»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Paranormaal / Waarom ben ik door aanwezigheid zo bang in het donker/'s nachts?
Ingezonden:  12 Sep 2014 18:49
Heey allemaal,

Ik weet niet zo goed waar ik dit bericht moet plaatsen, dus plaats ik het hier maar.
Vaak als ik in bed lig, voel ik aanwezigheid (zie ook daarover me andere topic bij Meditatie en Yoga) waar ik gewoon angstig van wordt. Ik denk niet dat het negatief is, want er is tot nu toe nog niets negatiefs gebeurd. Maar toch, word ik er bang van. Ik denk dat het me gids/beschermer kan zijn, maar op de een of andere manier voelt hij soms toch angstig en een beetje negatief..

Heeft iemand dit ook? En hoe kan ik ermee omgaan? Ik ga er wel van uit dat het me gids/beschermer is waardoor ik me erop probeer te vertrouwen, maar soms krijg ik dat het zo sterk dat dat gewoon amper lukt.

Liefs,

Noza
Ingezonden:  12 Sep 2014 19:12
Ik heb wat foto's gemaakt van een deel van me kamer van waar die aanwezigheid ongeveer vandaan komt en ik was benieuwd of jullie misschien iets zien.. Want ik kan het alleen voelen.

http://nl.tinypic.com/r/2qwzjls/8[/img
http://nl.tinypic.com/r/29z2cjo/8[/img
http://nl.tinypic.com/r/15x4etv/8[/img
Ingezonden:  12 Sep 2014 23:40
Mensen vinden instinctief het onbekende in het donker altijd eng. Je kan dit overwinnen door jezelf vertrouwd te maken met alleen in het donker zijn, zelfs ronddwalen in het schemer en donker. Doe dit vaak genoeg dan raak je er vanzelf vertrouwd mee. Helemaal kwijtraken zal je het nooit, maar wel een heel stuk minder last van hebben.
Ingezonden:  13 Sep 2014 06:57
Ik ben wel bezig met het te overwinnen, maar soms gaat dat lastig. Maar het komt wel goed, denk ik.
Ingezonden:  13 Sep 2014 10:50
Ik zie zelf niks opvallends. Maar als je al kijkt naar de verschillende verhalen door de jaren heen in de media, zijn mensen al bang bij het idee dat er meer kan zijn....
Ingezonden:  13 Sep 2014 18:18
Oh, dan weet ik voor nu genoeg denk ik. Die aanwezigheid is vast me gids/beschermer. Het voordeel is wel van dat het eng kan zijn, dat het soms bijvoorbeeld wil zeggen dat ik moet gaan slapen ipv op me mobiel zitten spelen. :P
Ingezonden:  06 Okt 2014 15:34
Ik had dat eerst ook maar ik heb gewoon gevraagt of die weg wou gaan alleen ben ik er nu achter wie/wat het was en heb ik liefer dat ie er weer is :$
Ingezonden:  06 Okt 2014 16:20
Vraag dan of ie weer terug komt maar dan zonder je bang te maken? xd
Ingezonden:  09 Okt 2014 20:58
Grappig dat gene wat jij hebt mee gemaakt heb ik +/-4 jaar geleden en de periode daar voor ook wel vaker gehad.
Werd je soms gek van. Heb toen zelf ook eens me gemaakt dat ik s┬┤nachts wakker werd omdat ik naar de wc moest, ik draaide me toen om en daar was een grote zachte heldere ligt gevende trilling naast mijn bed. Toen was ik op eens niet meer die stoere dappere jonge
Achteraf bleek dat mijn gids/bescherm engel te zijn het leuke was dat het mijn oom was hihi
Die mij eens goed beet wou nemen
   
Ik weet niet of je op een of ander manier met ze kan communiceren.
Zelf kon ik dat destijds niet, maar steeds toen dat gebeurde zij gewoon tegen ze als jullie mij iets te vertellen hebben dan doe dat A.U.B op een manier zo dat ik het begrijp.

Maar je moet er wel voor open staan anders heeft het natuurlijk ook geen zin.

Uiteindelijk heeft het toch zijn vruchten af geworpen en ben met hun kunnen gaan communiceren. Maar dat heeft ook weer zijn tijd nodig aan het begin was het best vermoeiend en moest ik me echt goed consenteren.