»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Wat voelen jullie?
Ingezonden:  04 Okt 2014 12:01
Ben wel benieuwd of jullie iets voelen omtrent m'n liefdesleven... ben al relatief lang single en heb daar wel genoeg van eigenlijk. Voelen jullie iets specifieks daaromtrent?
Ingezonden:  04 Okt 2014 13:27
De liefde komt vast wel vanzelf op je af, alleen als de tijd daarvoor gekomen is. Tenminste, dat geloof ik.
Ingezonden:  04 Okt 2014 13:40
Ah voorspelbare reacties... dacht ik wel weer. Geloof maar dat ik al die levenswijsheden allemaal als geen ander weet, alleen je kunt nog zo diep beseffen 'hoe het moet' als je overheersende gevoel er echter niet toe in staat is, dan heb je er niks aan. Al die voorspelbare wijsheden als 'loslaten, er niet mee bezig zijn' tja allemaal nogal makkelijk praten als je zelf wel een relatie hebt en niet al jaren en jaren ervoor moet wachten. Ben gewoon eens toe aan een relatie na zolang alleen te zijn, en twijfelde of m'n ex en ik toch nog bij elkaar komen, of die nieuwe vent echt iets serieus/houdbaar is of dat er een heel ander persoon op me wacht in de toekomst. Had dus gehoopt op serieuze reacties (met betrekking daar tot) antwoorden, geen algemene adviezen.

Lees zelf overigens ook mensen maar lees bewust nooit mezelf/eigen situaties omdat je eigen eventuele gevoelens en emoties erover de channeling subjectief zou kunnen beïnvloeden.
Ingezonden:  04 Okt 2014 14:01
Ik ben ook nog steeds single hoor. En   sommigen die ik ken van mijn leeftijd (ik ben 16) hebben al een relatie (gehad). Soms denk ik ook hierover na. Want misschien ontmoet ik nooit de ware voor mij? Maar ik maak me er eigenlijk nooit zorgen erover. Uiteindelijk gaat het om mijn toekomst (zelfstandigheid), relatie of geen relatie.
Ondertussen blijf ik natuurlijk wel geloven dat ik ooit wel iemand vind.

Maar goed. Er zullen vast wel meer mensen zijn die net als jij ook aan het wachten zijn. Bovendien, wees blij dat je een ex hebt, er zijn vast mensen op jouw leeftijd die nog steeds geen ex of een huidige relatie hebben.

Sorry, voor als me advies nutteloos voor je is, maar zo denk ik erover. :s
Ingezonden:  04 Okt 2014 14:25
Quote:
@Noza:
Bovendien, wees blij dat je een ex hebt, er zijn vast mensen op jouw leeftijd die nog steeds geen ex of een huidige relatie hebben. Sorry, voor als me advies nutteloos voor je is, maar zo denk ik erover. :s

Haha nou ik kan je garanderen dat je zo'n soort ex niet wilt hebben. Hoe dan ook: wij brengen elkaar niet verder geloof ik, zijn er ook mensen (die goed/ervaren zijn in invoelen overigens) die echt iets voelen erop invoelende?
Ingezonden:  04 Okt 2014 20:41
Even los van dit topic/in het algemeen aan mensen hier, wat me zoal opvalt steeds:

Mensen vragen om een eventuele reading met alle nieuwsgierigheid van de wereld en in ieder topic zijn er weer reagerende mensen die compleet aan de vraag voorbij gaan en met standaard adviezen aankomen die totaal niks met de vraagstelling van de topicstarter te maken hebben, reageer dan niet! Die adviezen hebben mensen namelijk al vaak 1000x gehoord, daarom zoeken ze het vaak ook elders, een echt daadwerkelijk antwoord helpt je vaak namelijk verder dan een algemeen advies.
Ingezonden:  05 Okt 2014 21:17
Jez..

Als ik al op "reading" topics reageer begin ik er altijd mee dat ik dat niet goed kan maar wel eventueel advies heb. Mochten mensen hier niet in geïnteresseerd zijn, lees er dan gerust overheen. Ondertussen heeft dan in elk geval je topic een bump gehad.

