»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Chakra's en Aura's / Aura's voelen/zien
Ingezonden:  12 Sep 2014 17:59
Heey iedereen,

Ik ben al een tijdje bezig met aura's te proberen voelen/zien. Ik probeerde vandaag op school bij mijn docent dat te doen, maar toen zag ik een geel randje langs zijn gezicht/wang en even later zag ik een fel groen randje op zijn haar. Maar een meisje uit mijn klas had daarna ineens fel groen/blauw (regenboog achtig) randje op haar haar. En nu dus mijn vraag. Was het mijn verbeelding? Komt het door het licht (terwijl er geen gekleurd licht voor zoveel ik weet er was) ? Of kan ik echt aura's zien? Want ik probeer me wel vooral te concentreren op het voelen ervan.

Liefs,

Noza
Ingezonden:  12 Sep 2014 23:46
Het zou best kunnen dat je aura's kan zien. Lees eens wat meer erover in andere topics en twijfel niet aan jezelf
Ingezonden:  13 Sep 2014 06:53
Dankje Psylor, zal ik doen.
Ingezonden:  14 Sep 2014 05:45
O ja, ik heb ook nog gemerkt dat ik die fel blauw/groen randje tot nu toe alleen op donker/zwart haar zie. Het is heel helder bij een wit achtergrond, maar intussen weet ik natuurlijk wel dat het over wit achtergrond normaal is. Ik snap niet waarom het bij iemand met blond haar ik moeite moet doen (dat nog niet is gelukt) om het te zien. Is dit bij mij dan het begin van aura's zien als ik me heel goed erop focus? Want bij de meesten is dat een wit randje. Ik snap het niet echt meer.
Ingezonden:  16 Sep 2014 13:54
Kijk niet naar wat de meesten zien, volg je eigen pad. Iedereen zien weer andere patronen en kleuren omdat deze vrij persoonlijk liggen.

Dat je moeite heb met mensen kan liggen door je psyche naar hem toe. Het kan dus tussen je oren zitten maar kan ook komen naar de band je met hem hebt (of juist niet). Het is lekker vaag, dat weet ik, maar ik heb veel meer details nodig om een concreter antwoord te kunnen geven.
Ingezonden:  16 Sep 2014 16:14
Het valt me op dat die aura vooral bij onbekende mensen het sterkst lukt om het te zien. Bij mensen die ik heel goed ken van binnen, moet ik meer moeite doen om het te zien. Mijn klasgenoten ken ik een beetje, waardoor ik dus bij iemand met zwart haar de kleur duidelijk zag.. Soms twijfel ik gewoon of het nou door het licht/de zon komt bij mensen met blond haar die dan geel randje hebben. Want stel je voor als de zon achter je schijnt en dan ziet de persoon voor je dat je haar in de zon schijnt of hoe je dat ook zegt. Zoiets zie ik dan bij een geel achtig randje..
En meestal is de rechterkant geel achtig en linkerkant donker blauw met groen gemengd.
Ingezonden:  18 Sep 2014 14:34
Als ik door de hoeken van mijn brilglazen kijk, dan zie heel helder een blauw en een gele rand om mensen heen. Komt dat door reflectie??
Ingezonden:  19 Sep 2014 12:21
Glas van een bril kan inderdaad een prismatisch effect hebben, dus verkleuring geven
Ingezonden:  19 Sep 2014 13:34
Ik denk dat je gelijk hebt Psylor. Waarschijnlijk ben ik nog in de fase van het voelen ervan..
Maar ach, ik ben op dit moment toch meer bezig met de elementen.
Ingezonden:  18 Okt 2014 12:00
Heey iedereen, daar ben ik weer.
Ik dacht, ik post het maar beter.

Laatste tijden zie ik vanuit mijn ooghoeken soms iets groens bij me handen/vingers. Maar als ik er recht naar kijk is het weer verdwenen. En als ik daarna weer doorga met waarmee ik bezig ben, zie ik het weer vanuit mijn ooghoeken. Weet iemand wat dit is? Ik denk zelf me eigen aura.. Maar weet niet zeker.
Ingezonden:  19 Okt 2014 11:07
Ik denk het ook