»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Volgorde voorspellingen
Ingezonden:  24 Okt 2014 12:00
Hallo!
Ik vroeg me iets af, wweet alleen niet goed hoe uit te leggen. Hieronder mijn poging;

Voorspel je eerst dingen, of kun je zelf een soort van (misschien onderbewust) kiezen wat er met je gebeurt? Dat je bijvoorbeeld bedenkt dat je inplaats van hoofdpijn last krijgt van je been o.i.d? Heb dit soort dingen zelf meegemaakt namelijk. Wist ik op jonge leeftijd al wat er ging gebeuren? Of heb ik de pijn gestuurd??
Hoe is de volgorde van voorspellingen?

Ik hoop dat dit een beetje duidelijk uitgelegd is?

Groeten.
Justsomeone
Ingezonden:  24 Okt 2014 14:07
Je hebt voorspellen en voorspellen. Het één is de daadwerkelijke toekomst zien en het ander is de mogelijke toekomst zien.

De daadwerkelijke toekomst valt niet te veranderen, dat zijn onvermijdelijke vaste punten in de tijdslijn. Een mogelijke toekomst is een punt welke niet vast staat, of slechts voor een gedeelte.

Waar jij op doelt is een mogelijke toekomst zien, afhankelijk van wat er vaststaat kan je pijn voorkomen of slechts verplaatsen.
Ingezonden:  24 Okt 2014 14:19
Bedankt,

Maar hoe kun je onderscheid maken tussen die twee? En hoe kan je uberhaubt onderscheid maken tussen angsten en waarheid over de toekomst??

sorry maar ik ben een beetje verward. Er staat namelijk iets niet erg leuks te gebeuren in mijn omgeving. Of het is een angst..
Ingezonden:  24 Okt 2014 16:22
Dit is een hele goeie vraag. Je weet beiden in ieder geval te benoemen. Daarmee laat je je niet direct leiden door je ingeving.
Onderscheid maak je door dit vaker te ervaren en dan voel je of het werkelijk gaat gebeuren of dat het een angst is. Je kan ook beelden zien als een metafoor. Dat kan erg misleidend zijn.
Oefening baart kunst is mijn ervaring.
Ingezonden:  27 Okt 2014 20:14
Met mediteren leer jij jezelf kennen, op een dermate niveau dat jij je eigen gedachten (en angst) van iets wat niet van jezelf is kan onderscheiden. In dit geval de voorspelling.

Je kan altijd nog bevestiging vragen bij anderen, zonder te verklappen waar jij exact bevestiging voor zoekt.
Ingezonden:  27 Okt 2014 23:28
Bedankt allebei,

@ Moemie
Ik blijf opletten en zo dingen voorspellen. Ze komen in vlagen. Soms heb ik ze een tijd lang, en soms duurd het weken voordat er weer een komt.

@ Psylor
Ik weet inderdaad dat ik moet gaan mediteren, ben r alleen niet rustig genoeg voor, er spookt van alles door men hoofd. Probeer wel af en toe. Heb je nog tips hoe je dat kan doen?
Ingezonden:  28 Okt 2014 20:51
Wees niet te streng voor jezelf, begin makkelijk. Probeer voor 10 tellen aan niets te denken. Met je ogen open of dicht, liggend zittend of staand, het haalt allemaal niets uit. Het belangrijkste is dat je ontspannen bent maar niet dermate dat je in slaap kan vallen.

Focus je op je ademhaling, denk desnoods puur "adem in ... adem uit ... adem in ... enz.". Door constant alleen daaraan te denken blokkeer je andere gedachten.

Verleng de tijd steeds een klein beetje, bijvoorbeeld door het telkens te verdubbelen als de laatste sessie succesvol was. Doe dit eerst tot je op een minuut zit, doe er dan telkens een minuut bij.

Als je de 15 minuten bereikt heb probeer het dan te behalen zonder iets ritmisch als "adem in ... adem uit" te denken.

Lukt je dit 15 minuten probeer dan langzaam alles om je heen te voelen.
Ingezonden:  29 Okt 2014 09:39
+1

En iedere dag dit doen, bij voorkeur op vaste momenten.
Ingezonden:  08 Nov 2014 00:17
Hallo.
het gebeurde vandaag weer, misschien kan iemand zo uitleggen over volgorde ofzo?
Ik moest eigenlijk vanavond ergens heen, maar ik zag er een beetje tegen op. Toen kreeg ik in de middag een berichtje dat diegene ineens niet zo lekker was en ik beter niet kon komen. Voelde ik het dan aankomen of heb ik diegene per ongeluk verhindert??? (Heb nu hele dag lopen piekeren om iets wat later gezien niet doorging )
Het gebeurt wel vaker dus maar ik kan totaal geen onderscheid maken in of ik het ergens al weet, of dat ik gewoon geen zin heb of dat ik het kan sturen aan de hand van wil?!
Iemand een idee hoe je deze kan onderscheiden? Mediteren helpt me daar niet verder mee heb ik ht gevoel.