Ik krijg wel eens wat door, maar voel dit dan vaak als een advies die ik mensen moet geven, als immers net gezegd, het is niet mijn sterkste punt. In relatie advies heb ik echter wel een zee van ervaring. Ik heb namelijk in genoeg en verschillende relaties gezeten, maar daarna voordat ik mijn nu verloofde ontmoette echt jaren single geweest. Ik weet dat dit je echt gek kan maken, had dan ook de grootste moeite om dan maar niet voor mijn gevoel te kiezen en op de eerste beste mogelijkheid in te gaan... Nu kan ik zeggen blij dat ik dit niet gedaan heb, toen ik namelijk mijn vriendin ontmoette klikte alles in ene in elkaar en zag ik in waarom het zo lang duren moest. Maar daarvoor... had af en toe echt vlagen van wanhopigheid.

Nu... ik zal je verder dan wel geen advies geven en een poging wagen met een reading.

Ik zie een relatie op je pad, maar voordat je daar kan komen moet je eerst nog een aantal punten meemaken en/of aan werken. Dit is onder andere zijn dat jij het narcisme in je iets meer moet beperken en je dus hiermee moet leren te openen. Er zijn genoeg op je pad die wat met je willen, maar je maakt het hun nu nog erg moeilijk.
Ingezonden:  06 Okt 2014 09:39
Waarom moet er altijd een antwoord liggen bij een medium? Daar gaan mensen vaak naar leven zodat ze voorbij lopen aan het echte antwoord, namelijk in zichzelf. Zolang daar nog punten zijn om aan te werken, zal het niet gebeuren.

Dus ik sluit me verder helemaal aan bij de woorden van Psylor.
Ingezonden:  06 Okt 2014 10:44
Quote:
Er zijn genoeg op je pad die wat met je willen, maar je maakt het hun nu nog erg moeilijk.

Beschrijf hem eens... twijfel namelijk tussen een paar welke de 'juiste' man voor me is en heb zelf al het één en ander doorgekregen erover maar aangezien het lezen van eigen situaties tricky is wilde ik weten of andere mediums ook datzelfde zien. Over deze man(nen) in kwestie. En hoe kan ik erop vertrouwen dat jij een 'echte gave' hebt, kun je dat met specifieke details die je onmogelijk niet kunt weten aantonen? Altijd als ik mensen readings geef noem ik altijd specifieke details erbij die ik niet kan weten, zodat ze een houvast hebben. (Maar kan snappen dat niet iedereen dat kan, als hun gave of communicatie met  het hiernamaals nog ontwikkeld moet worden).


Quote:
Dit is onder andere zijn dat jij het narcisme in je iets meer moet beperken en je dus hiermee moet leren te openen. Er zijn genoeg op je pad die wat met je willen, maar je maakt het hun nu nog erg moeilijk.

Haha jij opent een topic en ziet een bak aan kritiek en concludeert daaruit dat die persoon in kwestie dus narcistische trekken heeft. HAHA. Dat is puur je 'reading' baseren op hoe die persoon zich gedraagt op een forum dus, heeft niks met écht readen te maken. Narcistisch is nou niet bepaald hoe mijn gidsen me omschrijven dat is jou eigen conclusie op wat je leest van me in dit topic.

Mensen zeggen zovaak dat ze iets doorkrijgen van hun gidsen/het hiernamaals terwijl het stiekem gewoon hun eigen mening is, daarom vind ik het ook een verreiste dat ze altijd specifieke details over iemand benoemen die ze niet kunnen weten, zodat je weet dat het medium écht is.

Pas als je specifieke details noemt die je ECHT niet kan weten, neem ik het van je aan, anders kan iedereen even vanalles in het wildeweg roepen. Lekker makkelijk, zonder dat je erbij aantoont ook daadwerkelijk een gave te hebben/dat je eigen reading ook écht doorkomt van boven i.p.v hun eigen subjectieve beeld over iemand.
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:28
Lees de berichten van hem terug, dat is ook een optie.
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:38
Quote:
Lees de berichten van hem terug, dat is ook een optie.

