest zijn.

Die uitleg van Dr. Hayashi is goed te begrijpen. Zo is het mij ook geleert toen ik reiki leerde.
Door mijn eigen ervaringen is wat mij geleert is wel geheel verrandert. Met die verranderde mening heb ik nu al vaak mensen met simpele oefeningen meer voor elkaar laten krijgen dan dat ze via reiki behandelingen krijgen.

Denk er maar eens overna, vertel jij iemand die je een reiki behandeling gaat geven over de rivier van Dr. Hayashi? Vele reiki gevende mensen doen dit niet en dus krijgen mensen dan ook maar reiki op gevoel dat het goed zou zijn voor ze, terwijl verre van weten wat er met ze gebeurt tijdens en na de behandeling.


Greets, Robbert.
Ingezonden:  28 Nov 2008 11:52
Dag Robbert,

Dat vertel ik iedere keer voor iemand met Reiki sessies begint bij mij. Ik heb dat zelfs uitvoerig op verscheidene pagina's van mijn website staan.

Reiki is geen uurtje relaxen he. Dan begint het pas. Reiki is voor wie er aan toe is om ten gronde aan zichzelf te willen werken en de verantwoordelijkheid voor zichzelf op te nemen. Niet meer 'slachtoffer' zijn van anderen, maar actie ondernemen. Dat is soms erg confronterend want je komt je eigen aandeel tegen. Je hebt best wel werk aan het opruimen van je eigen 'modder', bij wijze van spreke.

Maar daarna is het wel ontzettend bevrijdend!
Reiki is een spirituele heelkunst voor jezelf. Een neveneffect is dat je er ook anderen mee kan behandelen, maar dat is niet het hoofddoel. Het hoofdoel is: werken aan jezelf. De Reiki energie ondersteunt je daarbij, net als de Reiki methode.

Warme groeten
Kenny
Ingezonden:  20 Jul 2012 10:34
Hallo Fei Mei,

Ik weet niet of je hier nog steeds last van hebt. Maar mocht je er nog veel last van hebben en/of de klachten zijn erger geworden. Zou ik graag je energie banen weer goed willen leggen.

Kijk voortaan ook uit wie je bepaalde dingen laat doen, het kost namelijk ontzettend veel energie en ervaring om het goed te doen. Tevens (is mijn ervaring) heb ik gemerkt dat mensen die een sterke magnetische kracht hebben (ten grote van een basketbal of groter, bijv bij mezelf kan ik me armen compleet strekken) beter je pijn kunnen verzachten en of zelfs geheel weg halen.

Lieve groetjes,
Dave

EDIT; Ik zie nu pas de datum.
Ingezonden:  27 Mrt 2013 23:36
Fen gaat het al beter met je?