Was ik al mee bezig. Alleen zie veel adviezen en levenswijsheden, vind geen readings van hem/haar. Met readings bedoel ik specifieke details, geen algemene levenswijsheden.
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:42
Heb ik door de tijd wel gelezen van hem. En ja ook veel adviezen, maar herinner me wel degelijk uitspraken van hem die gedetailleerd waren.

Ik weet ook dat er door de tijd heen hier ook topics spontaan verdwenen.
Helaas weet ik niet precies waar te zoeken.
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:45
Quote:
Ik weet ook dat er door de tijd heen hier ook topics spontaan verdwenen.

Misschien spookt het hier dan?
Ingezonden:  06 Okt 2014 11:48
Nou nee... toentertijd moderators, reclame, spammers, hackers hebben hier wel flink aan meegeholpen.
Ingezonden:  06 Okt 2014 23:07
Als je goed gelezen had dan had je kunnen zien dat ik zei dat ik verre van een ster ben in readings. Ik doe dit dus normaal nooit, waarom iets doen als je weet dat je er niet goed in bent. Alleen maakte ik voor jou nu een uitzondering. Normaal doet m'n vriendin deze, alleen heeft Nyjama op het moment teveel aan haar hoofd om er één voor jou te doen, sorry.

Narcisme zie jij meteen als een aandoening. Het is echter slechts een karakter eigenschap die iedereen in meer of mindere maten bezit. Jij komt zeer sterk over, dit stoot mensen af, een deel hierin ligt in het narcistisch vlak. Dit betekend niet dat jij sterk narcistisch bent, maar dat het er wel een rol in speelt. En ja dit concludeer ik deels uit jou manier van reageren over al je reacties op dit forum. De manier waarop iemand reageert  over meerdere reacties is altijd een afspiegeling van hoe iemand is.

Ik hoop in elk geval voor jou dat er spoedig iemand die er wel goed in is jou een reading geeft. Dan ben jij tenminste weer geholpen
Ingezonden:  07 Okt 2014 06:10
Ik kreeg gisteren van een vriendin een mailtje voor jou.
Hierin mocht ik jou dit doorgeven:

Jezus die mist zijn moeder heel erg, dat is de hoofdmoot.
Ik denk niet dat ze dood is maar er is wel iets met zijn moeder waardoor het contact er niet is....
Ingezonden:  07 Okt 2014 06:33
Quote:
@Roosmarie:

Ik kreeg gisteren van een vriendin een mailtje voor jou. Hierin mocht ik jou dit doorgeven: Jezus die mist zijn moeder heel erg, dat is de hoofdmoot. Ik denk niet dat ze dood is maar er is wel iets met zijn moeder waardoor het contact er niet is....

Wat ontzettend lief dat je zelfs mailtjes over me ontvangt. En dat je uberhaupt eraan dacht! Helaas herken ik me er niet in, m'n moeder leeft nog en we staan gewoon in contact met elkaar, van missen geen sprake. Maar geeft niet!
Ingezonden:  07 Okt 2014 08:01

Ik zal het aan haar doorgeven.
Ingezonden:  07 Okt 2014 18:13
Ik blijf even in beeld als doorgeefluik...

toch blijf ik erbij dat hij zijn moeder mist.
Misschien het aanhalen van zijn moeder naar Jezus toe.
Hij mist haar arm haar aanhankelijkheid haar ja wat moet ik zeggen haar als moeder de diepere betekenis van het woord....
Ingezonden:  08 Okt 2014 16:42
Quote:
Ik blijf even in beeld als doorgeefluik... toch blijf ik erbij dat hij zijn moeder mist. Misschien het aanhalen van zijn moeder naar Jezus toe. Hij mist haar arm haar aanhankelijkheid haar ja wat moet ik zeggen haar als moeder de diepere betekenis van het woord....

Ben jij dat doorgeefluik of? Herken me er totaal niet in lieverd.
Ingezonden:  08 Okt 2014 16:46
Nee, ik krijg dit van iemand via de mail die meestal goed zit.
Maar dan laat ik het verder los